Saklı Kalan çok başarılı. Müzikler sanki biraz geri planda kalmış ama oyunculuklar, senaryonun işlenişi ve görüntü kalitesi tek kelimeyle şahane. Bu diziyi kesinlikle izlesen çok beğenirdin @Forumdash 😉
Pardon moderatörüm. Unutkanlık.Yorum konusuna yazsak
Bilmiyorum yaa fragmanlari da kasvetli gelmişti. Biliyorsun o dizi hakindaki yorumlari mi Kötü bulmamiştim ama iyi de bulmamiştim. Hem bu akşam oldugunu bilmiyordum şimdi açsam ne anlarim 😕 Sevdaluk gibi haftaya 2.bölümüyle bakarimSaklı Kalan çok başarılı. Müzikler sanki biraz geri planda kalmış ama oyunculuklar, senaryonun işlenişi ve görüntü kalitesi tek kelimeyle şahane. Bu diziyi kesinlikle izlesen çok beğenirdin @Forumdash 😉
Ama dizi yeni😕 Dizilerin ilk bölümleri buralarda tavsiye amaçlı yorumlasa da olur Kötü mü olur?Yorum konusuna yazsak
Son bölüm fragmanı harikaydı ama. Maalesef başlamadan 2 gün önce yayınlandı ve dün akşam gördüm bende fakat paylaşamadım forumda.Bilmiyorum yaa fragmanlari da kasvetli gelmişti. Biliyorsun o dizi hakindaki yorumlari mi Kötü bulmamiştim ama iyi de bulmamiştim. Hem bu akşam oldugunu bilmiyordum şimdi açsam ne anlarim 😕 Sevdaluk gibi haftaya 2.bölümüyle bakarim
Reytinginiz bol olsun içerde bizimkiler 2 saatir bunu izliyorlarmişSaklı Kalan'ı harcayacaklar demiştim Matmazel!
Daha iyi oldu bence birazdan Tüm Yapım'lar bitecek....Saklı Kalan'ı harcayacaklar demiştim Matmazel!