Annem zorla Karagül ü izlettiriyor kayıp kaćacak
Kayip bence artar
Kayıp sürpriz yapıp ab'de zirveyi almasın?Med cezir bu denli düşük gidiyosa kayıpta öyle gidebilir.umarım öyle bi durum olmaz.
Kayıpı aç kayıp'ı![]()
Annem zorla Karagül ü izlettiriyor kayıp kaćacak
Kayip bence artar
Kayıp sürpriz yapıp ab'de zirveyi almasın?Med cezir bu denli düşük gidiyosa kayıpta öyle gidebilir.umarım öyle bi durum olmaz.
Kayıpı aç kayıp'ı![]()
Valllaha alir medcezir eski reyting e uzak o kadar tanıtıma rağmenKayıp sürpriz yapıp ab'de zirveyi almasın?![]()
Aferin o'naNiran Ünsal @niranunsal 17 dk
Bugün günlerden #Kayıp 🙂 herkese iyi seyirler... Son yarım saat@yakup09
![]()
![]()
Tek temennimizKayıp sürpriz yapıp ab'de zirveyi almasın?![]()
Bence daha iyi oldu reklamsız 23.45 e kadar reklamsız giderse reytingleri artarBu ne ya kanal d deki film 22.00 da reklama girmiş 22.14 reklam dönüşü. Ne anladım ben bu işten!! ne güzel alışmıştık seyirciyi dağıtmadan kayıpa aktarmaya![]()
Bu kötü olmuş işte. Totalde artabilirdi reklamsız geçseydi. Şimdi işi zor gibi.Bu ne ya kanal d deki film 22.00 da reklama girmiş 22.14 reklam dönüşü. Ne anladım ben bu işten!! ne güzel alışmıştık seyirciyi dağıtmadan kayıpa aktarmaya![]()
Öbür türlüde zaten öyle gidiyodu reklamsız ama bu sefer önceki seyirciyi dağıtarak gittiBence daha iyi oldu reklamsız 23.45 e kadar reklamsız giderse reytingleri artar
AynenBu kötü olmuş işte. Totalde artabilirdi reklamsız geçseydi. Şimdi işi zor gibi.![]()
Sağol.
evet Medcezir izliyordum şimdi ama karagül daha güzel geliyor en baştan onu izledim çok güzel diziKaragül çok heyecanlı ama sen medcezir i izlemiyormuydun?
Kanal D resmen izleyeciyi dağıtmış