19 Ağustos 2014 Salı Reyting Sonuçları

Maç çok iyi gitmiş:)
Güllerin Savaşı da iyi oranlar almış.
Ağustos ayının ilk 19 gününde Prime Time'da Star TV önde gidiyor

2014_08_20_11_47_06_19_A%C4%9Fustos_Kanal_S%C4%B1ralamas%C4%B1.pdf_Adobe_Reader.png

Şu tabloya bakınca dediğim gibi yeni sezonda iki kanal arasındaki rekabeti görücez hem star hem de kanal d savaşını...
Tüm günde star ve kanal d kapışır.TV8 asla tüm günde ilk 3 e giremez.Sabah 7 den 19 a kadar yayınlayacağı şey yok ve zaten kadınlar tv8 i izlemezler.Prime time de iyi gider.

Güldür Güldür Show'a tebrikler. Kanal D Güllerin Savaşı'nı harcar yeni sezonda maalesef...

Güllerin Savaşı dün kötü gitmemiş ama diğer salılar da rakibi olmamasına rağmen iyi gitmiyor ben pek parlak bakmıyorum geleceğine :)
Star'ım ve Beşiktaş'ım zirvede :D
Süt Kardeşler 545613161864151. kez yayınlanmasına rağmen yine iyi gitmiş.
Ruhumun Aynası kötü oranlarla final yapmış :(

Gültepe içimden bir ses izle diyor, Hicran da fena bir işe benzemiyor bakalım. :A
fena mı ? çok sarsıcı bi dram olucakmış. :A sen bu ikiliden şaşma, ya da şaş git reaksyon izle sonra reyting sonuçları geldi mi yine iç geçirip bi türkü patlatırsın. :F

Yakup'la yeni sezon favori dizilerimiz bu iki dizi sezona damgasını vuracaklar inşallah sen de katıl aramıza. :A
@mrt-06 da katılmıştı bu iki dizi için sanırsam. :A

fena mı ? çok sarsıcı bi dram olucakmış. :A sen bu ikiliden şaşma, ya da şaş git reaksyon izle sonra reyting sonuçları geldi mi yine iç geçirip bi türkü patlatırsın. :F

@mrt-06 da katılmıştı bu iki dizi için sanırsam. :A
Sence Atacan Yılanların Öcü'nü mü yoksa Gültepe'yi tercih eder bilemedim şimdi :A

Kalite istiyorsa Gültepe izlemeli lakin totalliği ve Show fanlığı baskın çıkıp Yılanların Öcü'nü de tercih edebilir. :T:

Rüçhan Çalışkur iyidir. :F
çok soğuk. sinirlerimi bozuyor kadın havasından uzak tarzı :F
hem ayça bingöl varken o iyi filan değil. :A

Sence Atacan Yılanların Öcü'nü mü yoksa Gültepe'yi tercih eder bilemedim şimdi :A

Kalite istiyorsa Gültepe izlemeli lakin totalliği ve Show fanlığı baskın çıkıp Yılanların Öcü'nü de tercih edebilir. :T:
ATACAN hem totalci hem de showcu. :((( yani sonuç.. :(((