19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
bence bu kadar kolay vazgeçmeyin sbt den tns gelirse durumunuz dahada vahim

destere tna gelince vadi yükselecektir cünkü AB nin total üzerindeki etkisi azalacakmis

yok artık bu muhteşem süper harika olağanüstü hele ki son 1-1.5 saati adeta uçan vadi nin reytingi 10 olacak he inanmıyorum bu ne ya ama şunu söylim kesinlikle memati üzerinden reyting kazanma derdi yoktu vadi başladı 1 dk içinde mematinin yaşayacağı ortaya çıktı yani beyazsoy artistik yapıyo ya alakası yok bölüm süperdi yine öyle bi yerde bitti ki bu sefer cahit diken üstünde gelde 1 hafta bekle ama aradaki fark çok çok az 1.olabiliriz yine de inanmıyorum 10 reytingmiş

eğer yarın 1.olamazsak reytinglere gülüp geçecem artık kim izliyo bu fatmagülü arkadaş izleyenler nerde çok merak ediyorum yer altında mı izliyolar nerde bunlar

Moderatörün son düzenlenenleri:

yok artık aynen ya böle bisiy olamaz

Fatmagül'ün 13 alma ihtimali hiç bir şekilde yok, anlık reytingler sadece saniyelik değer veriyor ama yine de biraz kestirebilirsin sonuçları.

artık kabul edin 10 yıllık dizi bi beren saatle başa çıkamıyor

Vadi gercekten süperdi hele son bir saati harikaydi ama arkadaslar maalesef görünüse göre fgsn zirvede, bu reytinglere inansakta inanmasakta bu böyle. Mesela Benin sbt ye güvenim tam bence sike yapmiyorlar ama Benim elestirdigim nokta 72 milyonluk ülkede 2 bin haneyle reyting ölcülmez eminimki türkiye genelinde daha büyük capli ölcülse vadi farkla zirvede olur

artık kabul edin 10 yıllık dizi bi beren saatle başa çıkamıyor

10 yıllık ve tnt de ona rağmen gerçekçiliği olmayan reytinglerde bile kafa kafaya gidiyo hemde tecavüzle cinsellikle reyting almaya çalışan bi yapım karşısında bu vadi nin gücüdür

destere tna gelince vadi yükselecektir cünkü AB nin total üzerindeki etkisi azalacakmis

o şekilde düşünme totalin denekleri arasında dağlarca fark var mesela ben total seyircisiyim normalde ama bende ölçüm cihazı yok... şimdi sende total seyircisisin bende.. sbt senin gibi arkadaşların evine ölçüm cihazı yerleştirmiş tns benim gibi arkadaşların evine ölçüm cihazı yerleştirecek ikimizde total seyircisisiyiz ama tns de fatmagül daha yüksek gelecektir ... örnek olarak anlattım anlatabildimmi acaba..

Fatmagül'ün 13 alma ihtimali hiç bir şekilde yok, anlık reytingler sadece saniyelik değer veriyor ama yine de biraz kestirebilirsin sonuçları.

Ben bu sözümü geri alıyorum, ÖBGZ 13,50 alırken saat başı, toplamda 15 reyting almış.
Belli olmaz diye değiştiriyorum sözümü.

Aynısı KVP için de geçerli.

Kesinlikle TARAFSIZIM. Ama arkadaşlar forumlarda yazılanlarla, vadinin fragmanının youtube'da milyonlarca kez izlenmesiyle reytingi belirleyemezsiniz ki. Teyzeler, anneler, anneanneler, nineler neredeyse bütün kadınlar fatmagül izliyor.
Ninelerin de forumlara yorum yazmasını bekleyemesiniz herhalde.

10 yıllık ve tnt de ona rağmen gerçekçiliği olmayan reytinglerde bile kafa kafaya gidiyo hemde tecavüzle cinsellikle reyting almaya çalışan bi yapım karşısında bu vadi nin gücüdür
o dediğin olay bi bölümlüktü vadinin kafa kesmeyle aldığı reytingler unutulmadı daha

Ne vadi izliyorum ne de fatmagül izliyorum ama mantıklı düşünelim biraz.

tüm ülke çapında vadinin fark atacağını herkes çok iyi biliyor kimse kendini kandırmasın
şöyle bişey var bunlar anlık reytingler yani vadi kesin 2. diyemeyiz belki 1. de olabiliriz ama reytingler vadiye göre düşük fatmagülün 13 reyting alacağını söyleyenler hangi mantık çerçevesinde bunu söylüyolar çok merak ediyorum en fazla 11 alır ab de daha da düşük

İnternet ile TV'nin çok alakası yok, bunu anlayalım artık, internette hakimiyet gençlerde iken, TV'de hakimiyet çoğunlukla annelerde ve bazen de babalarda.