19 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

19 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Dedemin Dolabı (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
muhtesem arkasından baslamad reklam verıo basla ısler gucler gulek

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.29 , 2) SHOW: 3.45 , 3) KANALD: 2.42 , 4) ATV: 2.2 , 5) KANAL7: 1.85

muhteşemde reklamlar 9 reyting almış :))

yine süper bir bölümdü ama muhteşemin en sevdiğim sahneleri pargalı sahneleri adam süper oynuyor ..

sbt ye güre kuzey güney pis yediliyi geçmiş gözüküyor pis yedili 5.8 almış kuzey güney 6.3 . tns de bu fark daha fazla olacaktır

hanı tns kanalD nin şişen oranlarını indiriyordu :))

dediğin doğruysa yarın kuzey güneyin düşmesi lazım :)

destere bari sen yanlış anllama yazdıklarımı :)))) ben kuzey güney sbt den yüksek alacak diyormuyum pis yedilie kuzey güneyin farkı fazla olacak dedim. ayrıca kanal dnin her dizisi şişirmilyor genelde ortalama toplm yapısına uymayan dizileri agb ce şişiriliyor diye

destere bari sen yanlış anllama yazdıklarımı :)))) ben kuzey güney sbt den yüksek alacak diyormuyum pis yedilie kuzey güneyin farkı fazla olacak dedim. ayrıca kanal dnin her dizisi şişirmilyor genelde ortalama toplm yapısına uymayan dizileri agb ce şişiriliyor diye

şu yozlaşma işini bırakalım beyazsoy .. toplum asıl sansürlerle baskıyla yozlaşıyor.. 1970 lerin türk filmlerindeki giyim kuşama bak diyaloglara bak günümüzden daha serbest .. dizilerimiz filmlerimiz hatta mizahımız bile 1970 ve 80 lere göre daha geride daha çok baskıya maruz kalıyor .. senin anlayışınla şu anda iranda herşey güllük gülistanlık olması lazım herşey yasak ya oysa iranda suudi arabistandaki suç oranı belki avrupada yoktur ..

trt tns girmicekmis ihale açmıs galba tns bitirmeye çalısıyor trt

100 tane ihale açsa damgalanmış olacak .. ismi üstünde trt ihalesi sonuçta yine sbt gibi bir şirket kurar .. reyting ölçen şirketler üniversiyeler gibi özerk olmalı iç işleyişine ne hükümet ne kanallar nede reklam verenler karışmalı tarafsızlığını anca böyle korur denetlemeyide üniversite öğretim üyeleri yapmalı .. yoksa trt nin kuracağı kukla şirket şişirmeden başka bi işe yaramaz inandırıcılığı kaybolur..

100 tane ihale açsa damgalanmış olacak .. ismi üstünde trt ihalesi sonuçta yine sbt gibi bir şirket kurar .. reyting ölçen şirketler üniversiyeler gibi özerk olmalı iç işleyişine ne hükümet ne kanallar nede reklam verenler karışmalı tarafsızlığını anca böyle korur denetlemeyide üniversite öğretim üyeleri yapmalı .. yoksa trt nin kuracağı kukla şirket şişirmeden başka bi işe yaramaz inandırıcılığı kaybolur..

trt yapar destere tns fesar sokarlar yıne kapatırır ustune gıderse

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan