18 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 45.8%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 6 25.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 8.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.2%
  • Real Madrid - Barcelona Maçı (TRT Spor)

Oy: 5 20.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.2%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Muhteşem Yüzyıl mı ? Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Kuzey Güney mi ? Günün kazananı hangisi oldu ?

Sonuçlar belli oldu.

Muhteem Yüzyıl iki grupta da yine açık ara farkla zirvenin sahibi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, totalde yakından, A/B'de ise uzaktan zirveyi takip ediyor.

Kuzey Güney, güçlü rakiplerinin gerisinde kalsa da iyi performans sergilemeye devam ediyor.

Geçen sezon zirveyi zorlayan Çocuklar Duymasın bu yıl ilk 20'ye girmekte zorluk çekiyor.

Muhteşem Yüzyıl'ın sonrasında yayınlanan Eyvah Düşüyorum iki grupta da yüksek oranlar almayı başardı...

Son düzenleme:
Yetenek Sizsiniz Türkiye, Şefkat Tepe tekrarı ve Çocuklar Duymasın'ı izledim :) Barcelona - Real Madrid maçı da şifresiz olursa izlerim :)

kuzey güneyi ve yetenek sizsinizi izledim maçıda izlicem

sıralama şöyle olur
total
muhteşem yüzyıl
yetenek sizsiniz Türkiye
eyvah düşüyorum
kuzey güney

ab,
muhteşem yüzyıl
eyvah düşüyorum
kuzey güney
yetenek sizsiniz Türkiye

Program sıralamaları eklendi...

Eyvah Düşüyorum 2 gruptada ilk 10'a girmeyi başarmış

muhtesem yüzyil rahat bir sekilde yoluna devam ediyor.

Acun her gecen hafta yükselmeye devam ediyor total de 9 reytinge dayanmis AB de kuzey Güney i gecmis.

Kuzey Güney bu sezon final yapacaktir.

Cocuklar Duymasin direnmeye calisiyor atv bu diziyi pazartesi ye alsa rahat ilk 10 a girer

Kuzey Güney o kadrosu iyi olmasına rağmen bence bu oranlar az hikaye bakımından çok bile at dizden Kıvanç Tatlıtuğu bak bakalım kaç reyting alıyor dizi😉

Muhteşem Yüzyıl Agb olsa şu anda Ab'si 20 olmuştu çünkü Agb çok yüksekten Sbt oranları düşükdü Muhteşem Yüzuıl Agbye baktığımızda

Kuzey Güney o kadrosu iyi olmasına rağmen bence bu oranlar az hikaye bakımından çok bile at dizden Kıvanç Tatlıtuğu bak bakalım kaç reyting alıyor dizi😉

Muhteşem Yüzyıl Agb olsa şu anda Ab'si 20 olmuştu çünkü Agb çok yüksekten Sbt oranları düşükdü Muhteşem Yüzuıl Agbye baktığımızda

kıvanç olmasa ılk 10 a gıremez kuzey guney agb olsa ab 20 reytıng garantı muhteşem yuzyılda

muhteşem yüzyılı izledim ama bir devir ancak bu kadar berbat bir senaryoyla anlatılırdı.....

Çocuklar Duymasın'a bakıyorum da eski Çocuklar Duymasın'dan eser yok. Zaten bu da reytinglere en iyi şekilde yansımış. Artık senaryo tükenmiş gibi duruyor. Gelecek sezon eğer devam edecekse çok zorluk çekerler :) Diziye yeni oyuncuların katılması şart gibi oldu bence :)