Ohoo olmaz ki oyle kavga cikartsinlar ki rating gelsinYok Esra'da da var. Ama kavga dövüş yok etkinlikler düzenliyorlar pasta yapımı falan.
Ohoo olmaz ki oyle kavga cikartsinlar ki rating gelsinYok Esra'da da var. Ama kavga dövüş yok etkinlikler düzenliyorlar pasta yapımı falan.
Ohoo olmaz ki oyle kavga cikartsinlar ki rating gelsin
Buğra BİÜ'nün Reklam'larının postunu söylersin umarım illa bana izleteceksin.
Yok yok gerçek inanabiliyomusun gerçekİlk önce geçen seneki anlıkları gösterdin sandım. Kanal D'den alışık değiliz bu sene böyle oranlara. Maç uçmuş iyi.
Bu sene daha rüyasında göremez o anlığı Kanal D.Yok yok gerçek inanabiliyomusun gerçek
Aynen maç düşük gidiyor, çok sıkıcı ben o sese bakıyorum ama o da hafiften sıkıyo gibiVışşhh Acun yarın totalde Vadi'yi geçebilir. (Tamam saldırmayın Vadiciler )
Bu sene daha rüyasında göremez o anlığı Kanal D.
Maç da düellolar da sıkıcı. Ö.B.G.Z yeniden başlasa da izlesek.Aynen maç düşük gidiyor, çok sıkıcı ben o sese bakıyorum ama o da hafiften sıkıyo gibi
Yeminle şu salı günleri ruhum azap çekiyor bi bulamadım beni bekleyen nasibimi ruhum geziniyor ama istediğini bulamıyorMaç da düellolar da sıkıcı. Ö.B.G.Z yeniden başlasa da izlesek.
İnadına Yaşamak'ı Salı'ya bekliyorum. O dindirebilir belki sıkıntımızı.Yeminle şu salı günleri ruhum azap çekiyor bi bulamadım beni bekleyen nasibimi ruhum geziniyor ama istediğini bulamıyor
Hiç sanmıyorum bence çarşambaya gelcek. sızıntı büyük ama, bu büyük sızıntıya yüreğim dayanmaz biraz daha. Nerdeyse acele gelsin nasibimİnadına Yaşamak'ı Salı'ya bekliyorum. O dindirebilir belki sıkıntımızı.
Emre tilev kim? bu arada tiryakilik yapan mı? yok artıkemre tilev:maçtan sonra tiryakilik yapan dizimiz çalıkuşu ile sizlerleyiz dedi;vallahi dedi!
emre tilev:kanal d'de maçı anlatan spikerEmre tilev kim? bu arada tiryakilik yapan mı? yok artık