Gelin & damat konsepti heralde, bu tür içerikli programlar artık rağbet görmüyoryakında başlayacak programının ismi azönce kanal d'de programın yeni tanıtım klibide yer aldı.
Gelin & damat konsepti heralde, bu tür içerikli programlar artık rağbet görmüyoryakında başlayacak programının ismi azönce kanal d'de programın yeni tanıtım klibide yer aldı.
Evet şu an reklamlar. Az sonra Çalıkuşu başlar.
Takip etmedim. Tahminen 10-12 dk olmuştur biteli.Teşekkürler. Tam olarak ne zaman bitti.
Evet. Bugün Çalıkuşu için önemli bir sınav olacak. İyi giderse pt-2'ye alınır. Yeni dizi de saat 20:00'da başlar.kanal d'nin maçtan sonra reklam vermesi çalıkuşunun aleyhine oldu
Peki teşekkürler.Takip etmedim. Tahminen 10-12 dk olmuştur biteli.
Evet. Bugün Çalıkuşu içim önemli bir sınav olacak. İyi giderse pt-2'ye alınır. Yeni dizi de saat 20:00'da başlar.
21.56`da olan reklamı şimdi mi paylaşıyonPeki teşekkürler.
Acun 1 DK Reklam'lar. | 21.56 - Star TV.
O değil de ikizler elendi ya. Ebru'nun takımı harbi güçlü..Bu şarkıyı çok severim murat , güveni seçicen işte niye bu yarış?
Ebru bolluktan uçuyorO değil de ikizler elendi ya. Ebru'nun takımı harbi güçlü..
İnşallah artacak. B.A.H de artar umarım. Malum bitmiyormuş dizi.Bir Aşk Hikayesi yeni bölümüyle az sonra FOX'ta! Bu akşam bol reytingler diliyorum FOX'a ve MF Yapım'a.
Çalıkuşu'na bol reytingler. Umarım artış yaşar @Bully
O Ses iyi ya. Diğerleri çöp. Teşekkürler.Acun mu izliyon. Var.
evet azeriydilerO değil de ikizler elendi ya. Ebru'nun takımı harbi güçlü..
İnşallah artacak. B.A.H de artar umarım. Malum bitmiyormuş dizi.