cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,039
- Puanı
- 1,060
Öyle Bir Geçer Zaman Ki güzel sonuçlarla veda etmiş. Tebrikler.
Acun bu ne hal? 5 reytinge kadar düştün artık üstüne çıkamıyorsun. Çabuk bitir programı çabuk.
Seksenler Sezon Finaliyle iyi gitmiş. A/B`de Yalan Dünya'dan sonra 2. en çok izlenen komedi olabilir (Galip Sürpriz yapmazsa)
Seksenler sezon finali yapmadı, 2 hafta sonra ya da haftaya.
Ben sezon finali sandım. Yükselmiş o halde normal bölümle de. Özellikle BİÜ`nin gidişi totalde yaramış.
Ben izlemiyorum diziyi ama öpüşme sahnesi olması ilginç geldi. Genellikle komedide olmaz öpüşme sahneleri.
Bölüm de epey heyecanlıydı. Nazlı'nın annesi, Nazlı ve Ergun'u öpüşürken gördü.
FOX'un muhteşem ve sımsıcak hikayesiyle yüreklerde taht kuran yeni dizisi Kahireli Palas düşüş yaşamış.
- - - Ekleme - - -
Ben izlemiyorum diziyi ama öpüşme sahnesi olması ilginç geldi. Genellikle komedide olmaz öpüşme sahneleri.
FOX'un muhteşem ve sımsıcak hikayesiyle yüreklerde taht kuran yeni dizisi Kahireli Palas düşüş yaşamış.
- - - Ekleme - - -
Bakalım FOX'un muhteşem yeni günlük dizisi Kahireli Palas bugün nasıl gidecek reytinglerde?
- - - Ekleme - - -
Öpüşme dediysek dudaktan değil, alından.
Kahireli Palas'ın ilk bölümüne öyle bir göz attım, müzikler çok iyiymiş Haluk
Bu arada Revan beni çok takip ediyorsun herhalde, sözlerimi yazdığına göre
Yakından takip hem de.