- Reaksiyon puanı
- 58,905
- Puanı
- 1,060
Cumartesi iyi gitmez bence insanlar eğlence programları izliyor o saatte. Pazartesi bilmiyorum.Pazartesi ya da Cumartesi.
Cumartesi iyi gitmez bence insanlar eğlence programları izliyor o saatte. Pazartesi bilmiyorum.Pazartesi ya da Cumartesi.
Ağustos ayının ilk 19 gününde Prime Time'da Star TV önde gidiyor
güllerin savaşı bi gb gibi olamadı. yeni sezonda 23.15'e itelenip biter 3-4 bölüme.
Katılıyorum.Güldür Güldür Show'a tebrikler. Kanal D Güllerin Savaşı'nı harcar yeni sezonda maalesef...
Hiç söylemiyorsun zaten
İşte şu an tam anlamıyla söylemiş oldum.Hiç söylemiyorsun zaten
Sevdaluk kadar yeni sezon dizilerinin hiçbirine bağlanmadım merak etme.İşte şu an tam anlamıyla söylemiş oldum.
Fazla bağlanma derim diziye gerçi birazdan dünkü bölümü izleyecem ama olsun.
İyi o zaman sıkıntı yok. Sen öyle diyorsanSevdaluk kadar yeni sezon dizilerinin hiçbirine bağlanmadım merak etme.
gültepe ve hicrana bağlanmakla kalmayıp, müptelası olursun.Sevdaluk kadar yeni sezon dizilerinin hiçbirine bağlanmadım merak etme.
Gültepe içimden bir ses izle diyor, Hicran da fena bir işe benzemiyor bakalım.gültepe ve hicrana bağlanmakla kalmayıp, müptelası olursun.
Yakup'la yeni sezon favori dizilerimiz bu iki dizi sezona damgasını vuracaklar inşallah sen de katıl aramıza.Gültepe içimden bir ses izle diyor, Hicran da fena bir işe benzemiyor bakalım.
fena mı ? çok sarsıcı bi dram olucakmış. sen bu ikiliden şaşma, ya da şaş git reaksyon izle sonra reyting sonuçları geldi mi yine iç geçirip bi türkü patlatırsın.Gültepe içimden bir ses izle diyor, Hicran da fena bir işe benzemiyor bakalım.
@mrt-06 da katılmıştı bu iki dizi için sanırsam.Yakup'la yeni sezon favori dizilerimiz bu iki dizi sezona damgasını vuracaklar inşallah sen de katıl aramıza.
Yılanların Öcü fena değil gibi ama bakalım ilk bölüm hangisi hoşuma giderse.fena mı ? çok sarsıcı bi dram olucakmış. sen bu ikiliden şaşma, ya da şaş git reaksyon izle sonra reyting sonuçları geldi mi yine iç geçirip bi türki patlatırsın.
show fanlığının alemi yok. fena değil filan deme fiyasko resmen.Yılanların Öcü fena değil gibi ama bakalım ilk bölüm hangisi hoşuma giderse.
Rüçhan Çalışkur iyidir.show fanlığının alemi yok. fena değil filan deme fiyasko resmen.
Sence Atacan Yılanların Öcü'nü mü yoksa Gültepe'yi tercih eder bilemedim şimdifena mı ? çok sarsıcı bi dram olucakmış. sen bu ikiliden şaşma, ya da şaş git reaksyon izle sonra reyting sonuçları geldi mi yine iç geçirip bi türkü patlatırsın.
@mrt-06 da katılmıştı bu iki dizi için sanırsam.
çok soğuk. sinirlerimi bozuyor kadın havasından uzak tarzıRüçhan Çalışkur iyidir.
ATACAN hem totalci hem de showcu. (( yani sonuç.. ((Sence Atacan Yılanların Öcü'nü mü yoksa Gültepe'yi tercih eder bilemedim şimdi
Kalite istiyorsa Gültepe izlemeli lakin totalliği ve Show fanlığı baskın çıkıp Yılanların Öcü'nü de tercih edebilir.