19 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

19 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Dedemin Dolabı (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Yarın vadi günü sahne vadide bu hafta anlıklarda 12 görülmedi daha yarın vadi 15 leri geçer anlıklarda

trt yapar destere tns fesar sokarlar yıne kapatırır ustune gıderse

AGB ye yaptı eline ne geçti hiç bişey .. en fazla tns olmaz bir 6 ay daha boşluk olur yeni bir ölçüm şirketi gelir sbt ve benzeri paravan şirketlerle bu iş yürümez trt güçlü arkasında hükümet var ama özel kanallarda güçlü arkasında büyük sermayeler var .. sonunda ya ortak bir yolda anlaşacaklar yada tns ile devam edecek..

Kuzey yükselmiş sonunda yarın izlerim dünkü bölümü pis gani çökmüş tnsde geceriz zaten

şu yozlaşma işini bırakalım beyazsoy .. toplum asıl sansürlerle baskıyla yozlaşıyor.. 1970 lerin türk filmlerindeki giyim kuşama bak diyaloglara bak günümüzden daha serbest .. dizilerimiz filmlerimiz hatta mizahımız bile 1970 ve 80 lere göre daha geride daha çok baskıya maruz kalıyor .. senin anlayışınla şu anda iranda herşey güllük gülistanlık olması lazım herşey yasak ya oysa iranda suudi arabistandaki suç oranı belki avrupada yoktur ..

yaw destere filimlerle dizilerini ne karşılaştırıyon ozamanlarda türksineması paso erotik filimler çekiyorlar ne kadada ileri dimi :))))) filime inslar para vererek giderler istediklerini çekerler diziler tıopluma açık oldugundan farklı kuralları olacak tabi.

ayrıca yazılarımda yasagı savurdugumu ima ediyon . yine anlamak istemiyorsun beni. ben tv ile sinemayı ayırıyorum yada tv ile kitabı ikisinde aynı kuralalrı uygulayamazsın . tv de senden habersiz çocuklarda izliyor ve onların psikolojini düşünerek yayınlar olmalı. bu bütün ileri demokrasinin oldugu ülkerde böyle mesela sinemada 18 yaşından ufakları kurtlar vadisi yasak buda almanyadan en demokratik ülkede .

aşkı memnu açık seçik ensen avrupada enses konulu sinemalar bile 18 ya altı gurublara yasak. bunlar iranda değil ileri demkrasi dediğimiz yerlerde

Son düzenleme:
yaw destere filimlerle dizilerini ne karşılaştırıyon ozamanlarda türksineması paso erotik filimler çekiyorlar ne kadada ileri dimi :))))) filime inslar para vererek giderler istediklerini çekerler diziler tıopluma açık oldugundan farklı kuralları olacak tabi.

ayrıca yazılarımda yasagı savurdugumu ima ediyon . yine anlamak istemiyorsun beni. ben tv ile sinemayı ayırıyorum yada tv ile kitabı ikisinde aynı kuralalrı uygulayamazsın . tv de senden habersiz çocuklarda izliyor ve onların psikolojini düşünerek yayınlar olmalı. bu bütün ileri demokrasinin oldugu ülkerde böyle mesela sinemada 18 yaşından ufakları kurtlar vadisi yasak buda almanyadan en demokratik ülkede .

aşkı memnu açık seçik ensen avrupada enses konulu sinemalar bile 18 ya altı gurublara yasak. bunlar iranda değil ileri demkrasi dediğimiz yerlerde

çocuklarını adam gibi yetiştirirsen çocuklar izledikleri filmlerle dizilerle sapık olmazlar .. temelinde bozukluk varsa diziler den önce sokaklara düşüp serseri olur zaten kabahati dizilerde arama diyorum..:)

takas sana hak vermiş hemde sen vadi 18 yaş küçüklere yasaklansın dediğin halde ilginç sanırım ya okumadı yada okuduğunu anlamadı :))

Almanya önce haftalıkta değil gunluk yayınladiği eşcinsel dizilerine sınır getirsin sonra ensestlere el atsin.

çocuklarını adam gibi yetiştirirsen çocuklar izledikleri filmlerle dizilerle sapık olmazlar .. temelinde bozukluk varsa diziler den önce sokaklara düşüp serseri olur zaten kabahati dizilerde arama diyorum..:)

takas sana hak vermiş hemde sen vadi 18 yaş küçüklere yasaklansın dediğin halde ilginç sanırım ya okumadı yada okuduğunu anlamadı :))

Niye benim adım "Polat Alemdar" diyen 3 yaşindaki çocuk en taze haber 3-5 gun önce cıkmıştı.Bundan pay biçelim TV'lerin çoçukları nasıl etkilediğini(b) Bunun temeli daha ne kadar olabilir? 10 gunlukken mi? 40'ı cıktından sonra mı? Temeli ele alınmalı.

Almanya önce haftalıkta değil gunluk yayınladiği eşcinsel dizilerine sınır getirsin sonra ensestlere el atsin.

Niye benim adım "Polat Alemdar" diyen 3 yaşindaki çocuk en taze haber 3-5 gun önce cıkmıştı.Bundan pay biçelim TV'lerin çoçukları nasıl etkilediğini(b) Bunun temeli daha ne kadar olabilir? 10 gunlukken mi? 40'ı cıktından sonra mı? Temeli ele alınmalı.

o çocuğun aile yapısına inilmeli babanın annenin çocuğa verdiği eğitim önemli benim çevremdede sürüyle çocuk var hepside tv izler ama sokak ortasında benim adım polat alemdar diyenine rastlamadım önce büyüğe saygıyı öğrenmemişki.. eğitim ailede başlar tv de başlamaz..reklamlar çocukları etkileyebilir ama dizideki iyi ve kötü karakterler çocukları ailenin şekillendirdiği şekilde etkiler dizinin veriliş şeklide önemli dizide katili kahraman ilan edersen çocuktaki iyi kötü alğısı şaşar bu açıdan vadi çocuklar için zararlı çünkü her bölüm 50 adam öldüren vatandaş kahraman ilan ediliyor oysa öldürmek değil yaşatmak bir kahramanlıktır ..

benim söylediğim şey kanalD dizileriyle ilgili kanalD de ki dizilerde katiller sapıklar hırsızlar zaten kötü olarak canlandırılıyor o açıdan çocuğun kötüleri örnek alması imkansız ..

sbt total

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:46:24[/TD]
[TD]23:19:23[/TD]
[TD]01:50:49[/TD]
[TD]11,09[/TD]
[TD]28,71[/TD]
[/TR]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]21:00:03[/TD]
[TD]23:00:11[/TD]
[TD]01:33:16[/TD]
[TD]6,53[/TD]
[TD]16,67[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]PİS YEDİLİ[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:02:09[/TD]
[TD]22:30:20[/TD]
[TD]01:46:12[/TD]
[TD]5,70[/TD]
[TD]14,34[/TD]
[/TR]
[TD]4[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:55:54[/TD]
[TD]20:42:40[/TD]
[TD]00:35:47[/TD]
[TD]5,48[/TD]
[TD]14,46[/TD]
[/TR]
[TD]5[/TD]
[TD]SÜMELA'NIN ŞİFRESİ: TEMEL[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]19:59:47[/TD]
[TD]21:58:44[/TD]
[TD]01:27:30[/TD]
[TD]4,25[/TD]
[TD]10,79[/TD]
[/TR]
[TD]6[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:27:50[/TD]
[TD]18:23:13[/TD]
[TD]00:44:50[/TD]
[TD]4,23[/TD]
[TD]18,55[/TD]
[/TR]
[TD]7[/TD]
[TD]KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]18:59:47[/TD]
[TD]19:54:31[/TD]
[TD]00:45:36[/TD]
[TD]4,22[/TD]
[TD]14,04[/TD]
[/TR]
[TD]8[/TD]
[TD]DENİZ YILDIZI[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]19:20:03[/TD]
[TD]20:35:48[/TD]
[TD]00:51:29[/TD]
[TD]3,89[/TD]
[TD]11,24[/TD]
[/TR]
[TD]9[/TD]
[TD]UNUTMA BENİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]15:14:41[/TD]
[TD]16:27:03[/TD]
[TD]00:45:28[/TD]
[TD]3,81[/TD]
[TD]19,54[/TD]
[/TR]
[TD]10[/TD]
[TD]NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABER[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]18:55:20[/TD]
[TD]00:20:22[/TD]
[TD]3,80[/TD]
[TD]13,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: gridtable"]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:46:24[/TD]
[TD]23:19:23[/TD]
[TD]01:50:49[/TD]
[TD]14,75[/TD]
[TD]38,43[/TD]
[/TR]
[TD]2[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:42:40[/TD]
[TD]00:35:47[/TD]
[TD]8,33[/TD]
[TD]23,28[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]23:00:11[/TD]
[TD]01:33:16[/TD]
[TD]6,92[/TD]
[TD]17,81[/TD]
[/TR]
[TD]4[/TD]
[TD]BÜYÜK RİSK! - FINAL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:51:54[/TD]
[TD]00:04:00[/TD]
[TD]4,41[/TD]
[TD]14,55[/TD]
[/TR]
[TD]5[/TD]
[TD]SÜMELA'NIN ŞİFRESİ: TEMEL[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]19:59:47[/TD]
[TD]21:58:44[/TD]
[TD]01:27:30[/TD]
[TD]4,30[/TD]
[TD]11,32[/TD]
[/TR]
[TD]6[/TD]
[TD]İŞLER GÜÇLER[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:21:55[/TD]
[TD]24:49:45[/TD]
[TD]01:13:34[/TD]
[TD]3,97[/TD]
[TD]15,72[/TD]
[/TR]
[TD]7[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY - OZET (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:57:54[/TD]
[TD]00:50:18[/TD]
[TD]3,79[/TD]
[TD]10,21[/TD]
[/TR]
[TD]8[/TD]
[TD]ALİ KIRCA ANA HABER[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]19:21:53[/TD]
[TD]19:54:27[/TD]
[TD]00:24:08[/TD]
[TD]3,69[/TD]
[TD]13,87[/TD]
[/TR]
[TD]9[/TD]
[TD]NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABER[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]18:55:20[/TD]
[TD]00:20:22[/TD]
[TD]3,17[/TD]
[TD]13,84[/TD]
[/TR]
[TD]10[/TD]
[TD]DENİZ YILDIZI[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]20:35:48[/TD]
[TD]00:51:29[/TD]
[TD]3,04[/TD]
[TD]9,81[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dün beni affet izledim acıtasyon tavan yapti herkezin içinde annesi kızını dövdü odaya kapatti saçlarını falan çekti :) yok artık diyecegimiz entrikalar vardi yükselmis :)

Not sbt göre üstteki yorum .

destere biraz dünyaya in yahu :)) anne baba ışte güçte yada çocuk odasında tv başında nasıl çocuğunu kontrol etsin egıtsın .

destere sana bişey mi oldu sürekli yazdıklarıma extra manalar cıkarıyon . ben kurtlar yasaklansın demedim. Almanya demokrasinının beşiği (iran değil yani :)))) ] kurtlara üstelik sinemada yasak getiriyor. sen enses dizisi aşkı memnun fütursuzca tv de yayınlanmasıni savunuyorsun dedim . yoksa kurtlar 18 yanındakilere yasak getirilsin demedim. ama kurtların ilk bolumlerınde bazı sahneler aşkı memnu gibi zararliydi tv de gosterilmesi faciaydi. sonradan hafif düzeltildi

destere biraz dünyaya in yahu :)) anne baba ışte güçte yada çocuk odasında tv başında nasıl çocuğunu kontrol etsin egıtsın .

destere sana bişey mi oldu sürekli yazdıklarıma extra manalar cıkarıyon . ben kurtlar yasaklansın demedim. Almanya demokrasinının beşiği (iran değil yani :)))) ] kurtlara üstelik sinemada yasak getiriyor. sen enses dizisi aşkı memnun fütursuzca tv de yayınlanmasıni savunuyorsun dedim . yoksa kurtlar 18 yanındakilere yasak getirilsin demedim. ama kurtların ilk bolumlerınde bazı sahneler aşkı memnu gibi zararliydi tv de gosterilmesi faciaydi. sonradan hafif düzeltildi

bence vadi maçı geçer bugun

muhteşeme rağmen işler güçler çakılmış :))))) bu diziye star bu yıl zor dayanir.

- - - Ekleme - - -

bence vadi maçı geçer bugun

sbt de gecerde tnsde belli olmaz

- - - Ekleme - - -

destere;' Alıntı:
o çocuğun aile yapısına inilmeli babanın annenin çocuğa verdiği eğitim önemli benim çevremdede sürüyle çocuk var hepside tv izler ama sokak ortasında benim adım polat alemdar diyenine rastlamadım önce büyüğe saygıyı öğrenmemişki.. eğitim ailede başlar tv de başlamaz..reklamlar çocukları etkileyebilir ama dizideki iyi ve kötü karakterler çocukları ailenin şekillendirdiği şekilde etkiler dizinin veriliş şeklide önemli dizide katili kahraman ilan edersen çocuktaki iyi kötü alğısı şaşar bu açıdan vadi çocuklar için zararlı çünkü her bölüm 50 adam öldüren vatandaş kahraman ilan ediliyor oysa öldürmek değil yaşatmak bir kahramanlıkt

destere iyi dion vadiden çocuk kötü etkilenir (aslında kendinle celısıyon aile iyi eğitim verirse çocuk neden kurtlardan etkılensın ) enses dizisinden yengesını katakulluye getiren diziden çocuk nasıl iyi etkıleniyor acıklarmısın :)))))))

neyseki burda benle aynı noktaya gelmişin. aile ne kadar tedbirli olsada çocuk tv den etkılenır