kuzey güneyden sıkılman normal çünkü bende artık sıkıldım
yani katılıyorum muhtesem yuzyıl kalite dizi bastan beri izlemek sart
kuzey güneyden sıkılman normal çünkü bende artık sıkıldım
Muhteşem Yüzyıl yine zirvede yapma bunu Türkiye!.Atalarımıza küfrediyorlar .
Atalarımıza küfür ediyorlarmış işte tarihi bilmeden konuşuyorsun o savundukların Osmanlı Padişahları senin ataların mı ?onlar seni atalarını köpek gibi hayat yaşamaya mahkum eden kişiler .Nihat Doğanın bir lafı vardı katılıyorum tamamen ben hangi kapının kuluyum kadınlarla başedeceğim koskoaca devletleri bunlar yıkmış diye işte Osmanlı Padişahları kadına düşkün bu gerçek düşkün olmasa Harem diye bir şey olmazdıMuhteşem Yüzyıl yine zirvede yapma bunu Türkiye!.Atalarımıza küfrediyorlar .
Atalarımıza küfür ediyorlarmış işte tarihi bilmeden konuşuyorsun o savundukların Osmanlı Padişahları senin ataların mı ?onlar seni atalarını köpek gibi hayat yaşamaya mahkum eden kişiler .Nihat Doğanın bir lafı vardı katılıyorum tamamen ben hangi kapının kuluyum kadınlarla başedeceğim koskoaca devletleri bunlar yıkmış diye işte Osmanlı Padişahları kadına düşkün bu gerçek düşkün olmasa Harem diye bir şey olmazdı
meral okay ticari bir iş yaptıklarını ona göre senaryo yazdıklarını tarih danışmanlarının bazenKanuni döneme Muhteşem Yüzyıl dendiği için dizinin adı Muhteşem Yüzyıl .Harem olayların hepsi konuşmaları var Meral Oktayın cevabını bul internette tvda çıkanlar osmanlı ilkeliğini savunanlar onlar ve Atatürk ilkelerine karşı kişiler onların dediklerinle yolan çıkacak olursan Samanyolunda Büyük Buluşma gerçek bir dizi o zaman 😉
katiliyorum bu dizi sayesinde tarih ilgi arttı kitaplar rekora gidio avrupa en cok satilan dizi dunya bu diziyi konusuyor
meral okay ticari bir iş yaptıklarını ona göre senaryo yazdıklarını tarih danışmanlarının bazen
karşı çıktığını söylemişti belgeselde.
afedersinde meral okayında ne olup olamdığıda belli zaten.atatürk ilkelerini savunanlarda Osmalıya ve Padişahlarına eleştirel gözle baktıkları açık.....
tamam arkadaş senin ne olduğunu diziyi ne gözle izlediğin bellli oldu tartışmaya bile değmez.Atalarımıza küfür ediyorlarmış işte tarihi bilmeden konuşuyorsun o savundukların Osmanlı Padişahları senin ataların mı ?onlar seni atalarını köpek gibi hayat yaşamaya mahkum eden kişiler .Nihat Doğanın bir lafı vardı katılıyorum tamamen ben hangi kapının kuluyum kadınlarla başedeceğim koskoaca devletleri bunlar yıkmış diye işte Osmanlı Padişahları kadına düşkün bu gerçek düşkün olmasa Harem diye bir şey olmazdı
tamam arkadaş senin ne olduğunu diziyi ne gözle izlediğin bellli oldu tartışmaya bile değmez.
kanuni okadar iyi bir padişah değil katılıyorum ama genelleme yapmak yanlış.kanuni baba parasını avrupa seferleinde yiyip bitirdi bir kadın uğruna oğlunu öldürdü hürremin sünepe çocuklarını başa geçirdi şehzade mustafa başa geçseydi belki böyle olmazdı........
aga arada 3.78 reyting fark var böyle ezmemi olur
arkadaslar Bosa birbirinizi kirmayin Burda reytingleri tartismamiz gerekir, dogru veya yanlis anlatildigini degil o yüzde muhtesem yüzyil a sadece helal olsun demek düser
Kuzey Güney'i izledim. Olaylar geliştikçe çok daha güzel oluyor dizi. Yine çok güzel bir bölümdü.
kuzey güneyi bende izliyorum ama süper bi dizi değiliyi ama bu reytingler çok düşük böylesine süper, muhteşem bir dizi için. ve böyle giderse benim bu süper dizim yayından kaldırılır diye korkuyorum...işte ben buna kahrolurum gerçekten. işte bunun nedeni bizimgerizekalı milletimizino ahmakça aptal eskileri anlatan saçma dizileri(mıhteşem yüzyıl, öyle bir geçer zaman ki....) izlemesidir.ya bunlar eski osmanlı saçma entrikalarıyla niye bu kadar uğraşıyorlar. ne var bu aptal dizilerde. ya ALLAH aşkına günümüz olaylarını, evimizdeki ilişkileri tüm gerçekliğiyle o kadar harika anlatanKUZEY GÜNEY nasıl izlenmez yaaa.YA VALLAHİ türk milleti olarak tamamen batı dünyasına, ahlakına asimile oluyoruz. ya adamlar SPARTAKÜS denilen gündüz por...su dizisi çıkattılar. biz de mıhteşem yüzyılı rakip gösterdik. ya bu mu Türk kültürü. ya Vallahi PES. utanmadan izliyoz. yol yakınken gelin dönelim bu yanlış yoldan (özellikle sen kreys)... ille KUZEYGÜNEY.....ya çünkü bu dizide herşey ama herşey var. özellikle de duygu.(şimdiye kadar hiçbir dizide olmadığı kadar). O KADARRR....
kuzey güneyi bende izliyorum ama süper bi dizi değil
dizinin ismi muhteşem yüzyıl diziyle isminin alakası yok.harem çekişmesi olmasın demedim ama saçma sapan olaylar var bunlar tarihte yok hepsi senaryo yazarının hayal dünyasından yazılmış bu olayların bilinmesine imkan yok.....