19 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Burda tartışmakla saygısızlığın ne alakası var Allah'ını seviyorsan bunu açıkla bana. Bak Allah adı verdim lütfen açıkla??

orda 20 yasindaki gencler sehit oluyor siz Burda iki capulcu, iki hayal ürünü Dizi icin birbirinize gireceksiniz, bugün bir olma zamani iken sizi iki Dizi ayiriyor. Ben ilk mesajimda birakin dizileri sehite sahip cikalim demek istedim sen ne yaptin? Direk bir suclu aramaya kalktin, evet suclu cok ama yavas yavas temizleniyor, 40 yillik bir Belanin 2 günde temizlenmesini beklemek hayal olur

Yahu ne alakası var ki bu sadece bir düşünce tartışması. Ben kreys'le tartışıyorum diye ondan nefret edecek değilim. Sadece yanlış bildiği şeyleri düzeltmeye çalışıyorum. Türk insanı ne kadar zıt görüşler içerse de gerektiğinde birlik olmasını bilir. Bunun en iyi örneği Kurtuluş Savaşı.

Burda tartışmanın saygısızlıkla uzaktan yakındam alakası yok. Hayat devam
ediyor. Yüzlerce şehit verildi ne zamana kadar gidecek bu? Ayrıca kimsenin temizlendiği yok. 3-5 kişi temizliyorsunuz ama bir gece onlarca insan dağa çıkıp pkk'ya katılıyor. Yengem kürt ve bana orada olanları anlatıyor bunları bilsen aklın hayalin durur. Yengem
zor kurtarmış kendini. Okulda bile pkkya götürmeye kalkmışlar düşün yani. Kimsenin temizlendiği yok. O çapulcular güçlenmesini iyi biliyor. Ara ara 3-5 kişi temizlemeyle olmaz. Bu temizlik hızlı olmalı. Sürece yayarak hiçbir şey elde edemeyiz. Beni saygısızla suçlamadan önce bilmen gereken çok şey var.

Son düzenleme:
Yasin haklı öylemi?? Yasin diyoki bu uydurma senaryoları değil birlik olalım diyo sen ise muhtesm ve obgzk karsilastirmasi yapiyon ve Yasin haklı diyon

şakamısin sen ??

yasin hertürlü hakli keske bir sehit bile ölmese ö.b.g.z yayınlanmasaytdi göz yaşi reyting pesinde ö.b.g.z
))))

yasin hertürlü hakli keske bir sehit bile ölmese ö.b.g.z yayınlanmasaytdi göz yaşi reyting pesinde ö.b.g.z
))))

Herkez bu lafı demiş yok obgzk 'yi mı uzliyosunuz... Obgzk bı komedi dizisi değil ki tam tersine dün felaket aglatti herkeezi yani reytinglerin yukselmemesi bu tutumunda etkisi varmış.

Herkez bu lafı demiş yok obgzk 'yi mı uzliyosunuz... Obgzk bı komedi dizisi değil ki tam tersine dün felaket aglatti herkeezi yani reytinglerin yukselmemesi bu tutumunda etkisi varmış.

İşin garibi dün akşam Show tv "pis yedili komedi dizisini" yayınladı, Star tv "benzemez kimse sana eğlence programını" yayınladı, Atv "yahşi cazibe komedi dizisini" yayınladı. Ama suçlu Öbgzk oluyor nedense. Sonra da objektiflik dersi vermeye kalkıyorlar.

Son düzenleme:

Aynen.. Hep zirveyi oyanayanlari karalamak daha hoşlarına gidiyor insanların

arkadaşlar iilk defa şehit vermiyoruz. ve son defada olmayacak. terörin amacı insaları tedirgin etmek üzmek zaten. sizde terörür oyununa gelmeyin ve normal hayatınıza devam edin. lakin burdan yalnızca yöneticilerimiz ders çıkarmalı önemleri almalı. sorunda burda. türkiye 10 tane heron var ama amerikanın afkinastada 1700 heronu var. iranın kendi üretiği füzelerin menzili3 bin km ama biz avrupadan hiç bir ambargomuz olmamasına ragmen füzelerimizin menzili iranınki 20 de biri yani 150 km. hla sınırımızı kontrol edecek bir uydumuz yok. halkımızı bizlerin üzülmesi yerine bunlara kafa yormamız lazım. daha biz yerli heronları yapan mühendisi koruyamıyoruz neden bahsediyoruz

yerli heronları yapan mühendisi öldürüldü: Yerli Heron Yapan Mühendis Öldürüldü - Hamsi Haber
füzelerimiz durumu :Türk füzesinde hedef menzil 2500 km - Genel Bakış- ntvmsnbc.com

aynen

Harikasın beyazsoy! Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi.
Aynen öyle. Sürekli şehit veriyoruz üzülüyoruz sonra saygı duyalım diye hayatı durduruyoruz. Ama hiç önlem yok çıkarım yok. Hep aynı şeyleri yaşıyoruz ama ders almıyoruz. Bütün ülkeler kendini geliştirmek için çabalıyor biz yerimizde sayıyoruz.

okula süt dağıtılacağına oy için evlere kömür verileceğine beyaz eşyalar dağıtılacağına keşke onlar yapılsa değil mi?

Bu işte bir terslik olduğunu söylemiştim. ÖBGZK iyi oranlar almış. Muhteşemle karşılaştırmak yanlış çünki shareleri neredeyse aynı
Pis Yedili düşmüş. Çocuk dizisine döndüğü için daha da düşmesi kaçınılmaz
Uçurum PT2de iyi gitmiş

Uçurumu izledim ilk defa selçuk yöntem süper seneye izleyebilirim dizi öbgkzye falan 10 basar

Lordly sen anlamiyosun galiba hep OBGZK'yi , Muhtesem Yuzyil'dan daha ustun gosteriyosun ama bi bak simdi
Obgzk gecen Sezon Finalin'de yine sicaklar vardi 20 aldi , 1 yil sonar yani bu sene 11 aldi , goruldugu gibi 9 reytinglik dusus var , yani bu ne demek bu 9 reyting sicak var diye mi yok oldu , olamaz , yani yarisi sIkIldi artik OBGZK'den de gitti 1 yilda yari reyting kayip.

Simdi Muhtesem Yuzyil'a bi bak gecen sene 13'le yapti bi yil sonra'da 13 yani hic bis sIkIlma yok , ve yagmurluydu evet ama sonuclar yine 13 aldi , yani hic dusmemis , gordun mu birisi 9 reyting kayip birisi'de hic reyting kaybi yok yani goruldugu gibi OBGZK'den cok SIkIlmIslar , ama Muhtesem Yuzyil'I hala cok izleyeni var.9 reyting nerde yok , Muhtesem Yuzyil'da kayip yok , goruldugu gibi en cok reytingi dusen dizi OBGZK boyle giderse gelecek sene 5 reytingle sezon finali yapacak , Muhtesem ise yine 13 , ama hala simdi mesaj yazarsan OBGZK daha iyi diye san apes diyorum.

3 hAftadır su yorumu yazıyosun. Simdi açıklıyorum niye gecen senekiyle aynı oldu çünkü gecen sene Haziran'ın 3. Haftasında oldu bu sene daha okullar kapanmadan 1. Haftasında oldu.. Üstelik gecen sene agb olcuyodu bu sene sbt. Bu sene muhtesim s finalinde hava yagmurluydu..
Muhtesemde bu sıcaklarda olsaydı ve maca denk gelzseydi ve terör olayları yüzünden tv izlemeyi ayıp gören bı kitle icinde veda etseydi ekranlara inan o da 10'u zor görürdü!

at gitsin tutar belki