19-25 Mart 2012 Haftalık Dizi Reytingleri / En Çok İzlenen Diziler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hatırlarsan ben hatırlıyorum kurtlar vadisinin bir önceki versiyonunda final bölümünde bir zarf vardı üstünde 2015 yılında polat alemdar'a gidecek yazıyordu yapımcılar onu unutmadıysa 2015 yılına kadar sürdürmek zorundalar

onun adı kripteks di.polat onu 2015 te polat alemdar a diye yollamıştı.senaristlerin mutlaka bi düşüncesi vardır.

Evet öyle bir gecer zaman ki HER 2 GURUPTADA 1. Olmuş tebrik ediyorum. Dizinin reytingleri dusuyo tam 2. Olur diye düşünürken yine 1. Olmuş tabi böyle süper bı dizinin 2. Yada 3. Olması olmaz bunyesi kaldırmaz :))))))

fatmagul yine totelde 2. Olmuş o da ayrı süper bı dizi..
Kvp fatmagulden baya gerilerde kalmış.. Aslında su listede olmayı bile haketmiyoya neyse..

onun adı kripteks di.polat onu 2015 te polat alemdar a diye yollamıştı.senaristlerin mutlaka bi düşüncesi vardır.

Bunu yazdıklarında sene kaçtı? Bence öylesine gönderme yapmışlar seneye ama belki de düşünülmüştür. :)

2015'e kadar dizi de biz de hayatta olursak bir bakalım ne olacağına. :D

Liste Normal Son haftalarda 4 Hafta bi m.yüzyil bi ö.b.g.z ab birinci oluyor

totalde ayni zaten vadi yükselmis

suskunlar totalde vasat ab iyi

Evet öyle bir gecer zaman ki HER 2 GURUPTADA 1. Olmuş tebrik ediyorum. Dizinin reytingleri dusuyo tam 2. Olur diye düşünürken yine 1. Olmuş tabi böyle süper bı dizinin 2. Yada 3. Olması olmaz bunyesi kaldırmaz :))))))

Kvp fatmagulden baya gerilerde kalmış.. Aslında su listede olmayı bile haketmiyoya neyse..

listede olmayı haketmeyen diziler ortada.o izlediğin diziler vadinin kalite olarak yanından bile geçemeyecek dizilerdir.hele ki o süper dediğin diziye söz bile söylemem her hafta yorumları okuyoruz birbirlerine bakarak ilerleyen olay molay olmayan enteresan bi dizi :d

çok saygılı bir insanımdır birisi bana küfür etse bile saygı duyarım :)
kvp fazlasıyla hak ediyor dizide aksiyon var mafya dizisi değil :) devletle örgütle ilgili gerçekleri anlatıyor ben komedi aksiyon dizilerini seviyorum sende dram neyse ben sana karışmayayım herkesin zevki farklı

kvp mi hakketmiyor ö.b.g.z 10 sezon yayinda tnt bir gibi kanalda bu reytingleri almasi imkansız bikere

daha 2.sezonunda vadiye yakın reytingler alıyo :d vadiyle kıyaslanması efsaneye hakarettir.

Reyting olarak KVP efsane tabi, son yılların en uzun dizisi, daha kaç yıl sürecek kim bilir...

Ama ÖBGZ'yi de kötülemek doğru olmaz, ilk sezon itibariyle bana kalırsa çok ileri bir diziydi. Hem senaryo hem çekim olarak çok başarılıydı.

Bu arada takas ÖBGZ'nin yönetmeninin KVP ile ilişkisini biliyor muydun ? Bence kardeş dizi olabilirler.

aynen vadi 30 reytingleri gerçtigi oluyodu sokaklar vadi günü bombos hatta efsaneyle kesinlikle yani iki dizi arasinda ucurum var vadi açık ara onde.

aga o dönemleri bilen bilir.sokakta insan kalmaz trafik bomboş kalırdı.hatta polisler suçluları perşembe akşamları düzenledikleri operasyonlarla evlerinden alıyomuş çünkü perşembe akşamı herkes vadiyi izlerdi düşün artık :D reytingler hikaye 30-35 vardır.

Reyting olarak KVP efsane tabi, son yılların en uzun dizisi, daha kaç yıl sürecek kim bilir...

Ama ÖBGZ'yi de kötülemek doğru olmaz, ilk sezon itibariyle bana kalırsa çok ileri bir diziydi. Hem senaryo hem çekim olarak çok başarılıydı.

Bu arada takas ÖBGZ'nin yönetmeninin KVP ile ilişkisini biliyor muydun ? Bence kardeş dizi olabilirler.

yok ne ilişkisi varmış :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
kurtlar vadisi gelmiş geçmiş en iyi dizi eskiden vadi izlerken bizim sokaktan 1 tane bile insan geçmezdi sokaktan herkes evindeydi bi dizi için sokakların bomboş kaldığı ne zaman görülmüş ?

ÖBGZ'nin yönetmeni Zeynep GÜNAY TAN, 2008'de KVP'yi yönetiyordu. İkinci sezonu oluyor sanırım.

Ayrıca KVP'nin bu sezonki yönetmeni Onur TAN da Zeynep Günay TAN'ın eşi. :)

Yani iki dizinin arasında baya bağ var. :D

listede olmayı haketmeyen diziler ortada.o izlediğin diziler vadinin kalite olarak yanından bile geçemeyecek dizilerdir.hele ki o süper dediğin diziye söz bile söylemem her hafta yorumları okuyoruz birbirlerine bakarak ilerleyen olay molay olmayan enteresan bi dizi :d

Senin gercekten kaliteden anladığın falan yok çok kaliteliymis.. Neresi kaliteli? 2 - 3 sezon fenomen oldu diye bu lafları tekrarlama !! Artık kvp kimse takmiyi , senin gibi bı kaç kisi istisna olarak.. Bu arada obgzk yorumları okuyoruz demissinde listeyide okuyosundur demi 1.. 1.. Olmuş.. Kvp okuyoruz 5.. Olmuş anliycagin yorumu pek takmiyo reyting ölçeği!!
Heleki senin su hayal dunyasindaki kvp 30 geçmesi ve sokaklarda kvp gunünde karıncanın bile dolasmamasi!!! Böyle hayal ürünleri yorumlar olmuş olmasın " bom boş " laflar!!

ÖBGZ'nin yönetmeni Zeynep GÜNAY TAN, 2008'de KVP'yi yönetiyordu. İkinci sezonu oluyor sanırım.

Endgame bende biliyodum bunu, ama takas böyle kanitli seylerle ilgilenmiyo idealistci.. İdealari cok seviyo kisi..

Senin gercekten kaliteden anladığın falan yok çok kaliteliymis.. Neresi kaliteli? 2 - 3 sezon fenomen oldu diye bu lafları tekrarlama !! Artık kvp kimse takmiyi , senin gibi bı kaç kisi istisna olarak.. Bu arada obgzk yorumları okuyoruz demissinde listeyide okuyosundur demi 1.. 1.. Olmuş.. Kvp okuyoruz 5.. Olmuş anliycagin yorumu pek takmiyo reyting ölçeği!!
Heleki senin su hayal dunyasindaki kvp 30 geçmesi ve sokaklarda kvp gunünde karıncanın bile dolasmamasi!!! Böyle hayal ürünleri yorumlar olmuş olmasın " bom boş " laflar!!
hayal ürünü değil arkadaş git babana amcana dayına istediğine sor trafik olmazdı polisler suçluları perşembe akşamı evinde yakalardı daha neler neler bir dizide böyle şeyler görülmemiştir.kurtlar vadisi en kaliteli dizidir daha geçen bölüm sinema filmi kalitesinde bi bölüm izledik kuzey ırak a falan gittiler muhteşemdi.öbgzk ye diyecek söz yok durumu içler acısı :D hee bu arada vadiyi kimse takmıyo lafına ise gülemiyorum bile :D fragmanları milyonları geçen en çok izlenen dizi ülke çapında forumda da en çok kurtlar vadisi hayranı var.sende çekememe durumu görüyorum :D

bence hiçbir bağ yok.yönetmenlik yapmış olabilir ama vadide önemli olan senaristlerdir.

bence hiçbir bağ yok.yönetmenlik yapmış olabilir ama vadide önemli olan senaristlerdir.

Bu dediğine çok katılmıyorum, Vadi özelinde değil de genel olarak. Bir dizi ne kadar çok yönetmen ve dolayısıyla set ekibi değiştiriyorsa o kadar kalitesizdir bence, oturmuş bir sistem her zaman daha iyidir. İzlenirlikte senaryo önemlidir ama seyir zevkinde yönetmen çok etkilidir. Mesela Vadi'de çatışmaların daha kötü olduğu yazılıyor bazen, neden başta iyiydi şimdi kötüleşti. Keşke ilk yönetmeni hiç bırakmasalardı.

Bu dediğine çok katılmıyorum, Vadi özelinde değil de genel olarak. Bir dizi ne kadar çok yönetmen ve dolayısıyla set ekibi değiştiriyorsa o kadar kalitesizdir bence, oturmuş bir sistem her zaman daha iyidir. İzlenirlikte senaryo önemlidir ama seyir zevkinde yönetmen çok etkilidir. Mesela Vadi'de çatışmaların daha kötü olduğu yazılıyor bazen, neden başta iyiydi şimdi kötüleşti. Keşke ilk yönetmeni hiç bırakmasalardı.

yönetmen tabi ki önemli ama vadide biraz geri planda kalıyolar.yapımcı raci şaşmaz veya senaristler daha önde gelir