19-25 Mart 2012 Haftalık Dizi Reytingleri / En Çok İzlenen Diziler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hayal ürünü değil arkadaş git babana amcana dayına istediğine sor trafik olmazdı polisler suçluları perşembe akşamı evinde yakalardı daha neler neler bir dizide böyle şeyler görülmemiştir.kurtlar vadisi en kaliteli dizidir daha geçen bölüm sinema filmi kalitesinde bi bölüm izledik kuzey ırak a falan gittiler muhteşemdi.öbgzk ye diyecek söz yok durumu içler acısı :D hee bu arada vadiyi kimse takmıyo lafına ise gülemiyorum bile :D fragmanları milyonları geçen en çok izlenen dizi ülke çapında forumda da en çok kurtlar vadisi hayranı var.sende çekememe durumu görüyorum :D

bence hiçbir bağ yok.yönetmenlik yapmış olabilir ama vadide önemli olan senaristlerdir.

asık içler acısı kimin olduğunu her hafta su listede görüyoruz üstelik saçma bı listede aslı obgzk 20 , kvp 7 aslı bu ama yinede su saçma ölçmede bile içler acısı kimmiş herkez goruyo o yüzden pek takmıyorum bu laflarını.. Kvp 30 geciyodu diyodun ya kanit nerde ? O zaman obgzk de su anda 25 alıyo...
Bırak su lafları artık hep aynı lafları söyleme üstelik reytinglerde persembe fatmagul 1. Forum oylamalarindada suskunlar 1. Anliycagin kvp her iki taraftada YENİK :))

Muhtesem Yuzyil cok iyi oranlar almis.Takas sende hep hep hep bize 4-5 yil oncesini soyluyorsun evet o zaman vadi en guclu diziydi ama artik hormuyormusun 5.sirada evet bir dizi okadar surse belki bu reytingleri alamaz ama yeter artik ya!!!Vadi 35 reyting aliyomsu gorduk vadiyi 26 reyting an cok 8 reytinglere bile dustugu var vadi'nin ama Fatmagul'un gelisiyle bunu kabul et vadinin fatmagule ezildigi cok bolum var.Biz geriyi birakalim simdiye bakalim reytingler ordada Fatmagul 13 , Vadi 10 iste bu kadar yeter ratik bize anlattin 5 yil oncesini.GELECEK HAFTA VADI FATMAGULU GECER DIYOSUN YOK GECEMEDI SONRA GELECEK HATA ZIRVEDEYIZ YINE OLMADI VADI TOPARLANIYO HANI NERDE 3 REYTING FARK VAR YETER ARTIK SU VADIYLE GORUYORUZ BIRINCI SIRADA OLMASI ICIN COK UGARSMASI LAZIM AYRICA FATMAGUL'DEN DE COOOOOOOK GERIDE SIZ VADI FATMAGUL'U GECINCE 1 REYTING BILE ORTADA YOKKEN FATMAGUL EZILMID DIYOSUNUZ AMA FATMAGUL VADI'YI GECINCE 3 REYTING EZILMEMIS DIYOSUN ISTE SIZE EZILMEK BUNA DENIR YETER ARTIK!

Ama lutfen simdi yine deme vadi en cok izlenen fatmagul'u 1-2 haftaya kalmaz gecer vadiyi bana savunma yoksa sana coook gulecegim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Muhtesem Yuzyil cok iyi oranlar almis.Takas sende hep hep hep bize 4-5 yil oncesini soyluyorsun evet o zaman vadi en guclu diziydi ama artik hormuyormusun 5.sirada evet bir dizi okadar surse belki bu reytingleri alamaz ama yeter artik ya!!!Vadi 35 reyting aliyomsu gorduk vadiyi 26 reyting an cok 8 reytinglere bile dustugu var vadi'nin ama Fatmagul'un gelisiyle bunu kabul et vadinin fatmagule ezildigi cok bolum var.Biz geriyi birakalim simdiye bakalim reytingler ordada Fatmagul 13 , Vadi 10 iste bu kadar yeter ratik bize anlattin 5 yil oncesini.GELECEK HAFTA VADI FATMAGULU GECER DIYOSUN YOK GECEMEDI SONRA GELECEK HATA ZIRVEDEYIZ YINE OLMADI VADI TOPARLANIYO HANI NERDE 3 REYTING FARK VAR YETER ARTIK SU VADIYLE GORUYORUZ BIRINCI SIRADA OLMASI ICIN COK UGARSMASI LAZIM AYRICA FATMAGUL'DEN DE COOOOOOOK GERIDE SIZ VADI FATMAGUL'U GECINCE 1 REYTING BILE ORTADA YOKKEN FATMAGUL EZILMID DIYOSUNUZ AMA FATMAGUL VADI'YI GECINCE 3 REYTING EZILMEMIS DIYOSUN ISTE SIZE EZILMEK BUNA DENIR YETER ARTIK!

Süper Yazmissin ellerine saglık :) ama yüzde yuzx haklisin herkez aynılarını soyluyoda bı türlü anlamiyo yada anlamak istemiyo :))

vadiyi tartışmak anlamsız arkadaşlar boşuna konuşmayın :D

kvp-arka sokaklar-afk gibi diziler sonucu bilinerek izlenen diziler kaliteden değil alışkanlıktan izleniyolar [sm=s17.gif]

listede olmayı haketmeyen diziler ortada.o izlediğin diziler vadinin kalite olarak yanından bile geçemeyecek dizilerdir.hele ki o süper dediğin diziye söz bile söylemem her hafta yorumları okuyoruz birbirlerine bakarak ilerleyen olay molay olmayan enteresan bi dizi :d

dua etki olmuyor takas.. olsa vadi listeye giremez dizi beren ve pastaları arasında geçiyor :)

takas sana üzülüyorum valla 2 sezondur ha şimdi ha haftaya diye kaç bin mesaj yazdın kim bilir.. kabul et artık bişeyleri

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bosunda anlatmayalim Takas'a okadar anlatim ki yine vadi bir numara diyo tartisma anlamsiz diyo birakin ama sonuclar ortada.

eskiden olsa kvp ö.b.g.z'ye fark atardı çok iyi hatırlıyorum o günleri caddeden bile yarım saatte bir araç geçerdi belediye otobüsleri mesela bomboşdu

eskiden olsa kvp ö.b.g.z'ye fark atardı çok iyi hatırlıyorum o günleri caddeden bile yarım saatte bir araç geçerdi belediye otobüsleri mesela bomboşdu

KVP ile ÖBGZ aynı dönemde başlasalardı bu dediğinin doğru olup olmayacağını anlayabilirdik ama durum öyle olmadığına göre iki diziyi karşılaştırmak doğru değil.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun reytinglerinin bu kadar düşük olduğuna inanmıyorum, daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu kadar izleyicisi olan bir dizinin, reytinglerinin düşük gelmesi çok ilginç. Ben herşeye rağmen Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemeye devam edeceğim. :)

Bosunda anlatmayalim Takas'a okadar anlatim ki yine vadi bir numara diyo tartisma anlamsiz diyo birakin ama sonuclar ortada.

arkadaşım benimle düzgün konuşacaksınız söylüyom söylüyom anlamıyo falan gibi bilmişlik taslamayın ben bu işi sizden kat ve kat daha iyi bilirim rahat olun.kurtlar vadisi tüm ülke çapında yapılacak reyting ölçümünde tüm dizileri rahatlıkla geçer diyorum var mı itirazın bi daha benimle bu üslupta konuşmazsan sevinirim tamam mı kardeşim.

arkadaşım benimle düzgün konuşacaksınız söylüyom söylüyom anlamıyo falan gibi bilmişlik taslamayın ben bu işi sizden kat ve kat daha iyi bilirim rahat olun.kurtlar vadisi tüm ülke çapında yapılacak reyting ölçümünde tüm dizileri rahatlıkla geçer diyorum var mı itirazın bi daha benimle bu üslupta konuşmazsan sevinirim tamam mı kardeşim.

bu reytingler ülkeyi temsil ediyor zaten zeki çocuk

Iste takas yine basladi ben ne yazdim ya yine yine isterse 1000 kere yazalim yine takas vadiyi one cikarir bir sekilde simdide tum ulke capi cikti:haha:

Iste takas yine basladi ben ne yazdim ya yine yine isterse 1000 kere yazalim yine takas vadiyi one cikarir bir sekilde simdide tum ulke capi cikti:haha:

kardeş benle alay eder gibi konuşmazsan sevinirim.sen gerçekten de fatmagülün vadiden fazla izlendiğini düşünüyosan böyle devam et :d

Bu haftanin en çok yükselen dizisi kuzey güney 7.19-7.94 7.60-8.21..........