18 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

panpa my yenibölüme geçtikten sonra sevdaluk yükselemiyor anlıklarda gerçekte nedir bilemem ama anlıkalra göre show doğru olanı yapmış gözüküyor

panpa my yenibölüme geçtikten sonra sevdaluk yükselemiyor anlıklarda gerçekte nedir bilemem ama anlıkalra göre show doğru olanı yapmış gözüküyor
Bu hafta özetsiz girmesi iyi oldu bence de çünkü bölümün temposu düşük özetle düşebilirdi bence de.

boş günde olsa ekranda tek kalsa bile tutmayacak işler vardır aşk maşk vidan micdan bunları ekranda tek bırak yine tutmazlar
ama en basidinden kaçak olsa ambargo koyardı bu güne rahatlıkla
Kaçak'ın dizi anlamında tek rakibi Salı günü Benim İçin Üzülme Çarşamba'ya gelse Merhamet , Sevdaluk , Muhteşem Yüzyıl var nasıl bir başarı bekliyorsun anlamadım gerçekten.

Sevdaluk geçen haftaya göre sönük gidiyor bakalım yarın ne değişecek nede olsa bu sbt pekde güvenilcek bir şirket değil.....

star-kanal D ve Show tv reklamda doksanlara kısmet doğdu.

Bölüm kötü demedim ama tempo düşük.
Yarın geçen haftaya benzer oran alır mı acaba umarım alır. 7 alsa keşke.

AB'de alacaktır İnş. Total'de 6'lı bir civar olabilir diye tahmin ediyorum ben ama umarım Total'de de 7'nin üstünde olur.

7'ye yükselmiş ve o ölçüde gitmiş Muhteşem Yüzyıl Özet iken daha düşük idi.

40. Sıralarda dolaşan tatara neye dayanarak başarılı diyosun acAba
?
hangi mesajımdan çıkardın şimdi onu

Sevdaluk mevdaluk tutucak isler degil dedigin gunleri unutmadik takas beyy
ama çarşamba boş gün aga o bakımdan
yoksa bu konularda yanılma ihtimalim yok gibi bişey
bak firuze yakında kaldırlır dedim 1 bölümde günü değişti 1 bölümde günü değişen bir dizi ömrü hayatımda görmedim duymadım