18 Temmuz 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

çocuklarduymasın post: 1375768' Alıntı:
daha belli değil oluna soracakmış oğlu kabul eder bu sene
Daha önce izlemiştim babasının programında görmek güzel olur. :)

Kanal D başka kanal da yayınlanan programı yayınlayacak kadar düşeceğini tahmin etmemiştim.

star acunsuz ve my sız ne yapacak bakalım dip yapacak diyenler nerde starın durum çok iyi pazartesi zirve salı çok iyi çarşamba orta perşembe de orta cuma zirve cumartesi çok iyi pazar da çok iyi :)

muhtesemyuzyil post: 1375770' Alıntı:
kanal d bu yaz iyi gitmiyo güneşi beklerken sadece iyi diğerlerinin durumu kötü

Kanal d bu kış sezonunda olduğu gibi yaz sezonunda da hayal kırıklığı yaşadı. :)) Eskiye sarıldı yine Aşkı memnu akasya durağı çghb :))

20:15 - 20:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 3.66 2) SHOW: 3.19 3) STAR: 3.11 4) KANALD: 2.27 5) TRT1: 2.26

- - - Ekleme - - -

ÇGHBın da pek iyi gideceğini sanmam

Sıcacık bir aşk hikayesi...

"Şenlikname: Bir İstanbul Masalı" bu akşam 23.00'da atv'de!

Kanal D Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı yayınlıyor çok kaliteli bir kanal.(!)

Kendi yapımı tabii yayınlayacak. Başka kanaldan almadı ya. :D

Sevgililer Özel Günü bölümü olmadığı sürece sorun yok. :D

- - - Ekleme - - -

ÇGHB show da 3-4 alıyodu kanal d de neden hep 2 anlamadım ?

SBT'ye bakma, ama az almasının nedeni de Show 21.30'da yayınlıyordu, ama Kanal D 20.00'de yayınlamış. Hiç haberim olmamış dışardaydım. Demekki Show Tv'ye eski ezik bölümleri vermiş. :D

Kendi yapımı tabii yayınlayacak. Başka kanaldan almadı ya. :D

Sevgililer Özel Günü bölümü olmadığı sürece sorun yok. :D

- - - Ekleme - - -

SBT'ye bakma, ama az almasının nedeni de Show 21.30'da yayınlıyordu, ama Kanal D 20.00'de yayınlamış. Hiç haberim olmamış dışardaydım. Demekki Show Tv'ye eski ezik bölümleri vermiş. :D

Tabii ki kendi yapımı ama akılılık yapıp önceden yayınlayacaktı şimdi Show TV yayınlıyor iyi reyting aldı diye yayınlamak gerçekten çok kalitesizce bir hareket.

Pardon Revan ama şu hareketi bile savunuyorsun Kanal D'nin fanı olduğun açık.

0:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 6.24 2) TRT1: 3.32 3) KANALD: 2.93 4) SHOW: 2.63 5) STAR: 2.22bende sanmıştım aldırma gönül mü ne Nihat hocam napmış öyle