19-25 Mart 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Tabi senin Whatsapp'in de yoktur şimdi :A
Yeni telefonu bile yeni geçmişti elime özellikleri olmayan bir külüstürü kullanıyordum 10 yıldır eski kafalıyım o konularda :A :A :A

@Harunnn60 5 de yatınca kızıyor 5 olmadan kaçayım hadi cicili bicili rüyalar :bhr:

Aaa benim forum dısında başka yerlerde bağlantım yok bir face var oda aklıma estikçe uğruyorum bazen oradan iletişim kuruyoruz Harun ile özellikle foruma ara verdiği zaman
:A :A :A
Kız facede çanak okey oynadığın zamanları unuttun sanırım :A :A

Forum bu haldeyken biraz zor toparlar. :A
Hem Harun az ve öz konuşur, sizin gibi geveze değildir:A
Ya işte böyle arkadaş olunur bee.:Z:bhr:
@Çiğdem- @destere @xemrexxx @Forumdash bakın biraz Kerem'e örnek alın :A Nasıl koruyor kolluyor özellikle destere sen örnek al :A :A

@eskici 9 mesaj az yazsaydında kol kola olsaydık :A Ensende olduğumu hissetmiştim, dedim zaten :A
@kerem hiç deyinmemiş 😱 Bana euro teklifinde bulundu eskiciyi geç dedi, bende yok eskici bana 3. ol dedi onun sözünden çıkamam deyip red ettim para teklifini :A

@eskici 9 mesaj az yazsaydında kol kola olsaydık :A Ensende olduğumu hissetmiştim, dedim zaten :A
@kerem hiç deyinmemiş 😱 Bana euro teklifinde bulundu eskiciyi geç dedi, bende yok eskici bana 3. ol dedi onun sözünden çıkamam deyip red ettim para teklifini :A
Mobilde olduğum için şuan yeni gördüm. 10 mesaj daha atsaydın @eskici yi geçiyordun bak, tüh ramak kala kaybettin parayı. :A:A Bu da senin şanssızlığın herhalde. :A

Siz ne ara yazıyorsunuz bu kadar mesajı anlam veremiyorum doğrusu. 😱 @Çiğdem- @eskici

Tebrikler canlarim, ben klasik topallana topallana gidiyorum. :A

@Çiğdem- yılanı kesin şike yapıyor :A:A:A:A

Kız facede çanak okey oynadığın zamanları unuttun sanırım :A :A

Ya işte böyle arkadaş olunur bee.:Z:bhr:
@Çiğdem- @destere @xemrexxx @Forumdash bakın biraz Kerem'e örnek alın :A Nasıl koruyor kolluyor özellikle destere sen örnek al :A :A
Aaa şike falan yok @serhatt bey :A :A :A kıskanc @kerem ile @eskici de şike diyorlardı ama alın teri ayoll :A @Yiğitt Gibi tebrik edin :F

Foruma geldikten sonra bıraktım Faceyi de zaten herkes Twettera ısngrama falan kaçtı @Harunnn60 :F Ama çok uzun zamandır oynamıyorum bir ara okey atalım :A