18 Haziran 2013 Salı Reyting Sonuçları

Şans Kapıda gayet iyi gidiyor Salı'ları, bakalım Yeni Sezon'a kalabilecek mi bu yarışma? :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki güzel sonuçlarla veda etmiş. Tebrikler. :)

Acun bu ne hal? :D 5 reytinge kadar düştün artık üstüne çıkamıyorsun. Çabuk bitir programı çabuk.

Seksenler Sezon Finaliyle iyi gitmiş. A/B`de Yalan Dünya'dan sonra 2. en çok izlenen komedi olabilir (Galip Sürpriz yapmazsa)

Seksenler sezon finali yapmadı, 2 hafta sonra ya da haftaya. :)

FOX'un muhteşem ve sımsıcak hikayesiyle yüreklerde taht kuran yeni dizisi Kahireli Palas düşüş yaşamış. :D

- - - Ekleme - - -

Bölüm de epey heyecanlıydı. Nazlı'nın annesi, Nazlı ve Ergun'u öpüşürken gördü. :)
Ben izlemiyorum diziyi ama öpüşme sahnesi olması ilginç geldi. Genellikle komedide olmaz öpüşme sahneleri. :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
FOX'un muhteşem ve sımsıcak hikayesiyle yüreklerde taht kuran yeni dizisi Kahireli Palas düşüş yaşamış. :D

- - - Ekleme - - -

Ben izlemiyorum diziyi ama öpüşme sahnesi olması ilginç geldi. Genellikle komedide olmaz öpüşme sahneleri. :D

Öpüşme dediysek dudaktan değil, alından. :D

- - - Ekleme - - -

Bakalım FOX'un muhteşem yeni günlük dizisi Kahireli Palas bugün nasıl gidecek reytinglerde? :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada Revan beni çok takip ediyorsun herhalde, sözlerimi yazdığına göre :D

Yok artik ya 9 altinda vermis TNS :T
Yinede güzel sonuclar elde etmis, tebrik ederim :)

Öbgz Final bölümüyle her 2 gruptada 1'inci olarak bitirmiş gayet iyi oranlar alarak.
Survıvor totalde 2 ab'de ' 3'üncü olabilmiş ciddi düşüş yaşıyo program
Seksenler totalde gayet iyi giderek 3'üncü olmuş ab grubunda ise 2'inci olarak başarılı gitmiş.
Kimo pazartesine göre vasat gitmiş
Şans kapıda güzel oranlar almış.
Kanal d'nin gündüz kuşağında yayınlanan Evim Şahane ve Bana Her şey Yakışır ab grubunda gayet iyi oranlar almış.
Ekıp-1 totalde fena gitmemiş.
Atv'de yayınlanan film totalde fena değil ab'de kötü gitmiş.

TRT 1'in iddialı dizisi Seksenler çok iyi gitmeyi başarmış. Bakalım 90'lar bu kadar çok başarılı olabilecek mi?

5724_4409232407922_837494697_n.jpg

Son düzenleme:
Ekip 1 müthiş bir yükseliş yakalayarak 8. olmayı başarmış.

Seksenler sezon finaline doğru yükselişe geçmeyi başarmış. Sezon finaliyle zirvede yer alır.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki sonu güzel reytinglerle tamamlamış.

Survivor eski ivmesini kaybetti. Acun'un artık başka projelere yönelmesi gerek.

Forum İstatistikleri

Konular
172,300
Üyeler
8,471
Son Üye
fatihbuyukcam