Haluk kızma ama ben bugün için öyle fazla bir yükseliş beklemiyorum. Düne oranla belki az bir şekilde artar ama 2 reytingi göremez sanırım. Tabi ilerleyen günlerde daha da yükselebilir orası ayrı. Dizinin tanınması, tanıtım yapması şart.
Yok neden kızayım? Senin görüşün bu. Ama bence dizi elbette artacak. Bugün veya yarın veya öbür günler de bile olsa
Kesinlikle öyle. Yeni bir dizi bu. Yanılmıyorsam farklı bir konsepti var. Zamanla ilgi odağı olacaktır. Hele yaz günlerinde daha da iyi gidebilir.Yok neden kızayım? Senin görüşün bu. Ama bence dizi elbette artacak. Bugün veya yarın veya öbür günler de bile olsa
Haluk bence de artacak, ama şu an diziler sezon finali vs. var Temmuz'da ilk 5'i zorlayabilir
Kesinlikle öyle. Yeni bir dizi bu. Yanılmıyorsam farklı bir konsepti var. Zamanla ilgi odağı olacaktır. Hele yaz günlerinde daha da iyi gidebilir.
Sakin ol dostum.Tns bilerek mi yapıyor.. 10.25 saat!
Sakin ol dostum.
Daha iyisini almalıydı.Öbgzk tns'ye bu yaz ayının son haftasına ve dünkü o berbat reklam düzenine rağmen iyi sonuçlar elde ederek veda etmiş. tebrik ediyorum diziyi
Daha iyisini almalıydı.
- - - Ekleme - - -
Acun'a tepkiler büyüyor. İzlenmiyor artık.