öğrendi mi 😱"Ergun plakmış, biz sana abi dedik ya... Sen Hain Plaksın!" #Seksenler
Ve Çağtay Ergun ile Nazlı aşkını öğrenir... #Seksenler
O Ses uçmuş maç idare eder orankar almış
Seksenler 15 dk reklam
Şaşırdım kanal d güzel bi ayar çekmiş anlaşılan spikere spiker "yakında inadına yaşamak başlıycak sakın kaçırmayın derim." Derse şaşırmayınemre tilev:kanal d'de maçı anlatan spiker
O da olabilir. A.Ş.K.'la Merhamet kalkar bu gidişle. Bakalım hayırlısı. Maç yine uçmuş.Hiç sanmıyorum bence çarşambaya gelcek. sızıntı büyük ama, bu büyük sızıntıya yüreğim dayanmaz biraz daha. Nerdeyse acele gelsin nasibim
Aşk kalksında merhamete bi türlü içim el vermiyor kalksın demeyeO da olabilir. A.Ş.K.'la Merhamet kalkar bu gidişle. Bakalım hayırlısı. Maç yine uçmuş.
ama bunu sadece kanal d yapmıyor ki,atv'de mesela her sene sezon başında süper kupa maçını yayınlayıp dizilerinin tanıtımını yapıyor.Şaşırdım kanal d güzel bi ayar çekmiş anlaşılan spikere spiker "yakında inadına yaşamak başlıycak sakın kaçırmayın derim." Derse şaşırmayın
A.Ş.K. güzel dizi şimdi izliyorum ben keyifle. Ama tutmadı maalesef. Merhamet bu hafta yükselemezse işi zor. Boşlukta bile izlenmiyor.Aşk kalksında merhamete bi türlü içim el vermiyor kalksın demeye
Arda gol attı!!
Vay uyanıklar iyi bi taktik ama. Aslında durumu daha da geliştirip birden ekrana yeni dizinin tanıtımınıda koyabilirlerama bunu sadece kanal d yapmıyor ki,atv'de mesela her sene sezon başında süper kupa maçını yayınlayıp dizilerinin tanıtımını yapıyor.
Bi arada ab'de 5 alıyodu , gerçi sonra düşürdü tns ama.. Aşk ilk sezonuna göre bence çok yetersizA.Ş.K. güzel dizi şimdi izliyorum ben keyifle. Ama tutmadı maalesef. Merhamet bu hafta yükselemezse işi zor. Boşlukta bile izlenmiyor.
O nasıl bi isim ilk100'e giremeyeceği kesinleştikaynana gelin sedaya gelin yakında kanal d'de
kaynana gelin sedaya gelin yakında kanal d'de
O nasıl bi isim ilk100'e giremeyeceği kesinleşti
Teşekkürler. Tam olarak ne zaman bitti.Evet şu an reklamlar. Az sonra Çalıkuşu başlar.