19 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Vadiye o kadar laf ettin öbgkz 7 reyting alıyor

reytingler gerçek yakup yanlis olsa direk mesajlari siliyolar panalten ama mesajı silmemisler düsmüs iste ali kaptan karolini vurmus hayirlisi ali kaptan diziden çıkacak diyolardi ters köse herkez
))))))))

reytingler gerçek yakup yanlis olsa direk mesajlari siliyolar panalten ama mesajı silmemisler düsmüs iste ali kaptan karolini vurmus hayirlisi ali kaptan diziden çıkacak diyolardi ters köse herkez
))))))))

Hala hersey kesin değil yani dizi bitmeden kimin çıkıp kimin çıkmadığı belli değil! İnanilacak bı tarafı yok..

Sbt iste! Keloglana 5 reyting Veren bı reyting ölçme cihazından bahsediyoruz. Sende herseyi biliyosun ama yine herzaman ki gibi pistleri oynuyosun

pistileri oynamıyorum sadece muhtesem düsünce dibi gördü diyenler vardi dedim bir hafta 11:43 alıstı haftaya 13:67 aldı hürremin entrikalari bitmez dedi beyazsoy
)) yani pisti yapan çok

)) sende bi ara laf etmistin maç 21:45 basladi maç devre arasi ö.b.g.z artmasi lazım bakalım nolcak
))))))))))))

Ben bukadar dusme beklemezdim ben aksine 1-2 reyting artma bekliyodum , ama 2 reyting dusmus 22-23 arasi'da alirsa 2 reyting az 10 reyting alir.

Sbt iste! Keloglana 5 reyting Veren bı reyting ölçme cihazından bahsediyoruz. Sende herseyi biliyosun ama yine herzaman ki gibi pistleri oynuyosun

keloglana 5 verirken öbzg de 18 alıyordu sbt de
))) işine geleni alıp işine geleni almamak olmaz. öbzg düşüyor iişte kabul etmek lazım seneye daha da düşecek

ÖBGZ, 7 reyting aldi! Inanilir gibi degil.. Kanal D büyük hayal kirikligi yasamali.. Ben beklemezdim ÖBGZ'den, özellikle sezon finalinde.. 10-11 bile zor olur

öbgz gerçekten hayal kırıklıgı yarattı s.finali 7 reyting sbt kanald fazla bi ayar çekti