hayret bi şey
Emekli
Yasak Elma düşmüş
ABC1'de en çok izlenen ikinci dizi oldu ve artış orda yaşandı ufakta olsa. Ne diyorsun sen? @Özgür
Maraşlı AB'de 2. en çok izlenen dizi oldu, düzeltme please.Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu!
Uyanış Büyük Selçuklu tüm gruplarda zirvede.
2. Bölümü ile ekranlara gelen Maraşlı büyük bir yükseliş yaşayarak AB grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.
Çukur dizide iyi oranlar alarak Total grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.
Yasak Elma geçen haftaya göre Total ve Ab grubundan düşüş yaşasada dizi ABC1 grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes
------
ABC1'de en çok izlenen ikinci dizi oldu ve artış orda yaşandı ufakta olsa. Ne diyorsun sen? @Özgür
Öyle yazılı zaten tüm diziler öyle Uyanış zirvede sonuçta. Senin mesajda alıntıma bile dokunmadım. KanıtlayabilirimMaraşlı AB'de 2. en çok izlenen dizi oldu, düzeltme please.
Ben foruma olan inancımı kaybettim Ela...Öyle yazılı zaten tüm diziler öyle Uyanış zirvede sonuçta. Senin mesajda alıntıma bile dokunmadım. Kanıtlayabilirim
Klavye ikinci kelimesini eklemeyi unutmuş ama anında düzeltmiştim. Sen ise alıntı yapana kadar zaten düzgün olmuş. Alıntıya baktım ikinci yazısı zaten alıntıda varmış, oyüzden emin konuştumBen foruma olan inancımı kaybettim Ela...
Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur ve Yasak Elma 6-7 üstü alan diziler ve yeni dizi 4 bile almaz diye bakılırken dizinin 6-7 alması az bir oran mı 😱Valla ben o kadar beğenilen ilk bölüme, o kadar iyi giden tekrarlara dedim bu 9-10 alacak herhalde ama maks. 7 almış, hayırlısı olsun.
Çukur'uma tebrikler 112. bölümde bile yeni ve güçlü bir rakibi 2 grupta geçmiş, totalde en çok izlenen 2. dizi olmuş ayrıca...
6-7 az demedim, başarısız sonuç da demedim. İlk bölümü çok beğenildiği için, tekrarları da çok iyi gittiği için 9 alabileceğini düşündüm ama alamamış maks. 7 almış dedim....Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur ve Yasak Elma 6-7 üstü alan diziler ve yeni dizi 4 bile almaz diye bakılırken dizinin 6-7 alması az bir oran mı 😱
3 tane zaten sağlam kitleye sahip diziler arasında 4. dizi olarak gelip onlara kafa tutmak zaten başlı başına bir başarı.
Diziyi izliyorum ve çok başarılı ama dediğim gibi zaten halı hazırda çok iyi oranlar alan diziler var. Hemen 2. Bölümde ben bile 7 üstü beklemedim. ileride zirve görecektir dizi ama kısa zamanda diğer gruplarda da en çok izlenen 2. dizi olacaktır.6-7 az demedim, başarısız sonuç da demedim. İlk bölümü çok beğenildiği için, tekrarları da çok iyi gittiği için 9 alabileceğini düşündüm ama alamamış maks. 7 almış dedim....
Bir Başkadır konusunda "bu dedikodu yanlıştır çünkü Yasak Elma Total değil AB dizisi" demişlerdi bu reytingler iyi cevap olmuştur.Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu!
Uyanış Büyük Selçuklu tüm gruplarda zirvede.
2. Bölümü ile ekranlara gelen Maraşlı büyük bir yükseliş yaşayarak AB grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.
Çukur dizide iyi oranlar alarak Total grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.
Yasak Elma geçen haftaya göre Total ve Ab grubundan düşüş yaşasada dizi ABC1 grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes
------
Maraşlı sağlam dizi. Diğerleri ile kıyaslama ama Yasak Elma ile kitleler çok farklı.Her sezon pazartesiye yeni bir dizi geliyor, tutuyor ve beklenti üstü reytingler alıyor. En çok etkilenen de nedense hep yasak elma oluyor. İki sezon önce Zalim İstanbul, geçen sezon Sefirin Kızı, bu sezon da Maraşlı.
Neyse önceki sezonlarda olduğu gibi iddialı bölümlerle yine yükselişe geçip eski reytinglerine dönecektir. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanı.
Ama denilen doğrulanmış çünkü total'de düşüş yaşanmışBir Başkadır konusunda "bu dedikodu yanlıştır çünkü Yasak Elma Total değil AB dizisi" demişlerdi bu reytingler iyi cevap olmuştur.
Ben öyle bir şey demedim. 😱