18 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 45.8%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 6 25.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 8.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.2%
  • Real Madrid - Barcelona Maçı (TRT Spor)

Oy: 5 20.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.2%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Süleymanın Okudugu Siir mükemmeldi

[h=6]Stanbul'um Karaman'ım diyâr-ı milket-i Rûm'um
Bedahşân'ım ve Kıpçak'ım ve bağdâ'ım Horasân'ım

Saçı varım kaşı yâyım gözü pür-fitne bîmârım
Ölürsem boynuna kanım meded hey nâ-Müslümân'ım

Kapında çünki meddâhım seni medh iderim dâim
Yürek pür-gam gözüm pür-nem Muhibb'îyem ve hoş hâlim[/h]harikaydi reytinglerdede açık ara lider Muhteşem Yüzyıl :) seviyorum bu diziyi Kvp Birlikte iki dizi 1 hafta bekliyorum fragmanlarini dahi kaçirmiyorum iki dizi ayri onemi var benim için

Merhaba, forumda yeniyim, reytingleri burdan takip etmek cok guzel. Emeeginize saglik !

Ben aksam Yetenek Sizsiniz izledim :)

Süleymanın Okudugu Siir mükemmeldi

Stanbul'um Karaman'ım diyâr-ı milket-i Rûm'um
Bedahşân'ım ve Kıpçak'ım ve bağdâ'ım Horasân'ım

Saçı varım kaşı yâyım gözü pür-fitne bîmârım
Ölürsem boynuna kanım meded hey nâ-Müslümân'ım

Kapında çünki meddâhım seni medh iderim dâim
Yürek pür-gam gözüm pür-nem Muhibb'îyem ve hoş hâlim

harikaydi reytinglerdede açık ara lider Muhteşem Yüzyıl :) seviyorum bu diziyi Kvp Birlikte iki dizi 1 hafta bekliyorum fragmanlarini dahi kaçirmiyorum iki dizi ayri onemi var benim için

zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyuyorum. ancak bir tarafta muhteşem bir tarihi anlatan destansı bir dizi olan muhteşem yüzyıl ile diğer tarafta saçma sapan bir konuya sahip olan kvp gibi çakma rambomuz polatı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun ilginç?

Bana göre Muhteşem Yüzyıl bundan sonra reytinglerde düşecektir nedeni ise hem stara geçmesi hemde birçok seveni tarafından artık sürekli haremin entirikaların gösterilmesinin antipatik gelmesi..Gerçekten farklı bi dzi..Ama artık bana da saçmaladılar gibi geliyo ewt dizi ama sonuçta tarih en dikkat edilmesi gereken konulardan biri..ne Atatürk ne de Osmanlı bence hiç kimse tarafından eleştirilmemeli çünkü türkiyenin tarihi zaten bunlardır...Bazılarının dedikleri gibi o konuşmalar felan hayal olmak zorunda tabiki ama şölede bişi varki tarih birilerinin hayalleri ile anlatılamaz..Yani Muhteşem Yüzyıl bence biran önce toparlasın kendini çünkü gerçekten bazı şeyler abartılıyo haremde dahil ben artık art niyetin olduğunu düşünmeye başladım bu dizide..Yetenek Sizsinize gelincede gerçekten moralin bozukken izlenecek ender programlardan..Bu nasıl oluyo bilmiyorum ama adamlar yetenek yarışması yapıyo komedi programını geçiyo..Ben aslında bunu Acunun programa Türkiyedeki bütün yeteneksizleri toplamasına bağlıyorum ama kesinlikle bu şekilde kalsın adam akıllı güldüğüm tek program...

kalbim 4 mevsim 4 6 arasi alir bence
kurtlar vadisi 12 alir
fatma gül 11 alir insallah

TRT keşke SBT reytinglerinden çıkmasaydı dün akşam. Real Madrid - Barça maçının reytinglerine bakardık :)

ucankusfocus19ocak1.jpg

1-'Ucankusfocus'ta dün yine 'Muhteşem Yüzyıl' ilgiyle takip edilmiş. Valide Sultan'ın Hürrem ve Kanuni'nin evlendiğini öğrendiği ve bayıldığı an dikkatle takip edilmiş. Pargalı'nın vurulduğu anlar da izleyicinin ilgiyle izlediği bölümler oldu.
2-'Focus' grubunun 'Yetenek Sizsiniz'de bir ayrıntı dikkatini çekmiş. 'Focus'a göre program artık hep çocuk yarışmacıların üzerine kuruluyor. Yarışmanın neredeyse tek eğlenceli noktası minik yarışmacıların jüri üyelerine verdikleri komik yanıtlar olmuş. 'Focus' grubu 'Yetenek Sizsiniz'de küçük çocukların verdiği eğlenceli yanıtlar yerine şaşırtıcı yetenekler görmek istiyormuş. (SBT, 'Yetenek Sizsiniz'i de mahvetti!!!)
3-Beyaz Manşet'te Asena'nın açıklamaları ilgiyle takip edilmiş. Ünlü oryantalin son anda jüri üyeliğinden çıkartıldığı yarışma programıyla ilgili sözleri dikkatle izlenmiş.
4-2. Sayfa'da Nilgün Belgün'ün 'Bütün erkekler çok eşlidir' sözleri dikkat çekmiş.
5-TV 8'deki 'Erkan Tan'la Başkent Gündemi' konuğu siyasetin renkli ismi Bülent Arınç'tı. Arınç'ın Hrant Dink davası ve İlker Başbuğ'un tutukluluğuyla ilgili açıklamaları ilgiyle takip edilmiş dün sabah…
6-'Doktorum'da 500. program heyecanı vardı. Program sonundaki kutlamalar 'focus' grubuna göre programa renk katmış.
7-Dün akşam saatlerinde TV 8'in ana haberlerden hemen önce başlayan 'Haber Aktif' programı kar yağışının ardından yol durumunu an be an vermesiyle hayli 'focus'lanmış…
8-Gece kuşağında TRT 3'teki Barcelona ' Real Madrid maçı hayli 'focus'lanmış.
Bu arada, 'ucankusfocus', 'focus' grubu dışında 'tesadüfi aramalarla' ve twitter'dan da faydalanıyor. İşte dün bazı programlarla ilgili aldığımız yorumlar;
SUZAN ERNOYAN
@ucankusfocus MUHTEŞEM YÜZYIL.O ZAMANLARDA DA BU KADAR ENTRİKA VARMIYDI MERAK EDİYORUM.
Bayram Alpu™ ♛
@ucankusfocus Kuzeyguney İlginç Detay Banu'nun Kendinden Çok Dikkat Çeken Sivilcesi :)
Elif özkan
@ucankusfocus star melekti ama kanal d mutfağım bekliyorum :)) melek ilk günlerde keyifliydi ama çok dağınık geliyor sanki zoraki sunuluyor
hale kargı
@ucankusfocus petek dinçöz harika sunumuyla tnt çarkıfelek izlioruz
Ayşegül Ergin
TRT1'de yayınlanan Mavi Kelebekler yine muhteşemdi... Bu katliamdan daha çok insanın haberdar olması dileğiyle... @ucankusfocus
Zeynep Kaplan
@ucankusfocus mavi kelebekler dizisi çok güzel fakat saatini biraz ileri alsalar daha iyi olurdu
Hayat C.Cankorel
@ucankusfocus Unuttum size yazmayi. 'Kral Ciplak' izliyorum program basindan beri.
Umut Ö.
@ucankusfocus Yalancı Romantik FOX TV. Yalancı Romantik hem komik,hem eğitici bir dizi.Ahmet ve İpek'in tatlı çekişmeleri detaylardan biri.
Seda Bağrıaçık
@ucankusfocus Demin doktorum açıktı,daha ónce canlı yayında yapılan dogumu gósterdiler.Bir doktor doguma bilezikleriyle girmiş!Mikrop..
Sema Tataroğlu
@ucankusfocus tgrt haberi izliyorum haberleri kısa ve öz veriyor
Gürcan Uluç
@ucankusfocus ntvsporda Fenerbahce Ulker'in basketbol maçını izliyorum her Fenerbahçe taraftarı gibi.. Kötü başladık maça, dış şutlar etkisz
ruhşan oguz
@ucankusfocus kanald asi dizisini izliyorum.sevdiğim bir diziydi...
zeynep akay
@ucankusfocus atv avrupa, esra erol. arada eglence lazim 🙂
Seda Bağrıaçık-
@ucankusfocus Çağla Şikel in düz taban ayakkabıları :)) Böyle bile gayet uzun , süper :)

zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyuyorum. ancak bir tarafta muhteşem bir tarihi anlatan destansı bir dizi olan muhteşem yüzyıl ile diğer tarafta saçma sapan bir konuya sahip olan kvp gibi çakma rambomuz polatı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun ilginç?

ne dediğinin farkındamısın kardeş :D bahsettiğimiz dizi türk tv tarihinin 1 numarası efsanesi fenomeni kurtlar vadisi.yaşın 10-11 falandır zaten :D

Bana göre Muhteşem Yüzyıl bundan sonra reytinglerde düşecektir nedeni ise hem stara geçmesi hemde birçok seveni tarafından artık sürekli haremin entirikaların gösterilmesinin antipatik gelmesi..Gerçekten farklı bi dzi..Ama artık bana da saçmaladılar gibi geliyo ewt dizi ama sonuçta tarih en dikkat edilmesi gereken konulardan biri..ne Atatürk ne de Osmanlı bence hiç kimse tarafından eleştirilmemeli çünkü türkiyenin tarihi zaten bunlardır...Bazılarının dedikleri gibi o konuşmalar felan hayal olmak zorunda tabiki ama şölede bişi varki tarih birilerinin hayalleri ile anlatılamaz..Yani Muhteşem Yüzyıl bence biran önce toparlasın kendini çünkü gerçekten bazı şeyler abartılıyo haremde dahil ben artık art niyetin olduğunu düşünmeye başladım bu dizide..Yetenek Sizsinize gelincede gerçekten moralin bozukken izlenecek ender programlardan..Bu nasıl oluyo bilmiyorum ama adamlar yetenek yarışması yapıyo komedi programını geçiyo..Ben aslında bunu Acunun programa Türkiyedeki bütün yeteneksizleri toplamasına bağlıyorum ama kesinlikle bu şekilde kalsın adam akıllı güldüğüm tek program...

acun naparsa yapsin yanina bile yaklasamaz rüya takımını toplasin acunn çocuk kandiramaz :) o günde kazamaz hep ezilerek geçecek çarsambalari Muhtesem Yüzyıl Hep Yukarda Göreceksiniz :) Kusura bakmayin :) Show Tv Aldigi Oranlarin Aynisini Star tv alio sbt de ap aynisi hatta a/b oranlari dahada artti 3 haftadir ezio bundan sonrada ezip geçicek :)
4 Ocak 2012 Reytingleri
Total
[TABLE="class: cms_table, width: 545"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]01:41:52[/TD]
[TD]12,91[/TD]
[TD]29,77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]01:12:39[/TD]
[TD]7,59[/TD]
[TD]17,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
A/b Reyting
[TABLE="class: cms_table, width: 545"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]01:41:52[/TD]
[TD]15,62[/TD]
[TD]38,16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]00:46:33[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]22,71[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]01:46:13[/TD]
[TD]6,33[/TD]
[TD]15,46
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
11 Ocak 2012 Reytingleri
Total
[TABLE="class: cms_table, width: 560"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]01:37:09[/TD]
[TD]12,41[/TD]
[TD]27,17[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]01:32:51[/TD]
[TD]7,51[/TD]
[TD]16,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
A/B
[TABLE="class: cms_table, width: 560"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]01:37:09[/TD]
[TD]16,75[/TD]
[TD]37,21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]00:45:21[/TD]
[TD]9,43[/TD]
[TD]22,59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]EYVAH DÜŞÜYORUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]01:18:15[/TD]
[TD]8,37[/TD]
[TD]24,97[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

18 Ocak 2012 Reytingleri
Total
[TABLE="class: cms_table, width: 590"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 35, bgcolor: transparent"]1
[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 296, bgcolor: transparent"]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 75, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]01:37:58[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 41, bgcolor: transparent"]12,76[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 34, bgcolor: transparent"]27,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 35, bgcolor: transparent"]2[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 296, bgcolor: transparent"]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 75, bgcolor: transparent"]SHOW TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]01:37:05[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 41, bgcolor: transparent"]8,98[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 34, bgcolor: transparent"]19,5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
A/B
[TABLE="class: cms_table, width: 590"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 35, bgcolor: transparent"]1
[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 296, bgcolor: transparent"]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 75, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl67, width: 64, bgcolor: transparent"]01:37:58[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 41, bgcolor: transparent"]16,78[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 34, bgcolor: transparent"]37,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 35, bgcolor: transparent"]2[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 296, bgcolor: transparent"]MUHTEŞEM YÜZYIL (TKR)[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 75, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl67, width: 64, bgcolor: transparent"]00:46:57[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 41, bgcolor: transparent"]8,43[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 34, bgcolor: transparent"]20,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 35, bgcolor: transparent"]3[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 296, bgcolor: transparent"]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 75, bgcolor: transparent"]SHOW TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl67, width: 64, bgcolor: transparent"]01:37:05[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 41, bgcolor: transparent"]6,65[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 34, bgcolor: transparent"]14,9[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hayal Dünyasinda Yeteneksizsiniz :) show idare ediyor sadece muhtesem yüzyıl klasinda deil bunlar gerçekler

»Muhteşem Yüzyıl« çok güzeldi dün, »Eyvah Düşüyorum« da çok iyi oranlar alıyor. Çarşamba STAR için çok iyi bir gün, ama EyvahD. ve MY dışında STARdaki tek başarılı program 1Erkek 1Kadın maalesef.

nasıl izlenmez yaaa.YA VALLAHİ türk milleti olarak tamamen batı dünyasına, ahlakına asimile oluyoruz. ya adamlar SPARTAKÜS denilen gündüz por...su dizisi çıkattılar. biz de mıhteşem yüzyılı rakip gösterdik. ya bu mu Türk kültürü. ya Vallahi PES. utanmadan izliyoz. yol yakınken gelin dönelim bu yanlış yoldan (özellikle sen kreys)... ille KUZEYGÜNEY.....ya çünkü bu dizide herşey ama herşey var. özellikle de duygu.(şimdiye kadar hiçbir dizide olmadığı kadar). O KADARRR....

Güzel bir cevap yazmak isterdim, ama yok, olmaz - Ergenekondan içeri atarlar...

Bence cok yanlis dediklerin kalbim 4 mevsim 4 reyting almasi bugun icin imkansin bisey 6 ise hic alamaz boyle bir zorlu gunde bukadar reyting alamaz kesin
kurtlar vadisi 12 alir o dogru fatmagul ise bence 13 alir nedense fragmanda kerimi vuruyorlar bence siralamada fatmagul gecer ikinci sirada kurtlar vadisi olu kalbim 4 mevsim ise en cok 3 alir o da zorla bence 2 alir Muck ise 4 alir bence reytingler boyle olur.
vadi 13 fatmagül 12 alırsa şaşırmayın

Olabilir ama fatmagul de cok super bolum olacaktir.

evet katılıyorum FSN yine büyük ihtimalle her zamanki gibi birinci olacaktır. daha önceki bölümlerde düşen reytingler heyecanlı sahnelerin artmasıyla yeniden yükselişe geçecektir. KVP ise fanatik izleyicileri sayesinde her zamanki gibi en fazla 12 reytingle ikinci olacaktır.
sbt ölçümlerinde bir yamukluk yoksa bu şekilde olacaktır sıralama.(trt4 çocuk proğramı pepeyi ilk 20 ye sokan sbt ye pek güvenimiz olmasada fatmagülün birinci olacağını tahmin ediyorum)

Bu Hafta fatmagul ve kurtlar vadisi mutis yaris olacaktir fragmanlar da ikiside super ama bence Fatmagul cok cok az farkla gecer.
Bence cok yanlis dediklerin kalbim 4 mevsim 4 reyting almasi bugun icin imkansin bisey 6 ise hic alamaz boyle bir zorlu gunde bukadar reyting alamaz kesin
kurtlar vadisi 12 alir o dogru fatmagul ise bence 13 alir nedense fragmanda kerimi vuruyorlar bence siralamada fatmagul gecer ikinci sirada kurtlar vadisi olur kalbim 4 mevsim ise en cok 3 alir o da zorla bence 2 alir Muck ise 4 alir 10 - 15 sirada olur.Kim Milyoner Olmak Ister bence 5 6 reyting alir.Ama kalbim 4 mevsim ise 4 imkansiz da nerde 6

gorucez ben vadı ızlıcem

bir hafta ara veren diziler 1.5 puan cidari reytin kaybeder.. fatosgül 13.5reyting aldığına göre bugün 12 reyting alacak. kvp total gurubunda bi ihtimal kıl payı geçebilir. ama ab gurubunda fatoşgül birinci.. Muck iyice düşer. kalbim dört mevsim yerinde sayarsa iyi ama yukselme umudu var

Son düzenleme: