Herkes senin ihtiyacın olduğunu düşünüyor nedenseBaşkalarına ihtiyaçları olmadığı halde verdiğin tavsiyeleri kendine uygulasan hiçbir sıkıntı kalmaz aslında ama...![]()
Herkes senin ihtiyacın olduğunu düşünüyor nedenseBaşkalarına ihtiyaçları olmadığı halde verdiğin tavsiyeleri kendine uygulasan hiçbir sıkıntı kalmaz aslında ama...![]()
Züğürt tesellisi dedikleri bu olsa gerek.Herkes senin ihtiyacın olduğunu düşünüyor nedense![]()
Bayılıyorum sana biliyorsun demiZüğürt tesellisi dedikleri bu olsa gerek.![]()
Bunun gerçek olmadığını ikimiz de biliyoruz...Bayılıyorum sana biliyorsun demi![]()
Vay be, dosta güven düşmana korku salalım dedik...Bunun gerçek olmadığını ikimiz de biliyoruz...
Sen bana böyle davranarak düşman sevindiriyorsun...Vay be, dosta güven düşmana korku salalım dedik...
Aramıza çürük elmalar giriyor işte, izin verme...Sen bana böyle davranarak düşman sevindiriyorsun...
Tek çürük sensin burada, sürekli nifak saçıyorsun...Aramıza çürük elmalar giriyor işte, izin verme...
Çatlattım ya amaca ulaştım, gerisi kimseyi alakadar etmezTek çürük sensin burada, sürekli nifak saçıyorsun...
Çatlattığını sanan kendi çatlıyor haberi yok.Çatlattım ya amaca ulaştım, gerisi kimseyi alakadar etmez![]()
Love defterini kapattığımıza sevindim, seninle love move olmaz zaten olsa olsa apple olur.Çatlattığını sanan kendi çatlıyor haberi yok.![]()
@Aserat 'a zeytin dalı. Ben şoook.Diziye karşı bir antiliğim yok. Doğruları söylüyorum ben. Kaç sezondur pazartesi gününe doğru dürüst bir entrika veya drama dizisi yapılamadı. Elma da bunun sütünden ve balından yararlandı, hala da yararlanmaya devam ediyor.
Herkes dizinin avukatı kesilmiş mübarek, yakında bu savunmaları yüzünden diziye bende anti olacağım. @Aserat vakit, güçlerimizi birleştirme vaktidir.![]()
Love defteri kapanalı yıllar oldu, hala idrak edememen üzücü.Love defterini kapattığımıza sevindim, seninle love move olmaz zaten olsa olsa apple olur.![]()
Doğru ben o defteri hiç açtırmamıştım, iyi yapmışım...Love defteri kapanalı yıllar oldu, hala idrak edememen üzücü.![]()
Öyle bir defter yokmuş ki ortada, senin yalanların sebebiyle bir yükselme yaşandı hepsi bu.Doğru ben o defteri hiç açtırmamıştım, iyi yapmışım...
Hahahaha ben yok demiştim zaten ama yine de bir kerelik olabilirdi?Öyle bir defter yokmuş ki ortada, senin yalanların sebebiyle bir yükselme yaşandı hepsi bu.![]()
Bir kerelik derken?Hahahaha ben yok demiştim zaten ama yine de bir kerelik olabilirdi?![]()
Anla işte...Bir kerelik derken?
Çocuk mu kandırıyorsun?Anla işte...
Sayılır!Çocuk mu kandırıyorsun?