18 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 45.8%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 6 25.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 8.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.2%
  • Real Madrid - Barcelona Maçı (TRT Spor)

Oy: 5 20.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.2%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Muhteşem Yüzyıl yine zirvede yapma bunu Türkiye!.Atalarımıza küfrediyorlar :(.

Muhteşem Yüzyıl yine zirvede yapma bunu Türkiye!.Atalarımıza küfrediyorlar :(.
Atalarımıza küfür ediyorlarmış işte tarihi bilmeden konuşuyorsun o savundukların Osmanlı Padişahları senin ataların mı ?onlar seni atalarını köpek gibi hayat yaşamaya mahkum eden kişiler .Nihat Doğanın bir lafı vardı katılıyorum tamamen ben hangi kapının kuluyum kadınlarla başedeceğim koskoaca devletleri bunlar yıkmış diye işte Osmanlı Padişahları kadına düşkün bu gerçek düşkün olmasa Harem diye bir şey olmazdı

Atalarımıza küfür ediyorlarmış işte tarihi bilmeden konuşuyorsun o savundukların Osmanlı Padişahları senin ataların mı ?onlar seni atalarını köpek gibi hayat yaşamaya mahkum eden kişiler .Nihat Doğanın bir lafı vardı katılıyorum tamamen ben hangi kapının kuluyum kadınlarla başedeceğim koskoaca devletleri bunlar yıkmış diye işte Osmanlı Padişahları kadına düşkün bu gerçek düşkün olmasa Harem diye bir şey olmazdı

katiliyorum bu dizi sayesinde tarih ilgi arttı kitaplar rekora gidio avrupa en cok satilan dizi dunya bu diziyi konusuyor

Kanuni döneme Muhteşem Yüzyıl dendiği için dizinin adı Muhteşem Yüzyıl .Harem olayların hepsi konuşmaları var Meral Oktayın cevabını bul internette tvda çıkanlar osmanlı ilkeliğini savunanlar onlar ve Atatürk ilkelerine karşı kişiler onların dediklerinle yolan çıkacak olursan Samanyolunda Büyük Buluşma gerçek bir dizi o zaman 😉
meral okay ticari bir iş yaptıklarını ona göre senaryo yazdıklarını tarih danışmanlarının bazen
karşı çıktığını söylemişti belgeselde.
afedersinde meral okayında ne olup olamdığıda belli zaten.atatürk ilkelerini savunanlarda Osmalıya ve Padişahlarına eleştirel gözle baktıkları açık.....

katiliyorum bu dizi sayesinde tarih ilgi arttı kitaplar rekora gidio avrupa en cok satilan dizi dunya bu diziyi konusuyor

Aynen Atatürk ilkelerine karşı çıkanlar çıkıyor televizyona yok böyle bir şey yok yok şöyle bir şey dün Hayatın Şifrelerindeki Programındada çok güzel cevap verdiler bunlara diyenlere

meral okay ticari bir iş yaptıklarını ona göre senaryo yazdıklarını tarih danışmanlarının bazen
karşı çıktığını söylemişti belgeselde.
afedersinde meral okayında ne olup olamdığıda belli zaten.atatürk ilkelerini savunanlarda Osmalıya ve Padişahlarına eleştirel gözle baktıkları açık.....

Ben ne diyorum sen ne diyorsun be arkadaş.Meral Oktayın yazdıkların hepsi doğru mu diye bir şey dedim ben sadece Tarihi iyi bir şekilde anlatıyorlar bana göre dedim

tamam arkadaş senin ne olduğunu diziyi ne gözle izlediğin bellli oldu tartışmaya bile değmez.
kanuni okadar iyi bir padişah değil katılıyorum ama genelleme yapmak yanlış.kanuni baba parasını avrupa seferleinde yiyip bitirdi bir kadın uğruna oğlunu öldürdü hürremin sünepe çocuklarını başa geçirdi şehzade mustafa başa geçseydi belki böyle olmazdı........

arkadaslar Bosa birbirinizi kirmayin Burda reytingleri tartismamiz gerekir, dogru veya yanlis anlatildigini degil o yüzde muhtesem yüzyil a sadece helal olsun demek düser

tamam arkadaş senin ne olduğunu diziyi ne gözle izlediğin bellli oldu tartışmaya bile değmez.
kanuni okadar iyi bir padişah değil katılıyorum ama genelleme yapmak yanlış.kanuni baba parasını avrupa seferleinde yiyip bitirdi bir kadın uğruna oğlunu öldürdü hürremin sünepe çocuklarını başa geçirdi şehzade mustafa başa geçseydi belki böyle olmazdı........

Şehzade Mustafanın nasıl öldüğünü veya öteki olayları internetten okuyup burada anlatma

Ve son olarak Kanuni iyi padişahtır onun döneminde Osmanlı harika dönem yaşamıştır

yetenek sizsiniz ve muhteşem yüzyıla baktım... yetenek her zamanki gbi çok güzeldi...

Kuzey Güney'i izledim. Olaylar geliştikçe çok daha güzel oluyor dizi. Yine çok güzel bir bölümdü.

iyi ama bu reytingler çok düşük böylesine süper, muhteşem bir dizi için. ve böyle giderse benim bu süper dizim yayından kaldırılır diye korkuyorum...işte ben buna kahrolurum gerçekten. işte bunun nedeni bizimgerizekalı milletimizino ahmakça aptal eskileri anlatan saçma dizileri(mıhteşem yüzyıl, öyle bir geçer zaman ki....) izlemesidir.ya bunlar eski osmanlı saçma entrikalarıyla niye bu kadar uğraşıyorlar. ne var bu aptal dizilerde. ya ALLAH aşkına günümüz olaylarını, evimizdeki ilişkileri tüm gerçekliğiyle o kadar harika anlatanKUZEY GÜNEY nasıl izlenmez yaaa.YA VALLAHİ türk milleti olarak tamamen batı dünyasına, ahlakına asimile oluyoruz. ya adamlar SPARTAKÜS denilen gündüz por...su dizisi çıkattılar. biz de mıhteşem yüzyılı rakip gösterdik. ya bu mu Türk kültürü. ya Vallahi PES. utanmadan izliyoz. yol yakınken gelin dönelim bu yanlış yoldan (özellikle sen kreys)... ille KUZEYGÜNEY.....ya çünkü bu dizide herşey ama herşey var. özellikle de duygu.(şimdiye kadar hiçbir dizide olmadığı kadar). O KADARRR....

iyi ama bu reytingler çok düşük böylesine süper, muhteşem bir dizi için. ve böyle giderse benim bu süper dizim yayından kaldırılır diye korkuyorum...işte ben buna kahrolurum gerçekten. işte bunun nedeni bizimgerizekalı milletimizino ahmakça aptal eskileri anlatan saçma dizileri(mıhteşem yüzyıl, öyle bir geçer zaman ki....) izlemesidir.ya bunlar eski osmanlı saçma entrikalarıyla niye bu kadar uğraşıyorlar. ne var bu aptal dizilerde. ya ALLAH aşkına günümüz olaylarını, evimizdeki ilişkileri tüm gerçekliğiyle o kadar harika anlatanKUZEY GÜNEY nasıl izlenmez yaaa.YA VALLAHİ türk milleti olarak tamamen batı dünyasına, ahlakına asimile oluyoruz. ya adamlar SPARTAKÜS denilen gündüz por...su dizisi çıkattılar. biz de mıhteşem yüzyılı rakip gösterdik. ya bu mu Türk kültürü. ya Vallahi PES. utanmadan izliyoz. yol yakınken gelin dönelim bu yanlış yoldan (özellikle sen kreys)... ille KUZEYGÜNEY.....ya çünkü bu dizide herşey ama herşey var. özellikle de duygu.(şimdiye kadar hiçbir dizide olmadığı kadar). O KADARRR....
kuzey güneyi bende izliyorum ama süper bi dizi değil :D

@ duygusal x kişi
kuzey guney mı Turk kulturu ? Kımın elı kımın cebınde bellı değıl.

Gecmişini bilmeyenin, geleceği olamaz.

dizinin ismi muhteşem yüzyıl diziyle isminin alakası yok.harem çekişmesi olmasın demedim ama saçma sapan olaylar var bunlar tarihte yok hepsi senaryo yazarının hayal dünyasından yazılmış bu olayların bilinmesine imkan yok.....

sen diyorsun bilinmesine imkan yok o zamanlar harem kapalı bir kutu gibiydi bunu kimse bilemez sence kuzey güney fgsn öbgzk feriha bunlar da senaryo yazarının hayal dünyasından çıkmıyor mu ve muhteşem yüzyıl ın altında bir yazı yazıyor ilk çıktığında AŞK-I DERUN bu kelimenin anlamı AŞK İÇİN demektir bu yüzden hürremin aklını kullanarak süleymanı elde etmesini anlatan bir dizi olarak görmek lazım