Ramo ve Arka Sokaklar sezon ilerledikçe odanın ışıklarını söndürür boşuna sevinme
Ramo ve Arka Sokaklar sezon ilerledikçe odanın ışıklarını söndürür boşuna sevinme
Pek sanmıyorum Arka Sokaklar belki olabilir ama Hercai için kesinlikle diyemeyeceğim. AB grubunda kimse geçemez zaten.kırmızı odayı arka sokaklar ve hercai ilerki gunlerde belkı geeçer diziyi..
ilerki günlerde görcez bakalım.Pek sanmıyorum Arka Sokaklar belki olabilir ama Hercai için kesinlikle diyemeyeceğim. AB grubunda kimse geçemez zaten.
Yeni farkettimde, bazıları 2 3 4 diziye birden oy atmış, yahuuu 1 gecede nasıl okadar dizi izliyorsunuz, ne kadar güzel yaaa, ne kadar bol ve boş zamanınız oluyor.
Gerçekten tahminlerim şahane olmuşHercai geçen sezon virüssüz normal zamanda bile bıkkınlık vermişti totalde 5-6 abde 3-4 alıyordu.
Bu sezon çok kötü sonuçlarla başlayacaktır, ab’de 2 rtg alırsa şükretsin.
Kırmızı Oda her yerde zirvede olur şüphesiz.
Heyecanla sonuçları bekliyorum...
Geçse,geçse AS'nin geçeceğini umuyorum ama çok zor hercai nin imkanı yok.kırmızı odayı arka sokaklar ve hercai ilerki gunlerde belkı geeçer diziyi..
as gecegını bende umarım...hercai geçen yılarda arka sokakları geçtiya ondan dedim..zaten arka sokaklar 15 seneden beri var..kıırmızı oda sıkar hep dram var..arka sokaklar öylemi komedi aşk aksiyon herşey bir aradaGeçse,geçse AS'nin geçeceğini umuyorum ama çok zor hercai nin imkanı yok.
Kurt kışı geçirir.Yediği ayazı unutmazmış.as gecegını bende umarım...hercai geçen yılarda arka sokakları geçtiya ondan dedim..zaten arka sokaklar 15 seneden beri var..kıırmızı oda sıkar hep dram var..arka sokaklar öylemi komedi aşk aksiyon herşey bir arada
yani kardeşim anlamadım..Kurt kışı geçirir.Yediği ayazı unutmazmış.
Yanisi şu kardeşim bu dizi çok rakip gördü hiçbirisine boyun eğmedi.yani kardeşim anlamadım..
arka sokaklar şimdi anladım..yakında geçebilir ko yı..15 seneden beri varya.Yanisi şunkardeşimbu dizi çok rakip gördü hiçbirisine boyun eğmedi.
Geçerse başarılarına bir yenisini ekler.Başaramazsa da salla gitsin.Yeter ki Hercai ye yenilmesin.arka sokaklar şimdi anladım..yakında geçebilir ko yı..15 seneden beri varya.
her cai çook düşük başladı...ee yener yada yenmez yapacak bişey yok kardeşim..aynenGeçerse başarılarına bir yenisini ekler.Başaramazsa da salla gitsin.Yeter ki Hercai ye yenilmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?