+18 Aşk-I Muhteşem---10.Bölüm--Yeni Karakterlerle Macera Devam Ediyor

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
hahahah öyle karışık yazıyorsunkı ben övüyorsun sanıyorum gerçekten ama @xemrexxx sağ olsun hemen kötü niyetlerinden bahsediyor gözümü açıyor

hahahah öyle karışık yazıyorsunkı ben övüyorsun sanıyorum gerçekten ama @xemrexxx sağ olsun hemen kötü niyetlerinden bahsediyor gözümü açıyor
emreye inan sen, ömrünü haremde sultanım hünkarım diye geçiren parlakların lafına güveniyorsun, benim sözüme güvenmiyorsun aha bunu bir köşeye yazdım

emreye inan sen, ömrünü haremde sultanım hünkarım diye geçiren parlakların lafına güveniyorsun, benim sözüme güvenmiyorsun aha bunu bir köşeye yazdım
hahaha tm cnm alınma senin sözünede güveniyorum tabi ama bazen pompy gibi ne dediğini anlamak güçç oluyor

Sorma zor yetiştim zaten :
sizle çene yarışından çıkıcam diye ee ne kaynattınız bakıcam şimdi
dedikodu falan yapamadık @Çiğdem- erkenden kaçtı , @xemrexxx ise arkasıyla trampet çalıyordu tek başıma kaldım tekte dedikodu çekilmiyor

hahaha tm cnm alınma senin sözünede güveniyorum tabi ama bazen pompy gibi ne dediğini anlamak güçç oluyor
ayyy
) aramız bayağı yumuşadı tam dolaba girecek duruma geldik gibi
) iyiyiz iyiyiz

Hem laf ataydın hem güleydin beaa insan dedikodumu yapmazmı ama size boluda kokulu seda sayanın öpücüklerinden getiridm

Hem laf ataydın hem güleydin beaa insan dedikodumu yapmazmı ama size boluda kokulu seda sayanın öpücüklerinden getiridm
seda sayanın son kullanma tarihi geçmiş daha güzel bişey yokmuydu sedadan rutubet kokusu geliyor

naftalin böceklere karşı önlem olarak konulurdu sanırım, buna ne böcekler kaçmış bunun naftalinlik hali kalmamış
anladım sedanın dudişlerini beğenmedin tamam bende sana Fahriye evceninmkileri yollarım bözeksizdir hem taze taze soğan gibi