Bir Başkadır konusunda "bu dedikodu yanlıştır çünkü Yasak Elma Total değil AB dizisi" demişlerdi bu reytingler iyi cevap olmuştur.![]()
Lafı çarptırmış. Bak 2 mesajı farklı ve çelişkili
Bir Başkadır konusunda "bu dedikodu yanlıştır çünkü Yasak Elma Total değil AB dizisi" demişlerdi bu reytingler iyi cevap olmuştur.![]()
Lafı çarptırmış. Bak 2 mesajı farklı ve çelişkili
Ben o konuda “Yasak Elma her zaman AB’de iyi giden bir iş” demiştim AB’si Total’den daha iyi demedim. Her zamanki gibi uyduruyor.Lafı çarptırmış. Bak 2 mesajı farklı ve çelişkili![]()
Sefirin kızı reyting ve yarattığı etki bakımından daha sağlam bir işti. Tam totali çekecek bir diziydi. İlk bölümlerde yükselen bir grafiği vardı ve 12 reytinglere kadar da çıkmıştı ama sonrası malum.Maraşlı sağlam dizi. Diğerleri ile kıyaslama ama Yasak Elma ile kitleler çok farklı.
Umarım döner yaHer sezon pazartesiye yeni bir dizi geliyor, tutuyor ve beklenti üstü reytingler alıyor. En çok etkilenen de nedense hep yasak elma oluyor.İki sezon önce Zalim İstanbul, geçen sezon Sefirin Kızı, bu sezon da Maraşlı.
Neyse önceki sezonlarda olduğu gibi iddialı bölümlerle yine yükselişe geçip eski reytinglerine dönecektir. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanı.![]()
Valla ben o kadar beğenilen ilk bölüme, o kadar iyi giden tekrarlara dedim bu 9-10 alacak herhalde ama maks. 7 almış, hayırlısı olsun.
Çukur'uma tebrikler 112. bölümde bile yeni ve güçlü bir rakibi 2 grupta geçmiş, totalde en çok izlenen 2. dizi olmuş ayrıca...
Yasak Elma birçok kez böyle düşüşler yaşadı ama sonrasında daha da güçlenerek toparladı. Mesela geçen sezon sefirin kızı geldiğinde 4-5 reytinglere düşmüştü ama 1 ay sonra 8-9 reytinge yükselip zirveye çıkmıştı. Diğer dizilerden değişik bir kitlesi var yasak elmanın.Umarım döner ya![]()
Ben öyle bir şey söylemedim, iftira atma.