+18 Film İzlerken Ebeveyninize Yakalansanız?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,061
Yani bahsettiğim şey illa ki en üst kademedeki +18 filmler değil anlayan anladı :F Erotik film falan izlerken ki izlemiyorum diyen yalan söyler o an anneniz ya da babanız içeri girse tepkiniz ne olurdu?

Utanmayın cevaplayın :F

Biz de ortam böyle derdik. :F

İşin şakası cidden zor durum. Mesela Bağlanmak Yok diye bir film izlemiştim, erotik sahneleri vardı. Şimdi gelip o kısmı görseler açıklama ne olacak? Sen öyle filmler mi izliyorsun, Çağan Irmak filmleri dururken bunları mı izliyorsun derler. Yani insan yerin dibine girer, açıklaması falan yok. :D (Neyse benim öyle bir derdim yok. :A )

Biz de ortam böyle derdik. :F

İşin şakası cidden zor durum. Mesela Bağlanmak Yok diye bir film izlemiştim, erotik sahneleri vardı. Şimdi gelip o kısmı görseler açıklama ne olacak? Sen öyle filmler mi izliyorsun, Çağan Irmak filmleri dururken bunları mı izliyorsun derler. Yani insan yerin dibine girer, açıklaması falan yok. :D (Neyse benim öyle bir derdim yok. :A )
Öyle bir derdim yok derken :A

Ben sürekli FOX geceleri ancak çok seversem diğer kanallardaki diziler. :D bunlar a filmlere zamanım kalmıyor ki sevmem ztn :D :D çok fenasın sen :D :D deniz :D
Fox erotik film mi yayınlıyor :A

Sıkıntı olmaz, filmdeki sahne der geçerim gündüz gündüz herkes etrafta dolaşırken başka türlü şeyler açmayacağımı tahmin ederler herhalde :A
Ya daha ağır şeyler izliyorsan :F ona da filmdeki sahne diyemezsin zaar :A