Evet. Ama ikisi de 6-6 reklam verdiler, yani eşit şartlarda yarıştılar. Huzur Sokağı reklamsız yayınlanınca bile geçemedi A/B'de Yalan Dünyayı. Şimdi reklam yüzünden mi 3 reyting fark yedi A/B'de? Hayır öyleyse synı reklamdan Yalan Dünyada da varEvet ama nasıl böldüğün çok önemli.
Mesela Acun reklam alıyor ama tek seferde hepsini aldığından almıyor bile diyebiliriz, şu an o ve BBEB devam ediyor zaten 12 dakikalığa, bir de yeni diziler elbette... Bu sistemin yararı reytingin yüksek çıkması ama az kazanman.
Esas uygulamada olan 6-6 ile iki kuşak reklam almak, bu düzen 12 dakikalıktan reyting olarak kötü, para olarak iyi.
Çok nadir de 5-1-5-1 tarzı reklamlar alınabiliyor, bu reklamlar reytingi çok fazla düşürmüyor, yaklaşık 6-6 etkisi yapıyor ancak parada ciddi gelir sağlıyor, zira 1 dakikalık reklam en değerli reklam...
Kanallar reytinge ve paraya duyduğu ihtiyaca göre kararını veriyor...
Evet. Ama ikisi de 6-6 reklam verdiler, yani eşit şartlarda yarıştılar. Huzur Sokağı reklamsız yayınlanınca bile geçemedi A/B'de Yalan Dünyayı. Şimdi reklam yüzünden mi 3 reyting fark yedi A/B'de? Hayır öyleyse synı reklamdan Yalan Dünyada da var
Beyazsoy düşüşlerin sebebi reklamlarlar hemen bilmişlik taslamaİzlemiyorum ama buraya yazıyolardı atv tutan dizilerine aşırı reklam koyuyo
- - - Ekleme - - -
Beyazsoy düşüşlerin sebebi reklamlarlar hemen bilmişlik taslamaİzlemiyorum ama buraya yazıyolardı atv tutan dizilerine aşırı reklam koyuyo
Huzur Sokağı'nın reklamlarında Yalan Dünya yükseldi iddiası doğru değil pek zaten, herkes benzer reklamı alıyor...
Ama Huzur Sokağı 6-6 reklam düzeni yerine yayını çok sık böldüyse düşüş olur, sen 6-6 böldüğüne eminsen dizinin esas reytinglerini gördük demektir...
atv dün huzur sokağının reklam aralarında bol bol dizilerinin tanıtımını yaptı 6 dakikalık reklamlar 9 dakikaya çıktı ve her 15 dakikada bir reklama girdi
Yalan dünya iyi izlenmiş güzel dizi ama bir geniş aile, leyla ile mecnun, işler güçler ve ıbretı ailem değil
Aynen ya.Nesine gülüyorlar anlamadım.
yalan dünya da total iel ab makası çok açılıyor bu iyi bişrey değil reklam veren azalır. totale hitap eden reklamları alamaz bu da dizinin sezon sonu bitmesine neden olur
sbt ye göre yalan dünya ab de 7 almış,tns ye göre aralarnda uçurum war..
HuzurSokaği jeneriğn öndüğü anda itibaren ne zanman başladı ne zaman bitti dakikası dakikası olarak yazdım. ianmayan gitsin tv arşivine baksin yada diziyi online izleyerek yaş sınırı logolarını saysın.Ben yalan dunyanın geçen hafta reklamını logo olaraksaydım.4-5kuşak mı neydi.surelerinide tv arşivinden akşama bakar yazarım.yada biri dediğim yöntemi yapsın...yd nin Arkasında KŞ ve içeriğinde bolca sanal reklam var. Yani yalan dunya yine 4 kuşak reklam vermiştir.6 kuşak reklama eşit olacak şeklinde hesaplanmistir.
atv ye iyi oldu habire reklam vermek nedir. Sıkılarak izledim..atv reklamı az tutmalı...5+1 olabilir. Hem izlerken skılmaz kimse hemde kimse reklamı zaplamaz.reklam izletmeli bi program.HS bunu yapamıyor.anlıklarda 3-4 reyting düşüyor.Dungecede belli oldu zaten.
Yalan Dünya yeni bölümde 6 kuşak reklam vermiş olmalı, ben 4 tanesini doğrudan izledim, ancak 22:00 sonrasını takip edemedim. Muhtemelen Kayıp şehir bir süre reklamsız gitsin diye 12 dakikalık reklam sıkıştırılmıştır arka arkaya...
Kayıp şehir de 23:00'e kadar reklamsız, sonra 6+6 ile 4 kuşak reklam olmalı ama bundan tam emin değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?