Hazem
Favori Üye
Sen de Show'un başka kanalın yapımlarını yayınlamasını savunuyorsun o zaman sen de fansın.
Tabii ki kendi yapımı ama akılılık yapıp önceden yayınlayacaktı şimdi Show TV yayınlıyor iyi reyting aldı diye yayınlamak gerçekten çok kalitesizce bir hareket.
Pardon Revan ama şu hareketi bile savunuyorsun Kanal D'nin fanı olduğun açık.
Alakası yok ilk bölümünden başlattı yaz boyunca yayınlayacak ayrıca yardım için değil Show TV BKM Filmle anlaştı yayınlamak için yani satın aldı ben zaten Show TV fanıyım.
Sen de Show'un başka kanalın yapımlarını yayınlamasını savunuyorsun o zaman sen de fansın.
Bence asıl kalitesizlik başka kanalın dizilerini yayınlamak ki, Kanal D öyle bir şey yapmadı.
Gerçekleri söyleyince fan oluyorum. Kendi yapımını yayınlamanın nesi kalitesizlik? Show Tv`ye ilk sezon bölümlerini vermiş belli ki o bölümleri iyi değildi. Akıllılık etmiş. Herhalde verdiğini çekip Show`dan alacak değil. Ayrıca Show ile arası iyidir Kanal D`nin. Muhtemelen zaten yardım için vermiştir ÇGHB`ı.
Yayın hakları BKM`de değil Kanal D`de.mrt-06 post: 1375841' Alıntı:Alakası yok ilk bölümünden başlattı yaz boyunca yayınlayacak ayrıca yardım için değil Show TV BKM Filmle anlaştı yayınlamak için yani satın aldı ben zaten Show TV fanıyım.
Şu hareketi savunuyorsun ve anlamak istemiyorsun orası bana ilginç geldi.
Yayın hak sahibi yapım şirketidir kanal değil.
Yayın hakları BKM`de değil Kanal D`de.
Nasıl yani Show Tv`deki bölümleri mi yayınladı?
Show Tv`ye yayın haklarını veren BKM değil Kanal D.
Sence Kanal D ÇGHB`ın iyi reyting alacağını bilmiyormuydu? Yılların tecrübesi var. Yıllardır yayınlıyor. Yılbaşında bile Stardaki yeni bölümden fazla izlendi tekrarı. Belli ki yardım amaçlı Show Tv`ye vermiş. İstese onu da vermezdi Show Tv yine Pis Yedilinin tekrarına muhtaç olurdu.
Yayın hak sahibi yapım şirketidir kanal değil.
Hayır olayı neden anlamyorsun?
En başta yazın başlatacakdı ÇGHB'yi ama güvenip başlatmadı şimdi Show TV satın aldı reytingleride iyi olunca yayınlamaya başladı bu doğru mu sence?
Show TV ekonomik anlamda şuan rahatladı. Programların bazılarının yayın hak sahipleri yapım şirketi oluyor. Zaten eğer senin dediğin gibi ise yılların tecrübesi niye satsın hattı sattı haklarını neden yayınlasın kalite akıyor kalite.EveN post: 1375855' Alıntı:Sence Kanal D ÇGHB`ın iyi reyting alacağını bilmiyormuydu? Yılların tecrübesi var. Yıllardır yayınlıyor. Yılbaşında bile Stardaki yeni bölümden fazla izlendi tekrarı. Belli ki yardım amaçlı Show Tv`ye vermiş. İstese onu da vermezdi Show Tv yine Pis Yedilinin tekrarına muhtaç olurdu.
Yayın hakları kanalda olur. Kime istersen sorabilirsin forumda.
Zaten yayınlıyor. Dediğim gibi ilk bölümleri vermiştir muhtemelen yardım amaçlı. Araları iyi çünkü. Eğer yardım yapmasaydı şu an Show Tv`de Pis Yedili izliyor olacaktık. Kısacası biraz toparlandı ve kalite geldiyse (ki bana göre gelmedi) bu Kanal D`nin yardımı sayesindedir.mrt-06 post: 1375873' Alıntı:Show TV ekonomik anlamda şuan rahatladı. Programların bazılarının yayın hak sahipleri yapım şirketi oluyor. Zaten eğer senin dediğin gibi ise yılların tecrübesi niye satsın hattı sattı haklarını neden yayınlasın kalite akıyor kalite.
Boşver aldırma berkann. İzlemiyoruz zaten. Ama benim hala umudum var bu tür diziler bitecek bir gün.Aldırma Gönül'de de kızın adı Gönül'müş. @EveN :q
Bu devirde hiç bir kanal birbirine yardım etmez sen kendini aut durum ortada....EveN post: 1375881' Alıntı:Zaten yayınlıyor. Dediğim gibi ilk bölümleri vermiştir muhtemelen yardım amaçlı. Araları iyi çünkü. Eğer yardım yapmasaydı şu an Show Tv`de Pis Yedili izliyor olacaktık. Kısacası biraz toparlandı ve kalite geldiyse (ki bana göre gelmedi) bu Kanal D`nin yardımı sayesindedir.
Kanalın kendi yapımını yayınlaması kalitesizlikse haklısın.