18 Haziran 2013 Salı Reyting Sonuçları

ÖBGZ SBT'de fena gitmemiş aslında :)

Haluk kızma ama ben bugün için öyle fazla bir yükseliş beklemiyorum. Düne oranla belki az bir şekilde artar ama 2 reytingi göremez sanırım. Tabi ilerleyen günlerde daha da yükselebilir orası ayrı. Dizinin tanınması, tanıtım yapması şart. :)

Yok neden kızayım? Senin görüşün bu. Ama bence dizi elbette artacak. Bugün veya yarın veya öbür günler de bile olsa :)

Haluk bence de artacak, ama şu an diziler sezon finali vs. var Temmuz'da ilk 5'i zorlayabilir :)

Kahireli Palas muhteşem öyküsüyle en iyisini hak ediyor. Göreceğiz bakalım ne zaman artacağını? :)

Kesinlikle öyle. Yeni bir dizi bu. Yanılmıyorsam farklı bir konsepti var. Zamanla ilgi odağı olacaktır. Hele yaz günlerinde daha da iyi gidebilir.

Konsepti evet farklı :)

Kahireli Palas dizisi dün zorlu rakiplerinin karşısında 1,46 reyting alarak düşüş göstermiş.

Bakalım dizi ne zaman artış yaşayabilecek? Dört gözle bekliyorum :)

Öbgzk tns'ye bu yaz ayının son haftasına ve dünkü o berbat reklam düzenine rağmen iyi sonuçlar elde ederek veda etmiş. :) tebrik ediyorum diziyi:)

Kanal D'nin muhteşem dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki muhteşem oranlarla veda etmiş :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki güzel sonuçlarla veda etmiş. Tebrikler. :)

Acun bu ne hal? :D 5 reytinge kadar düştün artık üstüne çıkamıyorsun. Çabuk bitir programı çabuk.

Seksenler Sezon Finaliyle iyi gitmiş. A/B`de Yalan Dünya'dan sonra 2. en çok izlenen komedi olabilir (Galip Sürpriz yapmazsa)

Arkadaşlar tns dram dizilerini her zaman düşük gösterir, bide haziranın son haftaları... Ve dün her 25 dk'ya reklama girdi 3 kere.. Bunlara rağmen kötü sayılmaz, iyi bence