18 Haziran 2013 Salı Reyting Sonuçları

Anlıklarda 5 reying alan ÖBGZK çok iyi gidiyor ne yazık ki sana göre Vadi 14 reyting alınca 16 alamadı diye başarısız oluyor .İlginç:D

- - - Ekleme - - -

Komiklik yapmıyorum ciddi ciddi durumu değerlendiriyorum :D.
[
zamanında kvp nin de 5 lerde aldımı sizin iyidir iyi kanalına göre diye bahanelerimizden mi bahsediyosun

Totalde ben Vadinin 7 reyting altına indiğini görmedim bir kez Ab grubunda 5 aldı ki oda Tnt gibi kanalda .Gerçekleri yazalım lütfen :D

5767_666914296671159_1558141871_n.jpg

@yakup09

survivorda bölümü en çok beğendiğim bölümlerdendi murat ve hilmicem oyunu hiç yapamadılar :kiki:ümit ve doğukan yarıştı ve doğukan kazandı inşallah diğer oyunuda ümit kazanır reytinglerde iyi gitmiş 8 leri falan görmüş yarın yine çok iyi gidecek , öbgzk nin son bölümüne baktım reklamlarda iyidi son sahnelerinide beğendim ama 10 zor bence
- - - Ekleme - - -

bence 8 reyting gibi bişey alır öbgzk

ÖBGZK 9 civari total 10 civari ab alir anliklara bakacak olursak..

(mobil)

Pek sanmıyorum, ilk anlıkları her dakika reklama girdiği için yüksek değildi.. Bakalım :)

- - - Ekleme - - -

survivorda bölümü en çok beğendiğim bölümlerdendi murat ve hilmicem oyunu hiç yapamadılar :kiki:ümit ve doğukan yarıştı ve doğukan kazandı inşallah diğer oyunuda ümit kazanır reytinglerde iyi gitmiş 8 leri falan görmüş yarın yine çok iyi gidecek , öbgzk nin son bölümüne baktım reklamlarda iyidi son sahnelerinide beğendim ama 10 zor bence
- - - Ekleme - - -

bence 8 reyting gibi bişey alır öbgzk

Evet 8 gibi bi rakam alır muhtemelen, hem çok çok durgun bi finaldi ama çok neşe , huzur vericiydi ve her 25 dk'ya bir reklam verdi mübarek.. :)