18 Temmuz 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Yayın hakkı kanaldadır. Eğer yeni bölüm ise yapımdadır.

Sevgililer Günü Özel Bölüm Star için çekilmiş olabilir ama yayın hakkı daha BKM`deydi, eğer Starda yayınlansaydı yayın hakkı Stara geçmiş olurdu.

Yeni bölüm hangi kanalda yayınlanıyorsa otomatik yayın hakkı ona geçiyordur.

Eğer Stara verseydi Star yayınlardı Sevgililer günü özel bölümü demekki BKM`deydi hak, ama şimdi Show Tv`ye geçti o bölümün hakkı. Bunu forumda kimse sorsanız söyler.

Eğer yapım kanalda yayınlanmışsa yayın hakkı ondadır, daha yayınlanmamışsa yapımcıdadır. Bu kadar basit. En basitinden dizileri göz önünde bulundur. Gülse dizisini Tv2`ye verir mi hiç? Kanal D vermiş Yalan Dünyanın tekrarlarını tv2`ye.

Gülse'nin dizisinin yapımcısı Kanal D'nin kendisi tabi verecek kendi kanalına. Güzel örnekler ver...

Gülse'nin dizisinin yapımcısı Kanal D'nin kendisi tabi verecek kendi kanalına. Güzel örnekler ver...
Ben zaten BKM`yi örnek olarak verdim.

Tamam bitmiş dizileri göz önünde bulunduralım. Fırtına falan Kanal 7`de yayınlanıyor. Sence Fırtınanın yapımcısı mı uğraşıyor Kanal 7`ye vermek için diziyi yoksa Kanal D mi verdi?

Tamam, bütün örnekleri unutalım. Umutsuz Ev Kadınları`nın tekrarları neden FOX`ta yayınlanırken sadece ordaki bölümler yayınlanıyor? Madem hak UEK`nın kendisinde o zaman ilk bölümleri de FOX`a versin, neden vermiyor? Demekki 56. bölüme kadar hakları Kanal D`deki şu an istediği gibi yayınlıyor. :)

EveN post: 1376602' Alıntı:
Ben zaten BKM`yi örnek olarak verdim.

Tamam bitmiş dizileri göz önünde bulunduralım. Fırtına falan Kanal 7`de yayınlanıyor. Sence Fırtınanın yapımcısı mı uğraşıyor Kanal 7`ye vermek için diziyi yoksa Kanal D mi verdi?

Tamam bütün örnekleri unutalım. Umutsuz Ev Kadınları`nın tekrarları neden FOX`ta yayınlanırken sadece ordaki bölümler yayınlanıyor? Madem hak UEK`nın kendisinde o zaman ilk bölümleri de FOX`a versin neden vermiyor? Demekki 56. bölüme kadar hakları Kanal D`deki şu an istediği gibi yayınlıyor. :)

Ok by...Tamamsen daha iyi biliyor.Kanalda büyüdün ya...

007At post: 1376605' Alıntı:
Ok by...Tamamsen daha iyi biliyor.Kanalda büyüdün ya...
Örnek verin dediniz verdim hemen agresifleşiyorsunuz gerçekleri söyleyince. Ben daha fazla uğramayacağım verdim UEK en büyük örnekti bu konuda bilgili olan @OzaN @darksaal @Fks14 sizi aydınlatır. :)

EveN post: 1376607' Alıntı:
Örnek verin dediniz verdim hemen agresifleşiyorsunuz gerçekleri söyleyince. Ben daha fazla uğramayacağım verdim UEK en büyük örnekti bu konuda bilgili olan @OzaN @darksaal @Fks14 sizi aydınlatır. :)
Çok düşüncelisin...Vallahi bu halin gözlerimi yaşatıyor.

007At post: 1376608' Alıntı:
Çok düşüncelisin...Vallahi bu halin gözlerimi yaşatıyor.
Teşekkürler. :) Bu konuda gerçekleri öğrenince daha da teşekkür edeceksin. Çünkü doğruları söylüyorum ama bir türlü kabullenmek istemiyorsunuz.

007At post: 1376623' Alıntı:
Bizi aydınlatman...Büyük sevap.
Bir kez daha teşekkürler. İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. Benim sıkça yaptığım bi şeydir bilmediğim şeyleri öğrenmek için soru sormak. Çünkü bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. :)

- - - Ekleme - - -

@OzaN yayın hakkı kanalda yayınlanmışsa yapımcıdadır mı yoksa kanalda mı? Arkadaşlar habire dislike yapıyorlar gerçekleri söyleyince. Eğer yapımcıdaysa UEK neden FOX`ta ilk bölümden yayınlanmıyor? Neden 56. bölüme kadar Kanal D yayınlayabiliyor? :)

EveN post: 1376627' Alıntı:
Bir kez daha teşekkürler. İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. Benim sıkça yaptığım bi şeydir bilmediğim şeyleri öğrenmek için soru sormak. Çünkü bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. :)
Ve Even yada Revan neyse artık özlü sözü verip gider.

Bir kez daha teşekkürler. İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. Benim sıkça yaptığım bi şeydir bilmediğim şeyleri öğrenmek için soru sormak. Çünkü, bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. :)

- - - Ekleme - - -

@OzaN yayın hakkı kanalda yayınlanmışsa yapımcıdadır mı yoksa kanalda mı? Arkadaşlar habire dislike yapıyorlar gerçekleri söyleyince. Eğer yapımcıdaysa UEK neden FOX`ta ilk bölümden yayınlanmıyor? Neden 56. bölüme kadar Kanal D yayınlayabiliyor? :)

Revan Kanal D ÇGHB'yi yayınlayarak Twitter'da ne tweetler döndüğüne bak istersen reyting uğruna komik duruma düştü. :D

EveN post: 1376627' Alıntı:

- - - Ekleme - - -

Yayın hakkı kanaldadır. :)

OzaN post: 1376637' Alıntı:

Yayın hakkı kanaldadır. :)
İşte bu. :) Cevap geldi. Neden dislike yapıyorsunuz anlamıyorum? @mrt-06 @007At

Demekki kanaldaymış. ÇGHB`ın istediği bölümler (ilk sezonki kötü bölümleri) Show Tv`ye vermiş ve 2. sezonu kendine saklamış ve istediği gibi yayınlıyor. :)

Demekki kanaldaymış. ÇGHB`ın istediği bölümler (ilk sezonki kötü bölümleri) Show Tv`ye vermiş ve 2. sezonu kendine saklamış ve istediği gibi yayınlıyor. :)
Ozan'ın bi üstünde ki mesajda gerekli olanı yazdım daha da konuşmam....

Ozan'ın bi üstünde ki mesajda gerekli olanı yazdım daha da konuşmam....
Milletin ağzı torba deil ki büzesin, kendin biliyorsun. Show Tv`yi fıkralara konu yapmıştılar ekonomik sıkıntısını.

Hakkı olanı yayınlayana kimse bi şey diyemez.

Sen kendi yemeğinin yarısını başkasına vermişsen, o da onu yemişse, sen tabağında geriye kalan yemeği yersen kimse sana bi şey diyemez. Bu kadar net. :)

EveN post: 1376639' Alıntı:

Verdiği bölümleri belli bir süreliğine belli şartlarda vermiştir büyük ihtimal.

İlk sezonki bölümler kötü değil bence aksine en iyi bölümleriydi. :)

Milletin ağzı torba deil ki büzesin, kendin biliyorsun. Show Tv`yi fıkralara konu yapmıştılar ekonomik sıkıntısını.

Hakkı olanı yayınlayana kimse bi şey diyemez.

Sen kendi yemeğinin yarısını başkasına vermişsen, o da onu yemişse, sen tabağında geriye kalan yemeği yersen kimse sana bi şey diyemez. Bu kadar net. :)
Tamam da Twitter'ı bende nefret ediyorum hele ki böyle her yapımı kanalı en ufak bi şeyde aşşağılamalarında ama bir başka kanalda yayınlananı neden yayınlıyor hiç mi garibine gitmedi yani tamam hadi yayın hakkı da onda ama en önceden düşünüp satmayacaktı kendisi yayınlayacaktı.

Araştırdım yayın hakları 1 ve galiba 2. sezonuda Show TV'ye verilmiş.

OzaN post: 1376651' Alıntı:

Verdiği bölümleri belli bir süreliğine belli şartlarda vermiştir büyük ihtimal.

İlk sezonki bölümler kötü değil bence aksine en iyi bölümleriydi. :)
İlk sezon mu bilmiyorum ama hiç izlemediğim skeçlerdi. Belki de ilk bir kaç bölümünü vermiştir. Ama ben hiç izlemedim o skeçleri. :)

Kanal D yayınlayabilir zaten ÇGHB'ı, yayın hakkı onlar da ama bana biraz garip geldi. Zaten Show TV'de yayınlanıyordu, niye gerek duydu ki Kanal D :) Diğer program tekrarlarıyla da aynı başarıyı elde edebilirdi bence