Savaş Sahnesiz 13 Alan Film Savaşlı 17 Yine Zorlar Biraz Mantık Yürüt Kreys
alamaz iddasına giriyonmu ?
Savaş Sahnesiz 13 Alan Film Savaşlı 17 Yine Zorlar Biraz Mantık Yürüt Kreys
Daha önceden Yer Gök Aşk 10 almıştı görmüşlüğü var. Ama 12 yi ilk kez sanırım görüyor.Haftaya 15.
Salı şu an en dişsiz gün amabence çok iyi. normalde vizyondan hemen çıkmış fılımler düşük oran alıyor. hele ki salı gibi dişli bir gün için süper sonuç. fox tarihinde 10 reyting bi daha goremez))
[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD]80[/TD]
[TD]SABA TUMER'LE BUGUN[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]18.12.2012[/TD]
[TD]11:35:25[/TD]
[TD]14:31:23[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]3,83[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="align: center"]66[/TD]
[TD="align: center"]SABA TUMER'LE BUGUN[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]18.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]11:35:25[/TD]
[TD="align: center"]14:31:23[/TD]
[TD="align: center"]0,82[/TD]
[TD="align: center"]5,67[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Az önce bir az baktım. Saba resmen uyukluyor programda. Dehşet sıkıcı
- - - Ekleme - - -
Salı şu an en dişsiz gün ama
haluk eve kesiyorudr fox bu reytingi gördü mü hiç
totalde öbgz vebiü kafa kafaya ab de biü çökmüş
programı bölmeyince hereks düşmü
kamera arkası bile ne ka izlenmiş yuhannes
[TR]
[TD]80[/TD]
[TD]SABA TUMER'LE BUGUN[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]18.12.2012[/TD]
[TD]11:35:25[/TD]
[TD]14:31:23[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]3,83[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="align: center"]66[/TD]
[TD="align: center"]SABA TUMER'LE BUGUN[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]18.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]11:35:25[/TD]
[TD="align: center"]14:31:23[/TD]
[TD="align: center"]0,82[/TD]
[TD="align: center"]5,67[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Az önce bir az baktım. Saba resmen uyukluyor programda. Dehşet sıkıcı
- - - Ekleme - - -
Salı şu an en dişsiz gün ama
eee yakup SBTye bakılıp iddalı yorumları yapıldığında böyle ağzı açık kalılıyor noldu bahanen ne biz sana demedik mi maç yokken BİÜ geçiyo?
neyse aman tarıtşma çıkartmayayım konu gider de gider hem ÖBGZK hem BİÜ iyi gitmişler ama sonuçta geçen haftada SBTye bakılıp MY düşmüş demiştiler ama TNS gerçekleri açıkladı , bu haftada aynı şey bence öyle yorumlar yapılmadan gerçek sonuçları görmek gerek ve sonuçta her 2. dizi de iyi ama BİÜ daha fazla izleniyo
bana sormayacaksın tabikide ama yorum yazmışsın BİÜ maç olmayınca da geçemiyo demek istemişsin ama biz takasla kaç defa dedik maç yokken BİÜ geçiyo ve sonuç ortadaneye bakip bakmiycagimi sana mi sorucam ? Acik kalan agaz benim , saskin olan benim sana ne oluyo ? Senu ne ilgilendirir..yok mac yookkken gecermismis.. 0.7 lik fark biu'nin 30 dk tek basina kalmasi , bunu sende biliyosun kackere tartistik. Gercekler ortada eger o 30 dk bos kalmasa oranlari dusup suan 3. İdi. Hem biu'de her iki gurupta dusmus , sadece obgzk dusmemis. Zaten ab'de biu daha obgzk'nin ozetini gecemiyo......
bana sormayacaksın tabikide ama yorum yazmışsın BİÜ maç olmayınca da geçemiyo demek istemişsin ama biz takasla kaç defa dedik maç yokken BİÜ geçiyo ve sonuç ortada
e uzatıp olsun ozaman a şimdi sonuçlar ortada BİÜ 7.27ye 2. sıradaObgzk son 30 dk biu ye armagan ettigi icin sadece 0.7 lik bi farkla 1. Olmus yoksa 2. Olurdu...
e uzatıp olsun ozaman a şimdi sonuçlar ortada BİÜ 7.27ye 2. sırada
yaw yakup yaptırma yahu 30 dakika tek başına kalmadı biu. kaç kez diyeceğim son 15 dakıkası reklam sadece 15 dakika yalnız
ona bakarken obzg de 20:30 da başlamış))))))) bıu 21 de
geçersiniz geçersiniz ama bu hafta kabul et BİÜ geçti?Haftaya gecer, merak etme. Gecen haftada bis fark atmistik. Zaten ab'yi demiyorum
kısaca günü değerlendirelim
öbgz fetihe rağmen muhteşem gitmiş istikrarını koruyor dün muhteşem bir bölümdü fetih olmasa 12 yi bulurdu
biü totalde az bir düşüş yaşadığı halde ab grubunda yokları oynuyor yakışmıyor diziye absi bu kadar kötü olan diziden kimseye fayda gelmez..
fetih reklama rağmen merak eden insanlar tarafından epey bir izlenmiş gibi fox filmi ömerçipe çevirdi gerçi ama yinede aldığı oranlar iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?