Yani bahsettiğim şey illa ki en üst kademedeki +18 filmler değil anlayan anladı Erotik film falan izlerken ki izlemiyorum diyen yalan söyler o an anneniz ya da babanız içeri girse tepkiniz ne olurdu?
Utanmayın cevaplayın
Utanmayın cevaplayın
Öyle bir derdim yok derkenBiz de ortam böyle derdik.
İşin şakası cidden zor durum. Mesela Bağlanmak Yok diye bir film izlemiştim, erotik sahneleri vardı. Şimdi gelip o kısmı görseler açıklama ne olacak? Sen öyle filmler mi izliyorsun, Çağan Irmak filmleri dururken bunları mı izliyorsun derler. Yani insan yerin dibine girer, açıklaması falan yok. (Neyse benim öyle bir derdim yok. )
La ben tek yaşamıyom mu, bilmiyon mu?Öyle bir derdim yok derken
He o manada yaniLa ben tek yaşamıyom mu, bilmiyon mu?
neden tek yaşıyorsun? ailen nerede knk ?La ben tek yaşamıyom mu, bilmiyon mu?
Özelden anlatayım kardeşim, herkes bilir genelde de sen gözden kaçmışsın.neden tek yaşıyorsun? ailen nerede knk ?
Ailesi onu ayrı bir eve bağlamış bırakıp gitmişneden tek yaşıyorsun? ailen nerede knk ?
Sanane
Aynen yani+18 korku filmi de olabilir herkes @denizz19 gibi pis olmak zorunda değil
Bence sen yakalanmışsınSanane
Yok hiç yakalanmadım Genelde filmleri telefonumdan izliyorumAynen yani
Bence sen yakalanmışsın
Ben sürekli FOX geceleri ancak çok seversem diğer kanallardaki diziler. bunlar a filmlere zamanım kalmıyor ki sevmem ztn çok fenasın sen deniz
Ooo taktik geliştirdim diyorsunYok hiç yakalanmadım Genelde filmleri telefonumdan izliyorum
Fox erotik film mi yayınlıyorBen sürekli FOX geceleri ancak çok seversem diğer kanallardaki diziler. bunlar a filmlere zamanım kalmıyor ki sevmem ztn çok fenasın sen deniz
Ya daha ağır şeyler izliyorsan ona da filmdeki sahne diyemezsin zaarSıkıntı olmaz, filmdeki sahne der geçerim gündüz gündüz herkes etrafta dolaşırken başka türlü şeyler açmayacağımı tahmin ederler herhalde
heyayınlıyor töbe töbeFox erotik film mi yayınlıyor
Ya daha ağır şeyler izliyorsan ona da filmdeki sahne diyemezsin zaar
Telefonuna sanıyorum arşiv yapmışsın mahremine saygım varNasıl anlarsan
Laa niye utanıyorsunuz anlamadım gayet normal şeyler bunlar erkekler de kadınlar da izliyor izlemiyorum diyen kendini kandırıyordur bence.heyayınlıyor töbe töbe