sizi 1 sene öncesine kadar izliyodum,sonra katılmaya karar verdim4 Yıllık görünüyorsun ama 2 bin mesaj yanı gören güler gerçekten![]()
![]()
Ama yakın zaman da aktif olmaya basladın sen
![]()
sizi 1 sene öncesine kadar izliyodum,sonra katılmaya karar verdim4 Yıllık görünüyorsun ama 2 bin mesaj yanı gören güler gerçekten![]()
![]()
Ama yakın zaman da aktif olmaya basladın sen
![]()
Aaa olsun geç olsun güç olmasın demişlersizi 1 sene öncesine kadar izliyodum,sonra katılmaya karar verdimtabi pişman oldum
![]()
Sadece o iki konu 900 mesaj mı etmiyor herhaldeSurvivor sayesinde@eskici
Birde başka konularda sen ve @Forumdash ile sohbetten dolayıda çok yazdım![]()
OLSUN YİNE DE BURASI OLMADAN YAPAMIYORUM BENAaa olsun geç olsun güç olmasın demişler![]()
Gerçi son dönemlerde eski havamız çok yok ama yinede bu forum her zaman iyidir bu ortam başka yerde yok![]()
Aaa tabi cnm 2 goy goy edersin terapi gibi burası oan insan sıkıntısını unutuyorOLSUN YİNE DE BURASI OLMADAN YAPAMIYORUM BEN
aynen çok doğru söyledinAaa tabi cnm 2 goy goy edersin terapi gibi burası oan insan sıkıntısını unutuyor![]()
Etmiş bir şekildeSadece o iki konu 900 mesaj mı etmiyor herhalde![]()
Berna için bir kere izledimde ben pek beğenemedim. Eski survivordan adeta eser yokEtmiş bir şekilde![]()
@eskici ile bazen saçmalıyabiliyoruzve genelde hangi konulardayım dikkat etmiyorum
en büyük mekan survivor, bir tek onu biliyorum
![]()
İkisini toplasan bir ben etmez
Aa yok eskici ile açıldımİkisini toplasan bir ben etmez![]()
Evet bu kadar beklemiyordum iyi yazmışım o kadar olmamama rağmen
Bu kadar yaklaşmışken geçse iyi olurduMobilde olduğum için şuan yeni gördüm. 10 mesaj daha atsaydın @eskici yi geçiyordun bak, tüh ramak kala kaybettin parayı.Bu da senin şanssızlığın herhalde.
![]()
Uykum geliyor, zaten ben yatarken oyunlar bitmiş oluyor. Oyun bitmeden gitmiyorum ki?Sen survivordan erken kaçıyorsun kanka![]()
Konseylere de kalmıyorsun bazenUykum geliyor, zaten ben yatarken oyunlar bitmiş oluyor. Oyun bitmeden gitmiyorum ki?![]()
Gönüllüler beni ilgilendirmiyor, bugün de kalmam mesela.Konseylere de kalmıyorsun bazen![]()
Sen bana 3. kal dedin diye geçmedimBu kadar yaklaşmışken geçse iyi olurdu![]()
![]()
Bu kadar yaklaşmışken geçseydin boşverSen bana 3. kal dedin diye geçmedim![]()