hayal ürünü değil arkadaş git babana amcana dayına istediğine sor trafik olmazdı polisler suçluları perşembe akşamı evinde yakalardı daha neler neler bir dizide böyle şeyler görülmemiştir.kurtlar vadisi en kaliteli dizidir daha geçen bölüm sinema filmi kalitesinde bi bölüm izledik kuzey ırak a falan gittiler muhteşemdi.öbgzk ye diyecek söz yok durumu içler acısı hee bu arada vadiyi kimse takmıyo lafına ise gülemiyorum bile fragmanları milyonları geçen en çok izlenen dizi ülke çapında forumda da en çok kurtlar vadisi hayranı var.sende çekememe durumu görüyorum
bence hiçbir bağ yok.yönetmenlik yapmış olabilir ama vadide önemli olan senaristlerdir.
asık içler acısı kimin olduğunu her hafta su listede görüyoruz üstelik saçma bı listede aslı obgzk 20 , kvp 7 aslı bu ama yinede su saçma ölçmede bile içler acısı kimmiş herkez goruyo o yüzden pek takmıyorum bu laflarını.. Kvp 30 geciyodu diyodun ya kanit nerde ? O zaman obgzk de su anda 25 alıyo...
Bırak su lafları artık hep aynı lafları söyleme üstelik reytinglerde persembe fatmagul 1. Forum oylamalarindada suskunlar 1. Anliycagin kvp her iki taraftada YENİK )