Yeni telefonu bile yeni geçmişti elime özellikleri olmayan bir külüstürü kullanıyordum 10 yıldır eski kafalıyım o konulardaTabi senin Whatsapp'in de yoktur şimdi![]()
@Harunnn60 5 de yatınca kızıyor 5 olmadan kaçayım hadi cicili bicili rüyalar
Yeni telefonu bile yeni geçmişti elime özellikleri olmayan bir külüstürü kullanıyordum 10 yıldır eski kafalıyım o konulardaTabi senin Whatsapp'in de yoktur şimdi![]()
Kız facede çanak okey oynadığın zamanları unuttun sanırımAaa benim forum dısında başka yerlerde bağlantım yok bir face var oda aklıma estikçe uğruyorum bazen oradan iletişim kuruyoruz Harun ile özellikle foruma ara verdiği zaman
![]()
![]()
![]()
Ya işte böyle arkadaş olunur bee.Forum bu haldeyken biraz zor toparlar.
Hem Harun az ve öz konuşur, sizin gibi geveze değildir![]()
Hakediyorsun.Kız facede çanak okey oynadığın zamanları unuttun sanırım![]()
Ya işte böyle arkadaş olunur bee.
@Çiğdem- @destere @xemrexxx @Forumdash bakın biraz Kerem'e örnek alınNasıl koruyor kolluyor özellikle destere sen örnek al
![]()
![]()
Mobilde olduğum için şuan yeni gördüm. 10 mesaj daha atsaydın @eskici yi geçiyordun bak, tüh ramak kala kaybettin parayı.
Ben parayı baştan red ettim zatenMobilde olduğum için şuan yeni gördüm. 10 mesaj daha atsaydın @eskici yi geçiyordun bak, tüh ramak kala kaybettin parayı.Bu da senin şanssızlığın herhalde.
![]()
Yani o kadar mesajı nereye yazıyorsunuz merak ediyorum.Ben parayı baştan red ettim zaten
O değilde 1000 yazmışız nerdeyse 😱
Survivor sayesindeYani o kadar mesajı nereye yazıyorsunuz merak ediyorum.Ben zar zor tamı tamına 400 mesaj atmışım.
![]()
Hakediyorsun.![]()
Aaa şike falan yok @serhatt beyKız facede çanak okey oynadığın zamanları unuttun sanırım![]()
Ya işte böyle arkadaş olunur bee.
@Çiğdem- @destere @xemrexxx @Forumdash bakın biraz Kerem'e örnek alınNasıl koruyor kolluyor özellikle destere sen örnek al
![]()
![]()
İnsan içine karış biraz demiştim tavsiyeme uymuşsun ama nerede yazdıysan ben göremedim tabi@Doğu nasıl olmuş ben de anlamadım![]()
Ben de anlamadım kiİnsan içine karış biraz demiştim tavsiyeme uymuşsun ama nerede yazdıysan ben göremedim tabi![]()
![]()
![]()
Hahha Aaa sus çaktırma ayoll sana torpil geçtiğimi anlamasınlarBen de anlamadım kiBu kadar mesaj nereye gitmiş çözemedim
![]()
benim daha fazla yazmış olmam gerekiyoAaa şike falan yok @serhatt bey![]()
![]()
kıskanc @kerem ile @eskici de şike diyorlardı ama alın teri ayoll
@Yiğitt Gibi tebrik edin
Foruma geldikten sonra bıraktım Faceyi de zaten herkes Twettera ısngrama falan kaçtı @Harunnn60Ama çok uzun zamandır oynamıyorum bir ara okey atalım
![]()
Aaa sen de iyi yazmışsın evet şuan fark ettimbenim daha fazla yazmış olmam gerekiyo![]()
ben şuan 50.000i geçerdim de ilk katıldığım zamanlar hiç ama hiç yazmadımAaa sen de iyi yazmışsın evet şuan fark ettimSohbetlere katılman işe yaramış
![]()
4 Yıllık görünüyorsun ama 2 bin mesaj yanı gören güler gerçektenben şuan 50.000i geçerdim de ilk katıldığım zamanlar hiç ama hiç yazmadım