18 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 45.8%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 6 25.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 8.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.2%
  • Real Madrid - Barcelona Maçı (TRT Spor)

Oy: 5 20.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.2%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
muhteşem yüzyılı izledim ama bir devir ancak bu kadar berbat bir senaryoyla anlatılırdı.....

bu hafta mukemmeldı ama leo olayını artık kapanması lazım hurrem mahıdevranı nası ezdı kole dıo aslanım hurrem haftaya daha ıyı reyting artcak

Bakiyorum sbt de duzelme var. geçen haftalara göre okan bayülgen sonunda o be listeye gırmıs
))))) kanaltürk listeye daha hakim giriyorlar Tam 7 programı girmiş. ayrıca stv nin bu kadar çok reyting almasina rağmen kanal 7 nin esasının okunmaması ilginçti neyseki kanal 7 de ciddi olarak listeye girmiş... sbt demek ki elestirileri ciddiye almış deneklere ceki düzen vermiş

Ama hala problem akasya durağı ve arka sokaklar gibi ancak çocukların izleyebileceği üstelik tekrar dızılerın yüksek reyting almasi buna çözüm bulmalı . bunun kolayı şu turkiyede çocuklu aile sayısı ve çocuk sayisina bakarak . bu denekerı sistemden cıarılacak.. yerine denek yapmadıklari dsmart ve dıgıtür aboneleri alcaklar

Kuzey Güneyi izledim yine süper bölümdü.Bu kadar güçlü rakipler arasından iyi reytingler alıyor bence.

Kuzey Güneyi izledim yine süper bölümdü.Bu kadar güçlü rakipler arasından iyi reytingler alıyor bence.

Kıvanç Tatlıtuğ getiriyor bence bu reytingleri başkası değil çünkü dün reklam arasına baktım gerçekten çok kötü bir bölüm olmuş tıkanmış

tablo normal.yetenek sizsiniz totalde 9 reytinge kadar gelmiş zirveye yaklaşıyor
kuzey güney nasıl bi dizi anlamadım gitti.hep 6 reyting alıyor ne artış ne düşüş oluyor çok enteresan ve bana sorarsanız böyle devam ederse 6 reytingi hiçbi zaman geçemez

Belgesel değil bu sen ne bekliyordun kaplan filan mı çıkmasını bekliyordun😉
tabi ki belgesel gibi olmayacak ama bazı şeyleri çok uzatıyorlar,haremdeki çekişme gerçeklikten uzaklaşıyor çok aşırıya kaçıyor.....

tabi ki belgesel gibi olmayacak ama bazı şeyleri çok uzatıyorlar,haremdeki çekişme gerçeklikten uzaklaşıyor çok aşırıya kaçıyor.....
Sana sorum hadi çekişme olmasın sürekli devlet işleri konuşursun dizide o zaman bu diziden çıkar bir osmalı tarihini anlatan belgesel olur bu bir belgesel değil dizi halinde anlatılan bir dizi ve senaryoyu yazanlardan Meral Oktay bir cevap vermişti herkes Haremde şu yok bu yok diyorlar ama bunlar tarihte bunları konuşmuş o zaman nasıl ilerleme olacak güvercinden güvercine mi konuşmuşlar diye bir cevap geldi onu izle

9 13 arasinda daglar kadar fark var acun ezilmeye hep mahkum hep ezilcek

Kuzey Güney'i izledim. Olaylar geliştikçe çok daha güzel oluyor dizi. Yine çok güzel bir bölümdü.

aga dediklerin doğru bu bi dizi içinde herşey olacak tabi ama arada bi bakıyorum dizi inanılmaz yavaş nasıl izliyosunuz anlamıyorum bu diziyi açtığım zaman çok sıkılıyorum kanuninin 1 cümlesi 5 dk sürüyo

muhteşem yüzyılın aldığı oranlar az bile şu anda televizyonlardaki en kaliteli yapım.

bugünde FGSN açık ara birinci olacaktır.

bu arada TRT sbt nin reyting ölçümlerinden neden çekilmiş? kendi kurduğu şirketin ölçümlerinden çıktığına göre yakında sbt de ortadan kalkacaktır.

muhtesem yüzyil gercekleri anlatan bir Dizi degil saten türkiye nin en büyük tarihcileride bunu onayladi ama halkimiz bu diziyi cok sevdi ve cokta izleniyor yani carsamba günü bence kimse bilegini bükemez.

dizinin ismi muhteşem yüzyıl diziyle isminin alakası yok.harem çekişmesi olmasın demedim ama saçma sapan olaylar var bunlar tarihte yok hepsi senaryo yazarının hayal dünyasından yazılmış bu olayların bilinmesine imkan yok.....

Kişiden kişiye değişir tabi.Bana göre kaliteli bir iş senin diziden bıkma sebebin baştan beri seyretmemen yada öylesine bakmandır örnek bende Kuzey Güneyde sıkıldım sebebi seyretmediğim içindir çünkü bir şey anlamadım ve saçmaladılar dedim kendi kendime belki aynı şey Muhteşem Yüzyıla bakanlar öyle demiştir ama Tüm Türkiye gerçek sıkı bir takipçisi Muhteşem Yüzyılın

provakasyon yapma izleme ozaman

kuzey güneyden sıkılman normal çünkü bende artık sıkıldım

Kanuni döneme Muhteşem Yüzyıl dendiği için dizinin adı Muhteşem Yüzyıl .Harem olayların hepsi konuşmaları var Meral Oktayın cevabını bul internette tvda çıkanlar osmanlı ilkeliğini savunanlar onlar ve Atatürk ilkelerine karşı kişiler onların dediklerinle yolan çıkacak olursan Samanyolunda Büyük Buluşma gerçek bir dizi o zaman 😉