18 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Yahu Özet verselerdi direk 7 Reyting ile başlardı Sevdaluk hatta geçen haftada ki gibi 8'lere çıkardı ama direk hele ki Maçın en heyecanlı yerinde başlatmaları akıl mantık işi değil yarın maalesef ki düşüş yaşar Sevdaluk bence. :) :)
panpa my yenibölüme geçtikten sonra sevdaluk yükselemiyor anlıklarda gerçekte nedir bilemem ama anlıkalra göre show doğru olanı yapmış gözüküyor :)

boş günde olsa ekranda tek kalsa bile tutmayacak işler vardır aşk maşk vidan micdan bunları ekranda tek bırak yine tutmazlar :d ama en basidinden kaçak olsa ambargo koyardı bu güne rahatlıkla
Kaçak'ın dizi anlamında tek rakibi Salı günü Benim İçin Üzülme Çarşamba'ya gelse Merhamet , Sevdaluk , Muhteşem Yüzyıl var nasıl bir başarı bekliyorsun anlamadım gerçekten.

Sevdaluk geçen haftaya göre sönük gidiyor bakalım yarın ne değişecek nede olsa bu sbt pekde güvenilcek bir şirket değil.....

40. Sıralarda dolaşan tatara neye dayanarak başarılı diyosun acAba :kiki: ?
hangi mesajımdan çıkardın şimdi onu :kiki:

Sevdaluk mevdaluk tutucak isler degil dedigin gunleri unutmadik takas beyy :D
ama çarşamba boş gün aga o bakımdan :D yoksa bu konularda yanılma ihtimalim yok gibi bişey :D bak firuze yakında kaldırlır dedim 1 bölümde günü değişti 1 bölümde günü değişen bir dizi ömrü hayatımda görmedim duymadım :D