cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,324
- Puanı
- 1,060
Öyle Bir Geçer Zaman Ki güzel sonuçlarla veda etmiş. Tebrikler.
Acun bu ne hal?5 reytinge kadar düştün artık üstüne çıkamıyorsun. Çabuk bitir programı çabuk.
Seksenler Sezon Finaliyle iyi gitmiş. A/B`de Yalan Dünya'dan sonra 2. en çok izlenen komedi olabilir (Galip Sürpriz yapmazsa)
Seksenler sezon finali yapmadı, 2 hafta sonra ya da haftaya.![]()
Ben sezon finali sandım. Yükselmiş o halde normal bölümle de. Özellikle BİÜ`nin gidişi totalde yaramış.
Ben izlemiyorum diziyi ama öpüşme sahnesi olması ilginç geldi. Genellikle komedide olmaz öpüşme sahneleri.
Bölüm de epey heyecanlıydı. Nazlı'nın annesi, Nazlı ve Ergun'u öpüşürken gördü.![]()
FOX'un muhteşem ve sımsıcak hikayesiyle yüreklerde taht kuran yeni dizisi Kahireli Palas düşüş yaşamış.
- - - Ekleme - - -
Ben izlemiyorum diziyi ama öpüşme sahnesi olması ilginç geldi. Genellikle komedide olmaz öpüşme sahneleri.![]()
FOX'un muhteşem ve sımsıcak hikayesiyle yüreklerde taht kuran yeni dizisi Kahireli Palas düşüş yaşamış.
- - - Ekleme - - -
Ben izlemiyorum diziyi ama öpüşme sahnesi olması ilginç geldi. Genellikle komedide olmaz öpüşme sahneleri.![]()
Bakalım FOX'un muhteşem yeni günlük dizisi Kahireli Palas bugün nasıl gidecek reytinglerde?![]()
- - - Ekleme - - -
Öpüşme dediysek dudaktan değil, alından.![]()
Kahireli Palas'ın ilk bölümüne öyle bir göz attım, müzikler çok iyiymiş Haluk![]()
Bu arada Revan beni çok takip ediyorsun herhalde, sözlerimi yazdığına göre![]()
Yakından takip hem de.![]()