19 Mart 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanalların tek derdinin izlenme oranı olmadığını unutmamak lazım,kar da etmeli kanallar,en azından zarar etmemeli,dolayısıyla reklam almalı,tabi izleyiciye gına getirmeden.

Bazı yapımlar reklama girmediği için gına geririyor seyirciye..

Herkez senin fikirlerinde olacak diye bişey yok. Sen istiyosun ki herkez senle hem fikir olsun... Böyle olmaz. Herkezin fikrine saygı duyabilirsin, müdahale etmeyebilirsin.

söyleyene bakıyorum yakup09 :kiki: her yoruma karışan arkadaşımız bana söylemeden önce bi kendine baksan iyi olur gardaş :D

reklamla çok alakalı olduğunu sanmıyorum reklalımda reaklamsızda izlenecekse bi dizi izlenir izlenmeyeceksede izlenmez

1 Reyting 600 bin kişi

0.003 0.008 600 binle çarparak sonucu bulursunuz

Son düzenleme:
1 saatmiş 42 dk veriyo reklam , öbgzk'de 53 dk veriyo. Yanlış bilgi vermeyelim..

- - - Ekleme - - -

@yakup09 Öyle Bir Geçer Zaman ki ilk senesinde en prestijli işlerdendi ama artık herkes fazla uzatıldığını,sakız edildiğini düşünüyor,şu anki durumu itibariyle boş ve iddiasız.

Sana öyle gelebilir. Ama hala kanalın en çok izlenen 2. Dizisi.. senaryo ve oyunculuklarda çok iyi zaten sanat danışmanları mükemmel çalışıyorlar..

0,3 izlenme oranı farkı 3500 denekte yaklaşık 10 kişiye gelir,10 kişi ile birincinin tayin edilmeye çalıştığı bir sistem bu.

hani reklam vermiyo du noldu :kiki: :kiki: her aynı hep aynı şeyler biü salının kralı

söyleyene bakıyorum yakup09 :kiki: her yoruma karışan arkadaşımız bana söylemeden önce bi kendine baksan iyi olur gardaş :D

Ben kendimi biliyorum. Merak etme.. Hiç kimsenin fikrini , benim görüşüme dönüştürmek gibi bi düşüncemde yok allaha şükür. Sadece tartışırım ama kendi fikirlerimi empoze etmem..

yav arkadaslar takas kardesim

total kim birinciyse o en çok izlenendir diyor haklı o konuda kimse bisiy demiyor simdi haftaya survivor 0.01 le geçse bile karadayıyı survivor en çok izlenmistir bu mantık

ab de totalde 10 kisi aldigi orani ab yari yariya deneklerle ulasilabiliyor yani reklamlari geçersek en çok izlenilen total ama reytinge bakarken ikisinede bakarsın birinde çok iyi diğerindse kötüyse bu basari sayilmaz ikiside iyi olmasi lazım :)

@takas @yakup09 aradaki fark çok az ve hata payını da hesap edersek iki dizi eşit neredeyse.0,3'lük bir fark için tartışmak anlamsız,iki dizi de zirvede diyip kurtulalım.Daha öncelerde de söylediğiö gibi 3500 deneğe fazla güvenmemek lazım.

reklamla çok alakalı olduğunu sanmıyorum reklalımda reaklamsızda izlenecekse bi dizi izlenir izlenmeyeceksede izlenmez

11 dk büyük bi kayıp, biü öbgzk yayındayken 1 kez rekkam verdi.. 1 kez daha verseydi izleyici kayabiliyo ve bi süre biü'yü unutabiliyor.. Ki öbgzk 3 kere, biü yayındayken rekkama girdi. Alakası var bence.

- - - Ekleme - - -

gına gelmiş haliyle bile 1. bide gına gelmese düşün artık :D 50 dk reklam almış Allah tan reklama girmiyo :kiki:

50 değil, 42 yanlış bilgi verme..

0.03 imiş,ben 0,3 sanıp yazmıştım, 0.03 için tartışmak "oha" olur.

total kim birinciyse o en çok izlenendir diyor haklı o konuda kimse bisiy demiyor simdi haftaya survivor 0.01 le geçse bile karadayıyı survivor en çok izlenmistir bu mantık

ab de totalde 10 kisi aldigi orani ab yari yariya deneklerle ulasilabiliyor yani reklamlari geçersek en çok izlenilen total ama reytinge bakarken ikisinede bakarsın birinde çok iyi diğerindse kötüyse bu basari sayilmaz ikiside iyi olmasi lazım :)

güzel kardeşim ikisi dediğin 2 farklı grup yok burda yani ab cd diye iki farklı grup olsa dediğin doğru burda bu gruplardan biri olan ab ve tüm gruğların toplamı total var total bi grup değil tüm grupların toplamı sonucu yani biü tüm gruplarda iyiymiş ki totalde zirvede anlatabildim mi aga

güzel kardeşim ikisi dediğin 2 farklı grup yok burda yani ab cd diye iki farklı grup olsa dediğin doğru burda bu gruplardan biri olan ab ve tüm gruğların toplamı total var total bi grup değil tüm grupların toplamı sonucu yani biü tüm gruplarda iyiymiş ki totalde zirvede anlatabildim mi aga

tamam iste a b c d tüm grupların toplamı total :)

mantıken total en çok izlenen t.capında en çok izlenilen bunda bir sorun yok zaten sbt tns arasında totalde pek fark yok

totalde birinci olan o gün en çok izlenen ama ab birinci olanda a b c d diyoruz ya onların hangi grup hitap ediyorsa orda daha fazla izlendigini gösterir :)

ikisinde de ki başarı bi tek öbgzk'de var :)

yakup09 un işi biü nin reklam verip izleyicinin öbgzk ye kaymasına kalmış düşünün durumu :D bir dizi diğerinin reklamından izleyici kazanmaya bakıyosa hiç düşünmeden final yapsın zaten demekki boşlukta izlenecekmiş izleyen izliyo zaten ikisini de rahat ol her hafta reklamsızdı erken başladı geç bitti bırak bu işleri artık hep bahane hep bahane helal olsun de geç çoğu zaman öbgzk yi geçiyo ve zirveyi alıyo bu kadar basit

- - - Ekleme - - -

tamam iste a b c d tüm grupların toplamı total :)

mantıken total en çok izlenen t.capında en çok izlenilen bunda bir sorun yok zaten sbt tns arasında totalde pek fark yok

totalde birinci olan o gün en çok izlenen ama ab birinci olanda a b c d diyoruz ya onların hangi grup hitap ediyorsa orda daha fazla izlendigini gösterir :)

tamam aga öyle işte burda bi yanlış yok totalde 1.olduğuna göre daha çok izlenmiş :d

total 47.679.000 ab 5.443.000 kisiyi kapsiyormus buna göre 0.03 farkı 10 kisi olarak görmemiz imkansız :)

Ekim Ayı dağılımı türkiye çapı :)

yakup09 un işi biü nin reklam verip izleyicinin öbgzk ye kaymasına kalmış düşünün durumu :D bir dizi diğerinin reklamından izleyici kazanmaya bakıyosa hiç düşünmeden final yapsın zaten demekki boşlukta izlenecekmiş izleyen izliyo zaten ikisini de rahat ol her hafta reklamsızdı erken başladı geç bitti bırak bu işleri artık hep bahane hep bahane helal olsun de geç çoğu zaman öbgzk yi geçiyo ve zirveyi alıyo bu kadar basit

- - - Ekleme - - -

tamam aga öyle işte burda bi yanlış yok totalde 1.olduğuna göre daha çok izlenmiş :d

Niye bahane oluyomuş, o bahane dediklerine strateji diyilor.. Hem sen demiyomuydun perşembeleri maç olduğunda kvp özeti uzatıp geç başlasın 11.30 da bitsin kesin geçeriz.. Bide öyle seyleri bırak diyo :kiki: