19 Ağustos 2014 Salı Reyting Sonuçları

show fanlığının alemi yok. :D fena değil filan deme fiyasko resmen. :A
:)

fena mı ? çok sarsıcı bi dram olucakmış. :A sen bu ikiliden şaşma, ya da şaş git reaksyon izle sonra reyting sonuçları geldi mi yine iç geçirip bi türkü patlatırsın. :F

@mrt-06 da katılmıştı bu iki dizi için sanırsam. :A
Hicran'a fena ısındım da Gültepe'yi bu sezon izleyemem ancak gelecek yaz izlerim. :D

çok soğuk. sinirlerimi bozuyor kadın havasından uzak tarzı :F
hem ayça bingöl varken o iyi filan değil. :A

ATACAN hem totalci hem de showcu. :((( yani sonuç.. :(((
Haftaya da başlıyor dizi umarım beğenmez. :A

Beğenir bir de dizinin reytingleri iyi gelirse Gültepe'ye karşı eleme bile gelebilir Kanal D'ye olan sinirinden. :F

Keşke Show'a gelse Salı'ları 5 alırdı ya. :(
İyi olurdu ben de netten takip ederdim ama imkansız ihtimal o Kanal D anlaşma yapıyor başka kanala geçemez diye dizi. :(

Güzel Köylü'yü alsanız bari Star'da harcanacak. :(

Haftaya da başlıyor dizi umarım beğenmez. :A

Beğenir bir de dizinin reytingleri iyi gelirse Gültepe'ye karşı eleme bile gelebilir Kanal D'ye olan sinirinden. :F
beğenip beğenmeme önemli değil zaten, show'u bu zor gününde kurtaran herhangi bi oluşuma direkt kalkan oluyor atacan :kiki: :A

beğenip beğenmeme önemli değil zaten, show'u bu zor gününde kurtaran herhangi bi oluşuma direkt kalkan oluyor atacan :kiki: :A
Geçen sene de Sevdaluk ve aky'ye iyi kalkan olmuştu ama olmadı maalesef. :A

Show'a da üzülüyorum bu yüzden Yılanların Öcü'nün tutmasını isterim ama rakibi de Gültepe şimdi. :A

İyi olurdu ben de netten takip ederdim ama imkansız ihtimal o Kanal D anlaşma yapıyor başka kanala geçemez diye dizi. :(

Güzel Köylü'yü alsanız bari Star'da harcanacak. :(
Umutsuz Ev Kadınları olmuştu mesela bence sürpriz olabilir. :X

Her sezon 4 dizi izliyorum fazla TV izleyemiyorum da. :D (Geçen yıl 2 dizi izliyordum istisna olarak:D) Kotam doldu maalesef. :A

ben hiç üzülmüyorum :A ucuz işler peşine düşüyor sürekli, hakediyor. :A
Ben o kadar gaddar olamıyorum maalesef. :A

Bari yeni sezonda da hafta içi her akşam Güldür Güldür Show'u yayınlasınlar başka türlü zor gibi görünüyor kanalın işi. :A

Sanki reyting cihazı var bende. :D
Pazartesi
Şeref meselesi
Bu son olsun

Salı
Urfalıyım ezelden
Poyraz karayel
Çarşamba
Benim adım gültepe
Anasının oğlu
Perşembe
Kurtlar vadisi pusu
Ankaranın dikmeni
Cuma
Küçük aga
Güllerin savası
Cumartesi
Arka sokaklar
Yalan dünya
Pazar
Ulan İstanbul

Pazartesi
Şeref meselesi
Bu son olsun

Salı
Urfalıyım ezelden
Poyraz karayel
Çarşamba
Benim adım gültepe
Anasının oğlu
Perşembe
Kurtlar vadisi pusu
Ankaranın dikmeni
Cuma
Küçük aga
Güllerin savası
Cumartesi
Arka sokaklar
Yalan dünya
Pazar
Ulan İstanbul

Bu son olsun pt2 de olmaz unut.anasinin oglu bitcek

Maç çok iyi gitmiş:)
Güllerin Savaşı da iyi oranlar almış.

Şu tabloya bakınca dediğim gibi yeni sezonda iki kanal arasındaki rekabeti görücez hem star hem de kanal d savaşını...
Tüm günde star ve kanal d kapışır.TV8 asla tüm günde ilk 3 e giremez.Sabah 7 den 19 a kadar yayınlayacağı şey yok ve zaten kadınlar tv8 i izlemezler.Prime time de iyi gider.
Bu tabloda yanlızca Starın maç sayesinde rekabette olduğunu görüyorum ben. :)