19 Mart 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Μαнoni 3500 denekte 10 kişi oluyor,reytinglerin Türkiye'yi gerçekten dosdoğru yansıttığına inanmamız mümkün değil,3500 deneğin izlediklerini konuşmalıyız.

@Μαнoni 3500 denekte 10 kişi oluyor,reytinglerin Türkiye'yi gerçekten dosdoğru yansıttığına inanmamız mümkün değil,3500 deneğin izlediklerini konuşmalıyız.

tamam haklısın ama bu tns reytingleri benim verdigim rakamlar üzerine yani tns aldigin reyting o yukardaki rakamlar üzerinden kaç milyon kisinin izledigi ortaya çıkıyor 0.03 fark ciddi bir fark türkiye çapında 3.500 denekde ise az bir fark :)

Niye bahane oluyomuş, o bahane dediklerine strateji diyilor.. Hem sen demiyomuydun perşembeleri maç olduğunda kvp özeti uzatıp geç başlasın 11.30 da bitsin kesin geçeriz.. Bide öyle seyleri bırak diyo :kiki:

stratejiyi yapan biü anlamıyosun galiba sana da helal olsun demek düşer anladın mı :kiki:

görüldüğü gibi fetih gibi bir yaımın gelmesi ile 20dk ve seksenler geriye düşüyor ikisi de sağlam yapım değiller
biü totalde iyi ab de deiyi gitmiş denebilir
öbgz gher iki grupta da iyi
fetih beklentinin altında

Bu bilgi cok iyi. Kaynagini ögrenebilirmiyim?

bekle kardesim

598960_10151330616323968_1883518156_n.jpg

star tv resmi facebook adresi

https://www.facebook.com/startv

Kapak Fotografları :)

türkiye 75 milyon o nasıl oluyo 50 milyon kişi değil :kiki:

Karşında güçlü bi rakip olduğunda , cebine az para girmesi sonucuyla olsa bile bu zorlu stratejiyi uygularsın. Bu stratejiye neden olan öbgzk'ye helal olsun. :kiki:

atv nin mali işler sorumlusu sensin galiba nerden biliyon ne kadar kazandığını :kiki: adamlar salı günlerinin 1.si en çok kazanan dizidir açık ara sen biü nin reklam aralarında izleyicinin öbgzk ye kaymasını beklemeye devam et :kiki: o kayma hiçbir zaman olmayacak ama bi umut bekle :D

Belli bir yaş altındakinlerin ne izlediği önemli olmuyor,bebekler ölçüm dışı.Cezaevindekinler,askerler de ölçüm dışıdır diye düşünüyorum.

@takas bebekler kendi izleyeceği yapıma kendileri karar veremiyor,hatta ne izlediklerini anlamıyorlar,onlar için annesi de tv'de aynı şey.Fiilen tv izlemiş olmuyor.

rakamlar brüt resmi oranlaryaklasık 8.5 milyon kisi hem karadayı hem survivor iki yapımın toplam kitlesi 17 milyon kisi :) bugun

ise 7.5 7.5 15 milyon kisi biü ve öbgz izlemis :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ab grubunda,Benim İçin Üzülme total grubunda zirvede tebrikler.Seksenler sbt sonuçlarıyla hiçbir alakası olmayan tns sonucu alıyor.Ama durumu gayet iyi sayılır Trt için.20 Dakika totalde düşüş yaşamış ama yine de ab'si hala iyi.

benim için üzülme yine zirvede total 8.36 reyting ab 5.20 reyting alarak baya yüseklmiş :) , öbgzk total 8.33 reyting abde 8.45 reytingle zirvede tebrikler , seksenler total 5.04 ab 6.5 reyting almış 1-2 ay öncesi tnsdede 8-9 alıyodu ama artık 6 ab zirvede olamaz gibi artık

atv nin mali işler sorumlusu sensin galiba nerden biliyon ne kadar kazandığını :kiki: adamlar salı günlerinin 1.si en çok kazanan dizidir açık ara sen biü nin reklam aralarında izleyicinin öbgzk ye kaymasını beklemeye devam et :kiki: o kayma hiçbir zaman olmayacak ama bi umut bekle :D

Mali işleri sorumlusu değilim ama o konular hakkında bilgim var ve tahmin edebiliyorum. Bilgisi olanlar tahmin edebilirler :kiki: nereye en çok kazanıyo :kiki: totelde 0.3 lük bi fark , ab'de 3 -4 reytinglik farkla mı çok kazanıyomuş :kiki: salının en fazla kazananı açık ara öbgzk :)
ben neyi bekliycem, atv daha az kazanayım diye beklemeye devAm etsin :kiki: belli haftalar harici öbgzk önde zaten :kiki:

- - - Ekleme - - -

benim için üzülme yine zirvede total 8.36 reyting ab 5.20 reyting alarak baya yüseklmiş :) , öbgzk total 8.33 reyting abde 8.45 reytingle zirvede tebrikler , seksenler total 5.04 ab 6.5 reyting almış 1-2 ay öncesi tnsdede 8-9 alıyodu ama artık 6 ab zirvede olamaz gibi artık

Bencede daha zirvede olamaz seksenler ab'de :) tns gerçekleri bir bir ortaya çıkarıyo :)

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]BENIM ICIN UZULME[/TD]
[TD="align: center"]ATV
[/TD]
[TD="align: center"]19.03.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:24:47[/TD]
[TD="align: center"]23:20:39[/TD]
[TD="align: center"]8,36[/TD]
[TD="align: center"]19,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

zirve değişmiyo helal biü ye tekrardan iyi iş çıkarıyolar

Benim Icin Üzülme Total de bu sezonun en basarili yeni yapimlarindan biri! Dizi son iki sezona ambargo koymus bir ÖBGZK yi zirveden etti. AB de ise bu hafta 5 Reytingin üstüne cikarak basarili olmus.

Öyle bir gecer zaman ki Total de zirveyi kil payi kacirmis. AB de ise rahat bir sekilde zirveyi almis ve yikilmadim ayaktayim demis :)

20 Dakika uzun soluklu olmayacak dizi nin AB de aldigi idare eder reytingler diziyi ayakta tutuyor.

Seksenler iki grubtada TRT ortalamasinin üstünde giderek basarili bir sekilde ilerliyor ama SBT ile TNS de bu kadar ucurum olmasi tuhaf!

Bazıları bölümü full yığıyolar, erken başlayıp üstüne üstlük daha geç bitiyolar. Reklamda AZ zaten. Buna rağmen 0.3 :) gerçek birinci belli zaten..