19 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

19 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Dedemin Dolabı (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Şu ana kadar 3 gün boyunca en az kayıp veren sözde kıyak geçtiği söylenen atv nedense
Atv'nin kıyak geçilmesi düşüncesi bence de saçmaydı. Hatta her kanal için saçma. Kimse şike yapmaz SBT'de. Eline ne geçecek şika yapınca? Sonuçta resmi şirket değil bu.

Son düzenleme:
Ne sallıyon ya my 1 öbgzk 3 reyting düşmüş arka sokaklar fiyasko resmen karadayı gelince ne hale gelecek

Muhteşem Yüzyıl totalde tam olarak 1 reyting düşmemiş, bir az fazlası var. Ayrıca diğer yapımlarına bak Kanal D'nin hepsi 1-2 reyting dusmus, diger kanallar gibi. Ayrıca söylediğim gibi bir tek ÖBGZK ile kanala şikeci deme hakkın yok.

Agb şike yapıyodu orası tescillendi zaten

Ama ispatlanmadı. Sadece iddia edildi. Bu arada mesela AGB'de şike yapanlar arasında Küçuk Sirların da ismi geçiyordu. Şimdi 57 dk tekrarının aldığı reytinge bak 15 share. Küçük Sırlar öyle ahım şahım reyting mi alıyordu ki şike yapsın? Ortada şike denileb bir şey yok. Sadece deneklerle alakalı bir şey. Denekler ne kadar sağlam seçilirse ölçüm bir o kadar sağlıklı yapılır. Zira senin şikeci dediyin AGB'de aldığı reytinglerle efsae oldu Vadi

Tartışmaya gerek yok bek ÖBGZKyide , MYlıda izliyorum , ama Vadiyi izlemiyorum , sonuçlar ortada ÖBGZK (7.8 - 9.5) , MY (10.5 - 13.3) , reytingler böyle , yarın Vadini reytinglerini de göreceğiz ve bence gerçek reytingler TNS , ama bu hafta yine Vadi haftalıkta birinci olur totalde , MY 2.ci olur , ÖBGZKde 3.cü olur , ama bence ÖBGZK haftalık zirve yarışından koptu , nedense MY ile aralarında total 3 , ab 4 reyting fark var , bu hafta bence böyle olur.

Agb şikenin babasını yaptı ya kç 1 reyting almış görende sancak 20 reyting aldı :d

Kanal d agb müthiş oranlar alıyodu sbtde bütün dizileri düştü tnsde dahada düşüyo

My dediklerine katılıyorum öbgzk koptu artık son yaz başlıyo salı sonra da gs nin maçı var

Agb şikenin babasını yaptı ya kç 1 reyting almış görende sancak 20 reyting aldı :d

Yahu yeni bölümlerin aldığı 4 reytingin yanında harika. 57 dakika yayınlıyor onun 20 dakikası reklam. 26cı sırada. Zaten 20den sonra reytingler 1e düşüyor görmüyormusun? Yabancılar gibi olmuş sistem. Sen sıradına bak asıl. SBt'de bu sırada olanlar 2-3 reyting alıyor

Kanal d agb müthiş oranlar alıyodu sbtde bütün dizileri düştü tnsde dahada düşüyo

Bu nasıl düşünce anlamadım. AGB'de başka diziler vardı, şindi başka diziler. Seneden seneye her dizi düşüyor. Ayrıca ben anlamadım. Her kanalda düşüş neredeyse aynı ama herkes illia Kanal D'ye takmış durumda

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]87[/TD]
[TD]HAYATA GULUMSE[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]09:06:55[/TD]
[TD]09:23:26[/TD]
[TD]0,45[/TD]
[TD]4,80[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]EN GUZEL BOLUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]16:27:24[/TD]
[TD]16:44:25[/TD]
[TD]1,58[/TD]
[TD]14,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:d kalite farkı

Revan Agb zamanında Arka Sokaklar Öbgzk ve fatmagul yokmuydu

Arka Sokaklar dizisinde düşüş her dizide olduğu kadr vardı, Fatmagül zaten Beren Saat farkı ile izleniyordu, düşüşü de 3 reyting oldu Sbt'de, ÖBGZK de oyuncular ayrıldı zaten düstu, simdi de her diziden 1 reyting fazla dustu. Mesela Sultan yukseldi. Ne yani Sultan da şike yokmuydu o zaman?

Sbt için demiyorum sadece hem fatmagul 3 reyting düşmedi 5 yada 6 reyting düştü ayrıca sultan artıysa bile çok hafif bi yükseliş yaptı

Bu arada en eski sistemlere bakarsak Spor haberlerinin bile 8-9 reyting aldığını görürüz. Zaman geçtikçe sistem yabancılardaki gibi oluyor. Fazla rakamla kafa karıştırmıyorlar.
Not: bu arada dün söylemiştim de değiştirdiler ki? 6,22yi 6,2 yazmaları kötü demiştim şimdi düzeltmişler :D

Sbt için demiyorum sadece hem fatmagul 3 reyting düşmedi 5 yada 6 reyting düştü ayrıca sultan artıysa bile çok hafif bi yükseliş yaptı

Bu kadar dizilerin düşüş yaşadığı anda Sultanın sabit kalması bile mucize olurdu.
Fatmagül AGB'de son zamanlar da 15-16 alıyordu, SBt'de de 13 falan aldı. Fazla düşmedi araştırırsan. İlk sezonu daha yüksekdi