19 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

19 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Dedemin Dolabı (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
tns deki en güzel oran kuzey güneyin ..

kuzey güney yine her iki grupta muhteşemin arkasında yer almış .. zaten kalite olarakta kuzey güneyin pis yediliyi 7 ye katlaması lazım aslında tns de dediğin gibi tam ölçmüyor tam ölçse pis yedilinin her iki grupta ilk ona girmemesi lazım :))

kesinlikle daha kaliteli bi iş kuzey zaten reji de değişti hilal sarak gibi bi isim yönetiyo, bu faktörde zaten kaliteyi yukarıya çıkarır..

tns deki en güzel oran kuzey güneyin ..

kuzey güney yine her iki grupta muhteşemin arkasında yer almış .. zaten kalite olarakta kuzey güneyin pis yediliyi 7 ye katlaması lazım aslında tns de dediğin gibi tam ölçmüyor tam ölçse pis yedilinin her iki grupta ilk ona girmemesi lazım :))

tns tam ölçüyor. 3 ay önce 1000 denekle ölçeceklerdi tam yansıtmaz diye tam olarak ölçmesi için bügüne kaldı açıklaması zaten

evet ikinci günde ortaya çıkan kanal dnin agb de aşırı şirilme olayı tns ile resmen gömüldü. dün yaptıgım teze komplo teorisi olarak karşı çıkanları görmek isteriz. dünde dedim pis yedili tns de çaılır diye. tns de çok kalitesiz dizilere yer yok artık. orta kalite ve yüksek kalite diziler tns de hep prim yapacak. agb de 14 alan muhteşem 10 ları zor görür olmuş.

işler güçler muhteşeme ragmen kötü gitmiş. dizi başladıgından beri işler güçleri eleştiriyorum yavaş yavaş dizinin sonuna geliyoruz.
kaliteli ve işe yarar müge anlı gibi program üst sıralarda. evlik programlarından tek esra erol kalacagı daha ilk gün beliydi.
geçen yıl reyting rekoru kıran kanal d nin gündüz ucuz prograları listede bulana cenetlik diyoruz artık :))))

tns de sadece çok reyting alan diziler değil düşük oran alan dizilerde aşağı çekilmiş yani bir denge var aslında.. sıralamada ise sbt ye göre pis yedili ab de 13. olmuş tns de 8. yani pis yediliyi indiren tns değil zaten kalitesiz olduğu için düşüyor..

Kanal d nin şike yaptığı tescillenmiş oldu 27 alıyomuş ya öbgzk 7 ye düştü :d

Kanal d nin şike yaptığı tescillenmiş oldu 27 alıyomuş ya öbgzk 7 ye düştü :d

takas yine işine gelen yerden almışsın sbt ye görede 15 alıyordu 9 a düşmüştü :)) olayın tns ile alakası yok öbgz de bir çok karakter dizide ayrıldı ona rağmen salı günlerinin kralı karşısında rakip yok oysa bunun aksi düşünülüyordu sen dahil herkes birinciliği kaybedeceğiniz söylüyordu öbgz nin buna rağmen açık farkla lider .. demekki zamanında aldığı 27 lik reyting doğruymuşki hala insanlar izliyor ..

Öğrendim Dünyanın en kısa dizisiymiş :D Ana Haberden sonra sadece 3 dakikaymış hafta içi her günmüş :D

şöyle bişey var; evet öbgzk kan kaybettii bunu bende kabul ediyorum ama nasıl kan kaybetmesin ki ? ilk olarak dizinin en büyük direği ali kaptan çıktı! ardından dizinin en büyük kız karekterinden aylin çıktı.. fenomen haline gelen aylin & soner aşkı suya düştü! milyonların gönlünü feteden osman diziden ayrıldı! zaten yükselmesini bırak düşüceğinden kesin emindim ve düştü de zaten... muhteşem de tam tersine iyi bi kadroyla geldi o yüzden geçmesi normal.. belki ilerki haftalarda öbgzk toparlanır...
öbgzk halini muhteşeme göre teğet edersek şöyle oluyo : ali kaptan yerine hürrem çıksa , aylin yerine pargalı çıksa ve osman yerine de kanuni çıksa ve muhteşem bu üç oyuncuyu kaybetse inan muhteşem de öbgzk raklamlarına ve belki daha da altına düşer.. ister hak verin yada inkar edin ama gerçek bu

tns de sadece çok reyting alan diziler değil düşük oran alan dizilerde aşağı çekilmiş yani bir denge var aslında.. sıralamada ise sbt ye göre pis yedili ab de 13. olmuş tns de 8. yani pis yediliyi indiren tns değil zaten kalitesiz olduğu için düşüyor..

aynı saatlerdeki dizilerde sharelere bakacan destere . reytingler gerçek sonu vermeyebilir PIS YEDILI TNS 12,95
PIS YEDILI SBT 14,34
KUZEY GUNEY TNS 13,19
KUZEY GÜNEY SBT 16,67

tns de sadece muhteşemin shari sbt ye göre yüksek

şöyle bişey var; evet öbgzk kan kaybettii bunu bende kabul ediyorum ama nasıl kan kaybetmesin ki ? ilk olarak dizinin en büyük direği ali kaptan çıktı! ardından dizinin en büyük kız karekterinden aylin çıktı.. fenomen haline gelen aylin & soner aşkı suya düştü! milyonların gönlünü feteden osman diziden ayrıldı! zaten yükselmesini bırak düşüceğinden kesin emindim ve düştü de zaten... muhteşem de tam tersine iyi bi kadroyla geldi o yüzden geçmesi normal.. belki ilerki haftalarda öbgzk toparlanır...
öbgzk halini muhteşeme göre teğet edersek şöyle oluyo : ali kaptan yerine hürrem çıksa , aylin yerine pargalı çıksa ve osman yerine de kanuni çıksa ve muhteşem bu üç oyuncuyu kaybetse inan muhteşem de öbgzk raklamlarına ve belki daha da altına düşer.. ister hak verin yada inkar edin ama gerçek bu

hürrem kanuni hep dizide pargalida sezon finalinde ölcek daha çok var 1 sene :D onun için öle bi ihtimal yok aylin çıkmamalıydı

Vadide en önemli karakterler öldü ama hala zirvede öldükçe yükseldi vadi çakır gibi fenomen öldü be çakır

Vadide en önemli karakterler öldü ama hala zirvede öldükçe yükseldi vadi çakır gibi fenomen öldü be çakır

hacı muhtesem vadi devamlı oyuncu topluyor örnegin muhtesemde valide sultan öldü gül aga öldü hem topladilar mehmet günsür geldi tuncel kurtiz geldi ozan güven geldi pelin karahanda gelcek

vadide iskender çakır memati gitti yerine oyuncu takviyesi yapiyor aralarındaki fark bu biri sürekli gücleniyor öteki yerinde sayiyor