Yan derken diziye hani tek bölümlük gelen cinayetci filan var ya onları kast ettim.valla hepsi çok iyi en azından ağlarken mimik yapıyorlar metin-tekin bile 40 bin alan kadın başroller 70 bin alan erkek başrolelr daha yapamıor
Yan derken diziye hani tek bölümlük gelen cinayetci filan var ya onları kast ettim.valla hepsi çok iyi en azından ağlarken mimik yapıyorlar metin-tekin bile 40 bin alan kadın başroller 70 bin alan erkek başrolelr daha yapamıor
onların pek önemi yok ayrıca bir zamanalr çağatay ulusoy da o dediğin yan roldü as daYan derken diziye hani tek bölümlük gelen cinayetci filan var ya onları kast ettim.
O halen o seviyede.onların pek önemi yok ayrıca bir zamanalr çağatay ulusoy da o dediğin yan roldü as da
Bence @dizi kolik 'te Çağatay'dan soğudu son olaylardan sonra.@dizi kolik kılıç kuşandı sizin eve sefere geliyor
birincisi te değil de ikincisi kesme işareti yokBence @dizi kolik 'te Çağatay'dan soğudu son olaylardan sonra.
Kıyamet kopacak depremler olacak çok önemli.birincisi te değil de ikincisi kesme işareti yok
Kıyamet kopacak depremler olacak çok önemli.
Okan başlayınca haber edebilir misin @xBUGRAx sana zahmet.
bu arada as 7.91 olmuş süper hüper über hüllloğğğ büloğğKıyamet kopacak depremler olacak çok önemli.
Acun'a da maymun filan çıktı herhalde Hülya'nın bir yerini ıssırdı. sanırım fırlamış yine.bu arada as 7.91 olmuş süper hüper über hüllloğğğ büloğğ
maymun iştahlı deyiminin uygulamalı anlatımı olmuşAcun'a da maymun filan çıktı herhalde Hülya'nın bir yerini ıssırdı. sanırım fırlamış yine.
Yaptığını yanlış buluyorum. Ve cezasının ne ise çekmesini istiyorum ama onu hala seviyorum.Bence @dizi kolik 'te Çağatay'dan soğudu son olaylardan sonra.
Basladi Mert ac acKıyamet kopacak depremler olacak çok önemli.