boş günde olsa ekranda tek kalsa bile tutmayacak işler vardır aşk maşk vidan micdan bunları ekranda tek bırak yine tutmazlarAga Sevdaluk'u 1 DK kadar hiç izledin mi. Hadi onu geçtim madem boş gün Kanal D 2 tane Dizi başlattı 2'si de tutmadı ya.![]()
![]()
Ne zaman reklams girdi ki sevdaluk ?21:41 reklam dönüşü.![]()
çok haklısınGünün gizli kralı merhamet 22 dk sonra kanal D'de!![]()
3 dakika reklam verdi.Ne zaman reklams girdi ki sevdaluk ?
izledim 30 saniye laf yapmaYav ne biliyorsun izlemediğin bir dizi hakkında atıp tutma.![]()
He 30 saniye de karar verdin diziye.izledim 30 saniye laf yapma![]()
Kesinlikle, çok hoş içe sinen bi senaryosu var. Oyunculuklar ve kadroda şahaneçok haklısınforum`da dizi`yle ilgili yorumlar çok az oluyor ama dizi çok başarılı ilerliyor geçen hafta 6.5 almıştı 😉
Tns farklı gelebilir belki belli olmaz. Belki AB yüksektir.Özet verselerdi direk 7 Reyting ile başlardı Sevdaluk hatta geçen haftada ki gibi 8'lere çıkardı ama direk hele ki Maçın en heyecanlı yerinde başlatmaları akıl mantık işi değil yarın maalesef ki düşüş yaşar Sevdaluk.![]()
![]()
sabahtan akşama kadar aralıksız reklam yapsa saklı kalan tutmaz 3 dk da mı tutacak aga yapmaShow bence bu firsati degerlendiri girdigi 3 dk arada sakli kalanin reklamini yapmaliydi
He hemen peşin hüküm verdi yarın 2 reyting alırsa öpsün başına koysun dimi.Sbt'e şimdiden bu farkı koyduysa Sevdaluk'a işi zor bu dizinin.Hiç şüphesiz Diğerlerinin akıbetine benzeyecek sonu.
Yüzyılıma bir tek Pis Yedili dayanıyor.@mrt-06
3.5 reytingle 22.olmuş ne başarısıçok haklısınforum`da dizi`yle ilgili yorumlar çok az oluyor ama dizi çok başarılı ilerliyor geçen hafta 6.5 almıştı 😉