19 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şefkat tepe dün mükemmel bir bölümdü soluksuz izledim süperdi kordonun gelmesiyle dizi geçen seneki temposunu yakaladı geçti hatta çok iyi :D dizi biter bitmez tek türkiye nin aynısı şekilde toplanan karanlık kurul da çok güzel çok iyi düşünülmüş helal :D
reytinglere gelirsek o da süper 7 yi geçmiş 2.sırada günün en çok izlenen dizisi şefkat tepe
boşlukta izlenen arka sokaklar ekranın altına yapıştırmış 300.bölüm yazısını reyting almak için akıllıca bi hareket :D buna rağmen şefkat tepeyi yine geçememiş rüyasında bile geçemez artık :d

as artmış bakalım bu oranı koruyacak mı
acun artık ağır total işlerinin arasında b yi yükseltebiliyor :F
lale devri yeni saatinde kötü gitmiş pa t diye yeni bölüm çıktı :F
veliaht kötü gidiyor
3 adam ı izledim ama sarmadı umarım düşüşe geçmezler acun gazı geçince
kmoi deki yarışmacılara çok güldğüm nedne katılmışlar anlamadım :F

Yetenek Sizsiniz yine iki grupta da zirvede yer almayı başarmış.

Şefkat Tepe yine çok iyi gitmiş ama yst'yi geçebilmesi zor. Belki Survivor'ı geçebilir.

Arka Sokaklar 300.bölümüyle yükseliş yakalamış. Ab'si bile iyi çıkmış. Şefkat Tepe'ye de yaklaşmayı başarmış.

3 Adam güzel bölüm olmuş herhalde. Yeniden yükselmiş.

Lale Devri kötü gitmiş.

Kanal D haber yine zirvede yer almış.

Genel olarak bayram tatili bitmiş ama reytinler az biraz düşüş var Pazartesi düzelir

Yetenek Sizsiniz Türkiye her 2 gruptada lider, totalte ilerleyen haftalarda zorlanabilir ama absi oldukça iyi

Arka Sokaklar Şevkat Tepe'ye totalde yaklaşmış iyi sonuçlar almış abde geçmiş ama yinede abdeki oranı düşük, 300. bölümü ile reytinleri artmış bakalım haftaya bu reytinleri koruyabilecek mi

3 Adam totalde iyi, abde daha iyi gitmiş

Şevkat Tepe her zaman ki gibi totalde iyi abde kötü gitmiş

Lale Devri totalde kötü gitmiş, abde daha kötü gitmiş

Kim Milyoner Olmak İster totalde orta halli abde iyi gitmiş

Ben Bilmem Eşim Bilir totalde orta halli abde kötü gitmiş

Son düzenleme:
Dün gece Okan'a az buçuk baktım ünlülerin düşüş kazaları falan iyiydi. Sonra bir seyirci telefona bağlandı ama telefon kapatıldı ne oldu anlamadım. Sen kimsin falan dedi kız. :D
O telefon görüşmesi sonunda Okan Müge Anlı'cılık oynadı.süperdi oralarida izleseydin:F Herneyse öyle yapınca telefon görüşmesinin kaydını habire sardır sardır izlediler.Sonuçta cıkan o telefon görüşmesinde aslında "Kimsin" diyen kadın gerçekteki telefondaki kızın annesiymiş ve annesi kızı telefonda yakalamiş o an. "Velayetini babana vericem" diye kıza bağırmış telefonda.Oraları bulabilirsen intertnette izlemelisin süperdi:F