Ben verdiğim sözleri tutarımBu kadar yaklaşmışken geçseydin boşver![]()
Ben verdiğim sözleri tutarımBu kadar yaklaşmışken geçseydin boşver![]()
He he kesin ondandır bu kadar yaklaştığını bilsen geçmez miydinBen verdiğim sözleri tutarımyoksa affetmezdim
![]()
BiliyordumHe he kesin ondandır bu kadar yaklaştığını bilsen geçmez miydin![]()
Tam farkı bilmiyordun sonuçtaBiliyordumBoşuna demedim ensendeyim diye
![]()
Tam farkı bilmiyordun sonuçta![]()
20 farkla da ensemde olabilirdin ama tam 7 olduğunu bilseydin eminim geçerdinEnse ne demek? Çok çok az fark demek
Merak etme bu kez baya fark atarsın bana
Kafam ağrıdı zaten çok takılmaktan![]()
7 😱 9 sanıyordum20 farkla da ensemde olabilirdin ama tam 7 olduğunu bilseydin eminim geçerdin![]()
Sen kendini kurtarmışsın da @Yiğitt iyice koptu yanımızdanEvet bu kadar beklemiyordum iyi yazmışım o kadar olmamama rağmen![]()
![]()
Sen 7 demiştin o yüzden dikkat etmedim fazla ben de öyle dedim7 😱 9 sanıyordum
Neyse haticeye değil neticeye bakıyorum. Sonuçta sözünden çıkmadım efendim![]()
yakında tatile girer oSen kendini kurtarmışsın da @Yiğitt iyice koptu yanımızdanBir izin falan alsın işten böyle olmayacak ayoll
![]()
![]()
![]()
Yaz geldi sayılır artık havalar çok sıcakSen 7 demiştin o yüzden dikkat etmedim fazla ben de öyle dedim![]()
yakında tatile girer o![]()
![]()
Mart bitsin de o zaman yaz geldi derizYaz geldi sayılır artık havalar çok sıcakMustim kar yapıyor dediği için yağmadı sanırım şom ağızlılık bazen işe yarıyor
![]()
![]()
![]()
Aaa çok az kaldı şurada 2-3 günMart bitsin de o zaman yaz geldi deriz![]()
Artık kar yapmaz sıcakların tam anlamıyla gelmesi için dedim benAaa çok az kaldı şurada 2-3 günKar yağmadan şu günleride atlatırsak tamamdır bu iş ayoll
![]()
Nisan ayında yağabilir sonucta Kışın kar yağmıyorsa yazında kış olabilir mevsimler değiş tokuş ettiyse ayvayı yeriz ayollArtık kar yapmaz sıcakların tam anlamıyla gelmesi için dedim ben![]()
Mevsimler neden değiş tokuş etsin ayollNisan ayında yağabilir sonucta Kışın kar yağmıyorsa yazında kış olabilir mevsimler değiş tokuş ettiyse ayvayı yeriz ayoll![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa ne bileyim kış ayını yaz gibi geçirdik işteMevsimler neden değiş tokuş etsin ayoll![]()
![]()
Aman Allah korusunHhaha Aaa ne bileyim kış ayını yaz gibi geçirdik işte3 yıl daha böyle olursa eğer , ocak şubat mart ayları artık yaz ayları olur , Haziran temmuz ağustosta kıs ayları
Okullar ocaktan itibaren tatilde olur , Hazirandan itibaren başlar
![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa değişiklik iyidir ayoll bizim ülkemize bu tarz bir değişim lazımdı bence birazda öyle yaşamaya başlayalımAman Allah korusun![]()
![]()
Böyle bir değişim mi olur ya nerede görülmüşHahah Aaa değişiklik iyidir ayoll bizim ülkemize bu tarz bir değişim lazımdı bence birazda öyle yaşamaya başlayalım![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa benim bakış açım biraz tuhaftırBöyle bir değişim mi olur ya nerede görülmüş![]()
![]()