19 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Show TV showunu bitirmis gibi görünüyor. Yeni dizilerinden bir Sevdaluk tuttu gibi. Sakli kalan 2 reyting alirsa cok iyi.

"Saklı Kalan" PT 1'de başlarsada bir farkı olmazdı hatta daha kötü olurdu şimdi Boşluğu olacak en azından öbür türlü hiç Boşluğu olamazdı bence. :)

Pis Yedili'm uzun Özetli olsaydı keşke harcayacaklar Dizi'mi. :(

Son düzenleme:
Saklı kalan PT-1 olsa bir şey değişmeyecekti bence, bu tür projeler Türkiye'de tutmuyor maalesef.

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 8.97 2) TRT1: 4.19 3) STAR: 3.35 4) FOX: 3.25 5) KANALD: 3.25

AB grubunda ilk 7'de olur bence ama Tüm Kişiler'de ilk 25'te olmayabilir..
Gününü zor bir gün olarak seçtiler kaldı ki madem zor gündesin o zaman en boş anlıklara atacaksın ki bir iş yapabilsin 22:30 en ideali olurdu. Hem de Pis Yedili biraz daha uzardı.

Gerçekten üzüldüm Saklı Kalan adına oysa ki güzel diziye benziyordu fragmanda. Yarın vakit bulursam ilk bölümü netten izlerim.

Şehrin yeni kahramanı Mercedes Citan ilk kez #intikam 'da! ab dizisi olmanın farkı işte :oley: reyting gitse de para gitmiyor :X
72665fb102621445e849309f3f9b73a2.jpg

İntikam 3.25 reytingi kapmış. :Z Saklı Kalan yine girememiş anlığa. Zengin Kız Fakir Oğlan'daki uçuş dikkat çekici..

"Saklı Kalan" PT 1'de başlarsada bir farkı olmazdı hatta daha kötü olurdu şimdi Boşluğu olacak en azından öbür türlü hiç Boşluğu olamazdı bence. :)

Pis Yedili'm uzun Özetli olsaydı keşke harcayacaklar Dizi'mi. :(
1 Bölüm PT1'de dahi yayınlanmasa mıydı? Adını Kalbime Yazdım gibi olabilirdi ve hiçbir şey demezdim o zaman Show TV'ye...

Gerçekten üzüldüm Saklı Kalan adına oysa ki güzel diziye benziyordu fragmanda. Yarın vakit bulursam ilk bölümü netten izlerim.
Güzel bir dizi zaten ama kanalın b....na gitti... :T:

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking