19 Mart 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga anlatamıyorum galiba total bi grup değil tüm hepsinin toplamı :D biü yani daha çok izlenmiş :D aga kafana göre gidip bi tablo koymuşsun bende bulurum öbgzk nin ö süne rastlayamazsın öyle olmaz o işler 2 hafta düşük almıştır olur öyle şeyler

aga anlatamıyorum galiba total bi grup değil tüm hepsinin toplamı :D biü yani daha çok izlenmiş :D aga kafana göre gidip bi tablo koymuşsun bende bulurum öbgzk nin ö süne rastlayamazsın öyle olmaz o işler 2 hafta düşük almıştır olur öyle şeyler

aynen

kafama göre değil tablo verileri gerçek kadın erkek tüm kitleler orda

Benim Icin Üzülme gelecek haftalarda da zirvede yer almaya devam eder..

Öbgzk'ye büyük tebrikler bol reklamlı yayına kıl payı farkla 1. Liği kaçırmış, ab'de zaten rakipsiz şuanda :)

- - - Ekleme - - -

Öbgzk'ye büyük tebrikler bol reklamlı yayına kıl payı farkla 1. Liği kaçırmış, ab'de zaten rakipsiz şuanda :)

- - - Ekleme - - -

AB grubunda zaten çok iyi gidiyor ÖBGZ :)

BİÜ zirvede yer almış tüm kişilerde AB'de ÖBGZ fark atmış tebrikler Seksenlerdeki düşüş gözden kaçmıyor..