19 Kasım 2013 Salı Reyting Sonuçları

bu gidişle bu yıl kanal d de çok maç göreceğiz :D

Hiç sanmıyorum bence çarşambaya gelcek. :D sızıntı büyük ama, bu büyük sızıntıya yüreğim dayanmaz biraz daha. Nerdeyse acele gelsin nasibim :kiki:
O da olabilir. A.Ş.K.'la Merhamet kalkar bu gidişle. Bakalım hayırlısı. :D Maç yine uçmuş. :Z

Şaşırdım :D kanal d güzel bi ayar çekmiş anlaşılan spikere :D spiker "yakında inadına yaşamak başlıycak sakın kaçırmayın derim." Derse şaşırmayın :D
ama bunu sadece kanal d yapmıyor ki,atv'de mesela her sene sezon başında süper kupa maçını yayınlayıp dizilerinin tanıtımını yapıyor.

ama bunu sadece kanal d yapmıyor ki,atv'de mesela her sene sezon başında süper kupa maçını yayınlayıp dizilerinin tanıtımını yapıyor.
Vay uyanıklar :d iyi bi taktik ama. Aslında durumu daha da geliştirip birden ekrana yeni dizinin tanıtımınıda koyabilirler :d

A.Ş.K. güzel dizi şimdi izliyorum ben keyifle. :bağır: :T: Ama tutmadı maalesef. :( Merhamet bu hafta yükselemezse işi zor. Boşlukta bile izlenmiyor. :kiki:
Bi arada ab'de 5 alıyodu , gerçi sonra düşürdü tns ama.. Aşk ilk sezonuna göre bence çok yetersiz :d

Murat Boz'un takımında yer alan Alperen'in elenmesine üzüldüm. :(