Annem zorla Karagül ü izlettiriyor kayıp kaćacak
Kayip bence artar
Kayıp sürpriz yapıp ab'de zirveyi almasın?Med cezir bu denli düşük gidiyosa kayıpta öyle gidebilir. umarım öyle bi durum olmaz.
Kayıpı aç kayıp'ı
Annem zorla Karagül ü izlettiriyor kayıp kaćacak
Kayip bence artar
Kayıp sürpriz yapıp ab'de zirveyi almasın?Med cezir bu denli düşük gidiyosa kayıpta öyle gidebilir. umarım öyle bi durum olmaz.
Kayıpı aç kayıp'ı
Valllaha alir medcezir eski reyting e uzak o kadar tanıtıma rağmenKayıp sürpriz yapıp ab'de zirveyi almasın?
Aferin o'naNiran Ünsal @niranunsal 17 dk
Bugün günlerden #Kayıp 🙂 herkese iyi seyirler... Son yarım saat @yakup09
Tek temennimizKayıp sürpriz yapıp ab'de zirveyi almasın?
Bence daha iyi oldu reklamsız 23.45 e kadar reklamsız giderse reytingleri artarBu ne ya kanal d deki film 22.00 da reklama girmiş 22.14 reklam dönüşü. Ne anladım ben bu işten!! ne güzel alışmıştık seyirciyi dağıtmadan kayıpa aktarmaya
Bu kötü olmuş işte. Totalde artabilirdi reklamsız geçseydi. Şimdi işi zor gibi.Bu ne ya kanal d deki film 22.00 da reklama girmiş 22.14 reklam dönüşü. Ne anladım ben bu işten!! ne güzel alışmıştık seyirciyi dağıtmadan kayıpa aktarmaya
Öbür türlüde zaten öyle gidiyodu reklamsız ama bu sefer önceki seyirciyi dağıtarak gittiBence daha iyi oldu reklamsız 23.45 e kadar reklamsız giderse reytingleri artar
AynenBu kötü olmuş işte. Totalde artabilirdi reklamsız geçseydi. Şimdi işi zor gibi.
Sağol.
evet Medcezir izliyordum şimdi ama karagül daha güzel geliyor en baştan onu izledim çok güzel dizi şu an evde medcezir izliyorlar karagülü izleyemiyorumKaragül çok heyecanlı ama sen medcezir i izlemiyormuydun?
Kanal D resmen izleyeciyi dağıtmış