Ben verdiğim sözleri tutarımBu kadar yaklaşmışken geçseydin boşver
Ben verdiğim sözleri tutarımBu kadar yaklaşmışken geçseydin boşver
He he kesin ondandır bu kadar yaklaştığını bilsen geçmez miydinBen verdiğim sözleri tutarımyoksa affetmezdim
BiliyordumHe he kesin ondandır bu kadar yaklaştığını bilsen geçmez miydin
Tam farkı bilmiyordun sonuçtaBiliyordumBoşuna demedim ensendeyim diye
Tam farkı bilmiyordun sonuçta
20 farkla da ensemde olabilirdin ama tam 7 olduğunu bilseydin eminim geçerdinEnse ne demek? Çok çok az fark demek
Merak etme bu kez baya fark atarsın bana
Kafam ağrıdı zaten çok takılmaktan
7 😱 9 sanıyordum20 farkla da ensemde olabilirdin ama tam 7 olduğunu bilseydin eminim geçerdin
Sen kendini kurtarmışsın da @Yiğitt iyice koptu yanımızdanEvet bu kadar beklemiyordum iyi yazmışım o kadar olmamama rağmen
Sen 7 demiştin o yüzden dikkat etmedim fazla ben de öyle dedim7 😱 9 sanıyordum
Neyse haticeye değil neticeye bakıyorum. Sonuçta sözünden çıkmadım efendim
yakında tatile girer oSen kendini kurtarmışsın da @Yiğitt iyice koptu yanımızdanBir izin falan alsın işten böyle olmayacak ayoll
Yaz geldi sayılır artık havalar çok sıcakSen 7 demiştin o yüzden dikkat etmedim fazla ben de öyle dedim
yakında tatile girer o
Mart bitsin de o zaman yaz geldi derizYaz geldi sayılır artık havalar çok sıcakMustim kar yapıyor dediği için yağmadı sanırım şom ağızlılık bazen işe yarıyor
Aaa çok az kaldı şurada 2-3 günMart bitsin de o zaman yaz geldi deriz
Artık kar yapmaz sıcakların tam anlamıyla gelmesi için dedim benAaa çok az kaldı şurada 2-3 günKar yağmadan şu günleride atlatırsak tamamdır bu iş ayoll
Nisan ayında yağabilir sonucta Kışın kar yağmıyorsa yazında kış olabilir mevsimler değiş tokuş ettiyse ayvayı yeriz ayollArtık kar yapmaz sıcakların tam anlamıyla gelmesi için dedim ben
Mevsimler neden değiş tokuş etsin ayollNisan ayında yağabilir sonucta Kışın kar yağmıyorsa yazında kış olabilir mevsimler değiş tokuş ettiyse ayvayı yeriz ayoll
Hhaha Aaa ne bileyim kış ayını yaz gibi geçirdik işteMevsimler neden değiş tokuş etsin ayoll
Aman Allah korusunHhaha Aaa ne bileyim kış ayını yaz gibi geçirdik işte3 yıl daha böyle olursa eğer , ocak şubat mart ayları artık yaz ayları olur , Haziran temmuz ağustosta kıs aylarıOkullar ocaktan itibaren tatilde olur , Hazirandan itibaren başlar
Hahah Aaa değişiklik iyidir ayoll bizim ülkemize bu tarz bir değişim lazımdı bence birazda öyle yaşamaya başlayalımAman Allah korusun
Böyle bir değişim mi olur ya nerede görülmüşHahah Aaa değişiklik iyidir ayoll bizim ülkemize bu tarz bir değişim lazımdı bence birazda öyle yaşamaya başlayalım
Hahah Aaa benim bakış açım biraz tuhaftırBöyle bir değişim mi olur ya nerede görülmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?