Yan derken diziye hani tek bölümlük gelen cinayetci filan var ya onları kast ettim.valla hepsi çok iyi en azından ağlarken mimik yapıyorlar metin-tekin bile 40 bin alan kadın başroller 70 bin alan erkek başrolelr daha yapamıor![]()
Yan derken diziye hani tek bölümlük gelen cinayetci filan var ya onları kast ettim.valla hepsi çok iyi en azından ağlarken mimik yapıyorlar metin-tekin bile 40 bin alan kadın başroller 70 bin alan erkek başrolelr daha yapamıor![]()
onların pek önemi yokYan derken diziye hani tek bölümlük gelen cinayetci filan var ya onları kast ettim.![]()
O halen o seviyede.onların pek önemi yokayrıca bir zamanalr çağatay ulusoy da o dediğin yan roldü as da
![]()
Bence @dizi kolik 'te Çağatay'dan soğudu son olaylardan sonra.@dizi kolik kılıç kuşandı sizin eve sefere geliyor![]()
birincisi te değil de ikincisi kesme işareti yok
Kıyamet kopacak depremler olacak çok önemli.birincisi te değil de ikincisi kesme işareti yok![]()
Kıyamet kopacak depremler olacak çok önemli.![]()
Okan başlayınca haber edebilir misin @xBUGRAx sana zahmet.![]()
bu arada as 7.91 olmuş süper hüper über hüllloğğğ büloğğKıyamet kopacak depremler olacak çok önemli.![]()
Acun'a da maymun filan çıktı herhalde Hülya'nın bir yerini ıssırdı. sanırım fırlamış yine.bu arada as 7.91 olmuş süper hüper über hüllloğğğ büloğğ![]()
maymun iştahlı deyiminin uygulamalı anlatımı olmuşAcun'a da maymun filan çıktı herhalde Hülya'nın bir yerini ıssırdı. sanırım fırlamış yine.![]()
Yaptığını yanlış buluyorum. Ve cezasının ne ise çekmesini istiyorum ama onu hala seviyorum.
Basladi Mert ac acKıyamet kopacak depremler olacak çok önemli.![]()