Ben öne sürmedim, öne sürülene yanıt verdim.Sen salı ve cumayı öne sürmüşsün onun için söyledim
Yasak elmanın kalitesiyle yarışabilcek şu an tvde dizi yok Melis Civelek sağolsun![]()
Tabi canım kaliteye ne şüphe.
Ben öne sürmedim, öne sürülene yanıt verdim.Sen salı ve cumayı öne sürmüşsün onun için söyledim
Yasak elmanın kalitesiyle yarışabilcek şu an tvde dizi yok Melis Civelek sağolsun![]()
BEN FORUMUN REALİST VE DOĞRUCU ÜYESİYİM, NEYSE O!![]()
Zirvede diye göbek attığın Arka Sokaklar farklı bir şey mi yapıyor, daha beterini yapıyor.Klasik senaryosuna çıkıyor, hemen bir entrika ayarlayıp oranları yükselt. Yıllardır aynı şey, tabi saygımız sonsuz orası ayrı.
Destan geliyor birkaç haftaya, cuma iyice kızışır. Sonuç olarak cuma reytingleri iki yapım yerine 5-6 yapıma yayılmış oluyor, öyle düşünmek lazım.![]()
Elma'nın boşluktan fazladan reyting aldığı kanısına katılıyorum kesinlikle. Başka seçenek olmadığı ve alışkanlık olduğu için izlenilmeye devam ediyor. Şöyle sağlam entrikalı bir yapım pazartesiye gelirse bu oranlarını arayacaktır, doğruya doğru.Şaka gibi, kanallar bazı günlere yüklenirken pazartesi gibi günü bomboş bıraktılar. Kaç sezonluk iş boşluktan yine eski oranlarına dönmeye başladı. Tabi tamamen boşluktan demek doğru olmaz, klasik senaryosuyla ilgili de çekiyor orası ayrı. Kanallar bir an önce pazartesi işlerini yayına sürmeli diye düşünüyorum.
Star TV de drama işlerinden birini pazartesi yayına sürmeli bence, pek şansları yok ama denemeye değer.
Hayret nasıl Medyapım dizisine laf atabiliyorsun. 😱Elma'nın boşluktan fazladan reyting aldığı kanısına katılıyorum kesinlikle. Başka seçenek olmadığı ve alışkanlık olduğu için izlenilmeye devam ediyor. Şöyle sağlam entrikalı bir yapım pazartesiye gelirse bu oranlarını arayacaktır, doğruya doğru.![]()
Yıllardır öyle entrikalı diziler geldi, geldikleri gibi de gittiler, geçtiğimiz sezonlar da ne iddialı rakipleri vardı da hepsi bitti gitti gerçi onlar varken de çok izleniyordu, kusura bakma ama söylediklerin saçmalıktan başka bir şey değil.Elma'nın boşluktan fazladan reyting aldığı kanısına katılıyorum kesinlikle. Başka seçenek olmadığı ve alışkanlık olduğu için izlenilmeye devam ediyor. Şöyle sağlam entrikalı bir yapım pazartesiye gelirse bu oranlarını arayacaktır, doğruya doğru.![]()
Yasak Elma'nın reytingini direkt boşluğa bağlamadım, gözünden kaçmış sanırım: ''Kaç sezonluk iş boşluktan yine eski oranlarına dönmeye başladı. Tabi tamamen boşluktan demek doğru olmaz, klasik senaryosuyla ilgili de çekiyor orası ayrı.''
Cuma yapım çokluğu var tabi, şu an en dolu gün desek yanlış olmaz. Kırmızı Oda, Yalancı, Arka Sokaklar, MasterChef, Aşk Mantık İntikam al sana beş tane yapım daha nolsun?![]()
Elma'nın boşluktan fazladan reyting aldığı kanısına katılıyorum kesinlikle. Başka seçenek olmadığı ve alışkanlık olduğu için izlenilmeye devam ediyor. Şöyle sağlam entrikalı bir yapım pazartesiye gelirse bu oranlarını arayacaktır, doğruya doğru.![]()
AğlayınHayret nasıl Medyapım dizisine laf atabiliyorsun. 😱
Son 4 sezonda bi' Çukur birde Yasak Elma vardı. Hangi entrikalı diziden bahsediyorsun?Yıllardır öyle entrikalı diziler geldi, geldikleri gibi de gittiler, geçtiğimiz sezonlar da ne iddialı rakipleri vardı da hepsi bitti gitti gerçi onlar varken de çok izleniyordu, kusura bakma ama söylediklerin saçmalıktan başka bir şey değil.![]()
Alemde bana 'Doğrucu Davut' derler.Hayret nasıl Medyapım dizisine laf atabiliyorsun. 😱
Kağıt Ev ,Sefirin Kızı, Zalim İstanbul, Çocuk, Siyah Beyaz Aşk...Son 4 sezonda bi' Çukur birde Yasak Elma vardı. Hangi entrikalı diziden bahsediyorsun?
Alemde bana 'Doğrucu Davut' derler.![]()
Saydıklarından hiçbirinin ana türü entrika değil.Kağıt Ev ,Sefirin Kızı, Zalim İstanbul, Çocuk, Siyah Beyaz Aşk...
Çukur, Söz, Uyanış, Maraşlı gibi bir sürü dişli rakipleri de vardı illa her sezon.![]()
Yapma ya, ne peki?Saydıklarından hiçbirinin ana türü entrika değil.![]()
O daha ileri seviyesi, izleyip desteklemiyorum ki zaten. Kanal D adına mutlu oluyorum, çatlayabilirsinZirvede diye göbek attığın Arka Sokaklar farklı bir şey mi yapıyor, daha beterini yapıyor.Objektif olalım önce.
![]()
Realist biriyimdir katıldığına sevindimElma'nın boşluktan fazladan reyting aldığı kanısına katılıyorum kesinlikle. Başka seçenek olmadığı ve alışkanlık olduğu için izlenilmeye devam ediyor. Şöyle sağlam entrikalı bir yapım pazartesiye gelirse bu oranlarını arayacaktır, doğruya doğru.![]()
Çatlayacağım bir durum yok ki.O daha ileri seviyesi, izleyip desteklemiyorum ki zaten. Kanal D adına mutlu oluyorum, çatlayabilirsin
------
Realist biriyimdir katıldığına sevindim![]()
Diziye karşı bir antiliğim yok. Doğruları söylüyorum ben. Kaç sezondur pazartesi gününe doğru dürüst bir entrika veya drama dizisi yapılamadı. Elma da bunun sütünden ve balından yararlandı, hala da yararlanmaya devam ediyor.Yapma ya, ne peki?
Kıvırma artık, bir sürü iddialı, güçlü dizi ile mücadele etti, onca değişiklik yaşadı ve hala zirvede, kudurmaya devamke.![]()
Herkes dizinin avukatı kesilmiş mübarek, yakında bu savunmaları yüzünden diziye bende anti olacağım. @Aserat vakit, güçlerimizi birleştirme vaktidir.O daha ileri seviyesi, izleyip desteklemiyorum ki zaten. Kanal D adına mutlu oluyorum, çatlayabilirsin
------
Realist biriyimdir katıldığına sevindim![]()
Çatlamaktan artık çatlayacak halin kalmadı doğrudur, üzüldüm bak yine sanaÇatlayacağım bir durum yok ki.Ama Yasak Elma'nın tartışılmaz başarısı seni çatlatmışa benziyor, daha çoook çatlayacaksın.
![]()
Ay hiç sorma, şoktayım. Ben de diyorum ne övüyorlar. Kaç sezondur aynı olayı farklı kişilerle yapıp sunuyorlar, alkış tutuluyor. Ne diyeyim, saygı duyarız bebişDiziye karşı bir antiliğim yok. Doğruları söylüyorum ben. Kaç sezondur pazartesi gününe doğru dürüst bir entrika veya drama dizisi yapılamadı. Elma da bunun sütünden ve balından yararlandı, hala da yararlanmaya devam ediyor.
Herkes dizinin avukatı kesilmiş mübarek, yakında bu savunmaları yüzünden diziye bende anti olacağım. @Aserat vakit, güçlerimizi birleştirme vaktidir.![]()
Rakipler gelmiyor ki.Yasak Elma başarılı bir iş kim ne derse desin rakipleri gelse de izlenecek![]()
Kerem madem antiliğin yok, başarısını tebrik et geç, çamur atmaya çalışma, ya da tebrik bile etmeyip sessiz kalma erdeminde bulun.Diziye karşı bir antiliğim yok. Doğruları söylüyorum ben. Kaç sezondur pazartesi gününe doğru dürüst bir entrika veya drama dizisi yapılamadı. Elma da bunun sütünden ve balından yararlandı, hala da yararlanmaya devam ediyor.
Herkes dizinin avukatı kesilmiş mübarek, yakında bu savunmaları yüzünden diziye bende anti olacağım. @Aserat vakit, güçlerimizi birleştirme vaktidir.![]()
Asıl ben sana üzüldüm olmayan şeyleri olmuş gibi göstermeye çalışıyorsun, inan sana bile yakışmadı bu.Çatlamaktan artık çatlayacak halin kalmadı doğrudur, üzüldüm bak yine sana
------
Ay hiç sorma, şoktayım. Ben de diyorum ne övüyorlar. Kaç sezondur aynı olayı farklı kişilerle yapıp sunuyorlar, alkış tutuluyor. Ne diyeyim, saygı duyarız bebiş![]()
Bence de bir banyoya gidip elini yüzünü yıka, çapakları temizle, kendine gel, bir bardak soğuk suyunu da iç anca. Ankara'dan maden suyu da yollayabilirim sindirmeni kolaylaştırır hem.Kerem madem antiliğin yok, başarısını tebrik et geç, çamur atmaya çalışma, ya da tebrik bile etmeyip sessiz kalma erdeminde bulun.Avukatı kesildiğimiz de yok sizin gibi saçmalayanlara karşı mecburen doğruları söylememiz gerekiyor ortalık size kalmasın diye.
Asıl ben sana üzüldüm olmayan şeyleri olmuş gibi göstermeye çalışıyorsun, inan sana bile yakışmadı bu.
Şimdi de rakip gelmiyor bahanesine sığındınız, e tabi sizde haklısınız elle tutulur bir bahaneniz kalmadı çünkü.
LÜTFEN HERKES KENDİ GÖZÜNDEKİ ÇAPAĞA BAKSIN MİLLETİNKİNE BAKACAĞINA.![]()
![]()
Başkalarına ihtiyaçları olmadığı halde verdiğin tavsiyeleri kendine uygulasan hiçbir sıkıntı kalmaz aslında ama...Bence de bir banyoya gidip elini yüzünü yıka, çapakları temizle, kendine gel, bir bardak soğuk suyunu da iç anca. Ankara'dan maden suyu da yollayabilirim sindirmeni kolaylaştırır hem.![]()